Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga FRANKO^^AMC Lexo Postimin
    Pse mendoni Se Jeni Musliman ...

Ne Shqiperi Un Mendoj Se Ska Musliman pse do te thoni ju ... un jetoj ne nje vend musliman ne turqi edhe gjerat qe behen ketu si kam par ndonjeher te beheshin kur jetoja ne shqiperi si prsh ... emrat qe i vien kur lind femija zgjidhen nga kurani .. dhe kan nje kuptim kurse ne i kemi pa kuptim .. si prsh un them qe jam musliman emrin e kam elton ēfar kuptimi ka emrin im ..ju ēfar mendoni
    Domosdo, se e ke emer anglez dhe ky nuk eshte faji jot, por ti vazhdo dhe bej te njejtin gabim me prinderit e tu, veri femijes emer arab (prap emer te huaj) dhe ai do vi kur te rritet tek ky forumi dhe do na pyesi si puna jote: "A mendosi se emri arab te ben myslyman"? (sepse ai mund te perfundoj pijanec dhe horr qe nuk i bie mendja per Islamin.)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Si duket duhet pyetur dikend se cfar emri duhet len femiut

po nese kam emer Shqiptar dhe jetoj ne perendim dhe sdij dy fjal shqip,me ben kjo me shqiptar se nje shqiptar i cili ka emer arab dhe jeton ne Shqiperi dhe esht atdhetare??

logjikoni para se te folni,mos shisni mend kur ato ju mungojn
    Jetė e rėndė.......!!!

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga FRANKO^^AMC Lexo Postimin
    Pse mendoni Se Jeni Musliman ...

Ne Shqiperi Un Mendoj Se Ska Musliman pse do te thoni ju ... un jetoj ne nje vend musliman ne turqi edhe gjerat qe behen ketu si kam par ndonjeher te beheshin kur jetoja ne shqiperi si prsh ... emrat qe i vien kur lind femija zgjidhen nga kurani .. dhe kan nje kuptim kurse ne i kemi pa kuptim .. si prsh un them qe jam musliman emrin e kam elton ēfar kuptimi ka emrin im ..ju ēfar mendoni
    Sa kohe ke qe jeton ne Turqi ti?... Ta them un sa muslimane jane turqit... Ke pare nojhere ne Shqiperi qe e mblumja te shkoje ne pub me minifund, apo e mlumja te ndrroje dashnoret cdo dy jave, apo ta marre vesh gjith shkolla se ajo kurre skishte dashur te mbulohet po ca ti beje injorances se prinderve te saj, ose ai qe fal namaz 5 here ne dite, te shkoje ne pub te pije sa te mos jete ne dijeni se ku eshte, e se kush eshte por duhet te numeroje gungat qe ka ne koke per te pare edhe sa shtylla i kane mbet per te shku ne shpi...
    Apo qe rrethohet me zocka te freskta cdo nate, apo perdhunon femije e vajza naive?
    Ska te beje fare a ke emer musliman apo jo,nqs beson me gjithe shpirt, aty e gjen veten dhe e percakton ca feje i perket... Dhe me beso ne Turqi jan shum pak...

P.S. Qe te kesh nje ide sado pak me te qarte me "Islamin" ne Turqi... Shif Filmin BARDA- Shqip NE BAR... Dhe vetem mendo qe ajo bazohet ne nje histori te vertete...
    Really Dude... Get A Life!!!

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Si duket duhet pyetur dikend se cfar emri duhet len femiut

po nese kam emer Shqiptar dhe jetoj ne perendim dhe sdij dy fjal shqip,me ben kjo me shqiptar se nje shqiptar i cili ka emer arab dhe jeton ne Shqiperi dhe esht atdhetare??

logjikoni para se te folni,mos shisni mend kur ato ju mungojn
    Kjo nuk te ben me shqiptar, por eshte tregues i prejardhjes tende prej shqiptari. Pikerish te kujton ty nese e ke harruar shqipen se je akoma shqiptar dhe mbase nje dit do te duhet te mesosh shqipen.

"Mos thoj se je, mos thoj se ke"!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Kjo nuk te ben me shqiptar, por eshte tregues i prejardhjes tende prej shqiptari. Pikerish te kujton ty nese e ke harruar shqipen se je akoma shqiptar dhe mbase nje dit do te duhet te mesosh shqipen.

"Mos thoj se je, mos thoj se ke"!
    mir eke shoku Pizeveni

mirepo,cfar me duhet mua emri im qe te tregoi se cfar prejardhje kam,kur un nuk dij dy fjal ne gjuhen e nenes,a thua pikerisht ne kete rast emri do ishte poshtersim per kombin tim?

te lutem,ketu ne gjermani,kam hasur aq shum familje shqiptare,ne te cilat femijet e tyre flasin me prinderit gjermanisht,sepse shkoll shqip jo,ne shtepi shqip jo,dhe shok shqiptar jo,e pra????per fat te keq,kam nje mik,djali i tij 24 vjec,kur shkoi tek ato,ai din vetem mirmbrema aje mir dhe u kry.....doja te them se nuk esht emri ai i cili na ben atdhetar,eshte puna jone,eshte kushtimi i rendesis se gjuhes dhe vlerave te ketij kombi nga ana jone ajo qe na ben te dallohemi se sa atdhetare jemi,sidomos neve qe jemi larg atdheut

edin cfar me thote nje shok shqiptare,un thot krenohem qe te jem gjerman,sepse un kam lindur ketu,jam ritur ketu,me shqiptar skam pun,ne vendlindje nuk shkoi as per pushime,cfar me duhet mua te jem shqiptar....ska aspak ndjenja...ajo qe me ben me te iritueshem eshte,se ai muziken eka shum qejf,biles edhe serbisht ndegjon shum.besom me shum fjal din serbisht se shqip,beri do gjeste qe vertet me hidheruan dhe prisha shoqerin me te.....kur ishte pavarsia e Kosoves thoshte,mua sme han fort per Kosove skam asgje te perbashket me te

gjithcka mvaret nga vet njeriu nga cila familje rjedh,ska te bej fare feja,as emri me pak

cdo kush ka fen e vete dhe le te jeton si te don mjafton mos behet i flliqur ndaj fes se tjetrit
    Jetė e rėndė.......!!!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ti them nja 2 fjalė.

Nė botėn islame ka 3 lloje muslimanėsh.

1. Muslimanėt bashkohor qė kan ngelur njerėz.
    2. Muslimanėt ekstrem qė jan blinduar totalisht nga arabizimi.
    3. Talebanėt qė nuk mund tė quhen musliman por ja qė deklarohen tė tillė.

ps. Gėzohem qė shumica e shqiptarėve musliman i takojnė grupit tė parė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RaPSouL : 19-10-2009 mė 15:34
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ti them nja 2 fjalė.

ps. Gėzon qė shumica e shqiptarėve musliman i takojnė grupit tė parė.

per sonte mjafton wllaj,edhe pse disa anti musliman te gjith i fusin ne kategorin e 3-te
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Ti them nja 2 fjalė.

mire e the o rapsoul
    une jam te grupi i pare
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Ti them nja 2 fjalė.

Besoj se shume myslyman ktu ne forum nuk do arrijne dot ta kuptojne piken 2 dhe piken 3 Rapsoul

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Problemi mė kryesor mendoj se qėndron tek fakti qė jomuslimanėt na fusin tė gjithėve nė njė thes.
    Sui generis

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •