Ti se paske pare pervete kte? Un doja mendim nga ty mi, se edhe mua me kan thene per filma qe gjasme kan qene te bukur, po pastaj.. allahu na rujt![]()
Ti se paske pare pervete kte? Un doja mendim nga ty mi, se edhe mua me kan thene per filma qe gjasme kan qene te bukur, po pastaj.. allahu na rujt![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Perderisa ka fitu oscar duhet te jet i bukur , pastaj sporti futet ne te, keshtu qe duhet te te pelqej...
une se kam pare, por do e shof neser
po ti shif overall reviews te njerezve dhe nese pjesa e madhe e pelqen atehre duhet te jet i bukur
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Apollyon nëse i ke qejf filmat me luftë të WWII shiko ''Flammen & Citronen'' ose ''Zjarri dhe Limoni'', 2 orë e ca ta garantoj që do kënaqesh. Është film jashtzakonisht i bukur.
Argetues, kishte ca batuta. Nota: 6.5/10
Life's too short to remove USB safely.
Edhe kaq shumë i ke dhën, mos u influenco nga IMDb lol. Katherine Heigl linte shumë për të dëshiruar më mirë doli roli dytësor Bree Turner sesa protagonistja e filmit.
P.s PINK është film që të humbet 1 orë e 30 minuta kot, ti ke qejf aktorin po Gerard Butler është një fllusk sapuni dhe asgjë më tepër. Nuk e di pse po vazhdojn ti japin role, kur nuk mbaj mend njëherë të ketë bërë bum në filmat që ka luajtur. Gjithmon aktorë dora e dytë do ngelet dhe asnjëherë nuk do jetë tek elita e komedianëve apo romancierëve.
Ku pysim ne për chick flick, mjafton te jetë aktorja kryesore seksi.
Goja i ngeli shtremët që kur nisi të bërtiste "Spartaaaaaaa!"
Nuk influencohem nga Imdb, mgjth jam dakort me vleresim që ka marrë aty, tu marr parasysh zhanrin komedi e romantik bashkë. Ke 6 ishte sipas meje, po kjo është relative. Kishte ca batuta interesante. Po prap nuk shpëton nga pjesët e ripërsëritura në çdo film romantik.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt