Close
Faqja 119 prej 149 FillimFillim ... 1969109117118119120121129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,181 deri 1,190 prej 1483
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Weee kam pare nje film famtasktik fare, habtem si me ka shpetuar pa e pare me perpara

Nje film comedy qe ua rekomandoj te gjitheve ta shohin, per mua rate e ka 9/10

My Boss's Daughter
    Nje film i vitit 2003 me aktor kryesor Ashton Kutcher, Tara Reid dhe Terence Stamp.

Pak fjale mbi filmin:
    Eshte nje komedi romantike e cila ben fjale per nje djale te ri, Tom Stansfield (Ashton Kutcher) te cilit i kerkohet te kujdeset per shtepine e bosit te tij Jack Taylor( gjithashtu me mision kryesosr kujdesjen e bufit te tij per asrsye se shefi eshte i zene gjate nje mbremje. Ne fakt, ai kete e sheh si mundesi per tiu afruar sa me shume vajzes se ciles ai dashuron, vajzen e shefit te tij, Lisa Taylor (Tara Reid).
    Gjate mbremjes, te cilen e kishte llogaritur si mbremje te qete, i vijne shume njerez per vizita, si psh djali i shefit, nje punonjese e deshperuar e cila kishte ardhur ti kerkonte Jack te rikthehej ne pune, i dashuri i punonjeses, nje shperndares dreoge, vajza e shefit Lisa si dhe i fejuari i Lises. Keta dhe te tjere behen shkaktare te rremujes qe ndodhi ne shtepine e cila duhej te rrinte sa me e paster. Te mos harrojme bufin, i cili kishte kohe (qe kur i kishte vdekur partnerja) qe ishte depresionuar, por me pak mall te paster vjen ne forme si kurre me pare. Me te gjitha keto cmendurira Tom mendon se do te humb punen dhe Lisen kur shefi do te shkonte ne shtepi. Por...

/l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Sex and the City 2

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    ok, kur te vij dicka ne mendje, kam pare vetem ja 2-3 filma ne vit in the past 3 years so any movie is fair game
    e ke pa Hangover ? Nese jo, e jep HBO gjithe kete muaj. Shife, se eshte funny- komedi. Hera e pare kuptohet. Une e ripashe per te 2 here, po nuk ka ate efekt si hera e pare.
    Dje kam pare tamam, se e kisha pare pjese pjese - Seven Pound. Great movie. I liked it. E rekomandoj. Must see .

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    e ke pa Hangover ? Nese jo, e jep HBO gjithe kete muaj. Shife, se eshte funny- komedi. Hera e pare kuptohet. Une e ripashe per te 2 here, po nuk ka ate efekt si hera e pare.
    Dje kam pare tamam, se e kisha pare pjese pjese - Seven Pound. Great movie. I liked it. E rekomandoj. Must see .
    PINK kete Hangover e kam sugjeruar edhe une ca postime me lart. Une u shkriva duke qesh gjate gjithe filmit sidomos me batutat e atij te shendoshit, vellai i nuses edhe fundi me pelqeu, nuk ishte aq banal si filmat e tjere komik amerikan, si psh American Pie..E rekomandoj edhe une
    Edhe Seven Pound i bukur eshte. Sugjeroj edhe The pursuit of happiness

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    PINK kete Hangover e kam sugjeruar edhe une ca postime me lart. Une u shkriva duke qesh gjate gjithe filmit sidomos me batutat e atij te shendoshit, vellai i nuses edhe fundi me pelqeu, nuk ishte aq banal si filmat e tjere komik amerikan, si psh American Pie..E rekomandoj edhe une
    ai mjekra, luan dhe te nje serial tjeter komik - Bored to death. Ka tipin si retard kshu, te vdes. looool
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ai mjekra, luan dhe te nje serial tjeter komik - Bored to death. Ka tipin si retard kshu, te vdes. looool
    Kte Bored to death se kam pare, do ta shkarkoj..edhe une i kam qejf kur vendosin keto tipa kshu ne filma si te hutuar dhe me kete justifikim bejne cti doje qejfi

uff u lodha duke i bere translate ne google titujt e filmave, se une ketu i shof ne italisht

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kte Bored to death se kam pare, do ta shkarkoj..edhe une i kam qejf kur vendosin keto tipa kshu ne filma si te hutuar dhe me kete justifikim bejne cti doje qejfi

uff u lodha duke i bere translate ne google titujt e filmave, se une ketu i shof ne italisht
    ah ato pepinot qe ua dublojne filmat dhe titujt ju

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ah ato pepinot qe ua dublojne filmat dhe titujt ju
    edhe une si pertace qe jam vazhdoj ti shof te dubluar.. vetem filmat me aktoret qe me pelqejne, Tom Hanks, Jack Nicholson, Johnny e ca te tjere, i shikoj ne gjuhe origjinale me titra

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kete filmin pashe. Horror, gjoja.Po mua sme trembi hic. Behej fjale per nje psikopat, qe i kishte ik truri . Vriste demons, me "urdher" nga lart. lol
    Ishte ok, shifej.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Une u shkriva duke qesh gjate gjithe filmit sidomos me batutat e atij te shendoshit, vellai i nuses edhe fundi me pelqeu, nuk ishte aq banal si filmat e tjere komik amerikan, si psh American Pie..E rekomandoj edhe une

Nuk e di nqs e di apo jo por ai i shendoshi te Hangover nuk kishte script, dmth ato ishin lines te bera prej tij dhe jam dakort me ty qe ai ishte shpesh me funny aty. Ne fakt pjesa me e bukur eshte fundi kur shikojne fotot ne aparat se c'kishin bere ate nate.

Sa per Seven Pounds eshte great combo po te shikosh kete njehere dhe The Hangover mbas ketij se te pakten nuk ndihesh me suicidal. lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •