Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    i/e regjistruar Maska e FRANKO^^AMC
    Anėtarėsuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    Turkey
    Postime
    23

Exclamation Pse Mendoni Se Jeni Musliman

Pse mendoni Se Jeni Musliman ...

Ne Shqiperi Un Mendoj Se Ska Musliman pse do te thoni ju ... un jetoj ne nje vend musliman ne turqi edhe gjerat qe behen ketu si kam par ndonjeher te beheshin kur jetoja ne shqiperi si prsh ... emrat qe i vien kur lind femija zgjidhen nga kurani .. dhe kan nje kuptim kurse ne i kemi pa kuptim .. si prsh un them qe jam musliman emrin e kam elton ēfar kuptimi ka emrin im ..ju ēfar mendoni
    Do Te Mjaftoje Nje Jete E Gjith Per Te Me Haruar!!!

Po dhe Jo
    Anėtarėsuar
    12-09-2009
    Postime
    172
    une mendoj se jam musliman sepse besoj se nuk ka zot tjeter perveq allahut dhe se muhamedi eshte i derguari i tij.
    Kaq me mjaton mua
    You may stop this individual, but you can't stop us all... after all, we're all alike.

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anėtarėsuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Ne Shqiperi Un Mendoj Se Ska Musliman pse do te thoni ju ...
    Edhe unė mendoj dhe jamė i bindur se ti... dhe kėtu bėn shirk.
    Vetėm Allahu e di mė sė miri ate qė ne publikojm dhe mbajm fshehur nė zemėrat tona.

Allahu na i falt gabimet.

i/e regjistruar Maska e FRANKO^^AMC
    Anėtarėsuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    Turkey
    Postime
    23
    Me thua ke shkuar ndonjeher ne chami te falesh namaz ose diten e premteve qe jan dite e shenuar te jesh musliman nuk do te thot qe te besosh duhet te besh edhe veprimet e nje muslimani ke lexuar kuran apo te shkosh te falesh namaz
    Do Te Mjaftoje Nje Jete E Gjith Per Te Me Haruar!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Un besoj qe ne Shqiperi ka musliman, por nuk jan si te besimeve tjera qe propagandojn ne ēdo qosh te rrugicave me arrogancet e tyre ą la mama tereza.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    heh allahu ekber plako

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    kush t tha bre bac emrin simbas kur'anit duhet me pas, para 6 vjeteve kur isha nshkoll te mesme kemi pas edukat fetare dhe ni dit i tha prof. i edukates fetare ni vajzes kush ta ka lon emrin Mabejna ajo iu pergjigj prej ne kur'an profa i tha adin qka dmth mabejna - hije .
    Dmth sduhet me lon veq po dokka e heshme fjala edhe me lon emrin qashtu, muslimant duhen me lon emra me kuptim t'mir jo tpakuptimta qe nuk kan lidhje me asgje .
    ja disa emra se nuk kam koh me shkrujt shum : Agim, Fisnik, Dritė, Bujar,Lavderim etj etj . dmth emra me kuptim tmir .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    edhe un mysliman jam, me gjithse kam dashnore e sjam i martum, edhe birra pi sa her qe me teket.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    te jesh mysliman do thot te pranosh allahun si zotin tend dhe muhamedin si te derguarin tend..
    te tjerat jan obilgime te njeriut qe nese do njeriu i kryen nese sdo si kryen e per kete do shperblehet me pas,,,pra nuk eshte se veq xhamia na ben mysliman se psh, un mund te shkoj ne xhami e te axheroj rregullisht po ama mund te bej keq e te vras e te genjej etj etj dhe si eshte perfundimi.....
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ArberXYZ Lexo Postimin
    edhe un mysliman jam, me gjithse kam dashnore e sjam i martum, edhe birra pi sa her qe me teket.
    Nuk te ben emri musliman por te ben vepra

Une gjithe diten sillem tu bertit se jam musliman , kur asnje rregull te Islamit nuk e zbatoj .

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •