Postuar mė parė nga xhamia Shkalle shkalle shkon kjo , vie pytja kush i krijoj Azotin , Karbonin , Hidrogjenin , Oksigjenin etj etj . Ndoshta nuk e mbron iden se kan egzistu pafundesishte gjat sakt........ashtu sic lind edhe pyetja Zotin kush e krijoi
Postuar mė parė nga prenceedi sakt........ashtu sic lind edhe pyetja Zotin kush e krijoi Ne kete pytjen tende .....dua te bej nje kunder pytje per me arrit tek pergjigja e pytjes tende. Me thuaj prej kur eshte koha , ose me mire prej kur egziston koha ??? Besoj se nese i pergjigjesh sakt kesaj pytje .....e ke pergjigjen edhe per pytjen tende
Postuar mė parė nga ILMGAP Kush i pėrgjigjet kėsaj pyetje ...: Si ėshtė shkruar Bibla, nė imagjinatėn e njė njėriu tė thjeshtė apo nga njė njėri i cili ėshtė bazuar nė fjalėt e Jezu Krishtit ?! Postuar mė parė nga prenceedi i nderuar......... Bibla ka ekzistuar para Kuranit ashtu si edhe Toka ka ekzistuar para Zotit Nuk e kuptova pėrgjigjen, unė po tė pyes si je, ti mė the Sali Berisha fitoi zgjedhjet, pra nuk ėshtė pėrgjigj-ja qė kėrkova ... !!! Pres pėrgjigje ...
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Postuar mė parė nga xhamia Ne kete pytjen tende .....dua te bej nje kunder pytje per me arrit tek pergjigja e pytjes tende. Me thuaj prej kur eshte koha , ose me mire prej kur egziston koha ??? Besoj se nese i pergjigjesh sakt kesaj pytje .....e ke pergjigjen edhe per pytjen tende patjeter.........une jam i mendimit se vezen e beri pula e cila doli nga veza
Postuar mė parė nga prenceedi patjeter.........une jam i mendimit se vezen e beri pula e cila doli nga veza Pergjigje e mir por jo e qelluara
Postuar mė parė nga ILMGAP Nuk e kuptova pėrgjigjen, unė po tė pyes si je, ti mė the Sali Berisha fitoi zgjedhjet, pra nuk ėshtė pėrgjigj-ja qė kėrkova ... !!! Pres pėrgjigje ... i bera nje paraprite te vogel pyetjeve te tjera qe do beje me pas
Postuar mė parė nga prenceedi i bera nje paraprite te vogel pyetjeve te tjera qe do beje me pas Jo, jo nuk kisha pėr qėllim tė bėja pyetje tjera, thjesht doja tė dija qfarė mendon ti kush, si ku ėshtė shkruar Bibla !!!
Postuar mė parė nga ILMGAP Jo, jo nuk kisha pėr qėllim tė bėja pyetje tjera, thjesht doja tė dija qfarė mendon ti kush, si ku ėshtė shkruar Bibla !!! ma do mendja se edhe ai qe e ka shkruar nuk e mba mend kete........
Postuar mė parė nga prenceedi ma do mendja se edhe ai qe e ka shkruar nuk e mba mend kete........ Pra nuk e din nė ėshtė shkruar nė bazė tė imagjinatės, apo nė bazė tė thėnieve e mėsimeve tė Jezu Krishtit ?!
Postuar mė parė nga ILMGAP Pra nuk e din nė ėshtė shkruar nė bazė tė imagjinatės, apo nė bazė tė thėnieve e mėsimeve tė Jezu Krishtit ?! or njeri........ a nuk e kupton se nuk me intereson as Bibla as Kurani........... perderisa edhe ju e pranoni se jane dogme cfar doni tju them tjeter
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt