Close
Faqja 9 prej 149 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1483
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kot na bete kurioze tani

Po ku i shifni filmat ne comp ? Apo e lidhni me big screen tv pastaj ?

Ne lidhje me temen, skam pa film. Vetem ato qe kam pare me pare like Shrek, Madagascar 2, Kung Fu Panda. Gjithe kete jave keto filma vazhdoj une. Ne fakt deri ne fund te muajit tamam tamam. LOL
    Nëse filmi është HD ose i uploadur me resolution të mirë normalisht e shikon në TV. Nuk bëhet fjalë për ta parë si në videot që shikon në YouTube nuk do kishte asnjë farë vlere. Ose fundja e shkarkon si film e hedh me një HDD dhe e lidh me kompjuterin dhe e shikon për qejf. Gjithmon kompjuterin e kam lidhur me TV nëpërmjet VGA cablle dhe i shikoj aty, kur është cilësi e dobët edhe i shikoj në kompjuter.

P.s Damage jo keq për zhanerin aksion, kishte batuta dhe zhargone të ndyshëm, Steve Austin aktor tipik për të luajtur role të tilla.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Segnali dal futuro (italisht) o Knowing ... nuk me la ndonje mbrese te vecante
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    une kam pare ca dokumentare keto kohe per vitin 2012 dhe planetin X Nibiru qe po afrohet ... e frikshme dhe te ben te mendohesh cfare pasojash do te kete toka ...
    ke te drejte eshte e frikshme te mendosh po sikur te ndodhi megjithmend? ate gje ne fakt asnje nuk e di dhe nqf se behet do behet per te gjithe , po hajd mo si te jete e shkruajtur .
    --------------------------

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Nëse filmi është HD ose i uploadur me resolution të mirë normalisht e shikon në TV. Nuk bëhet fjalë për ta parë si në videot që shikon në YouTube nuk do kishte asnjë farë vlere. Ose fundja e shkarkon si film e hedh me një HDD dhe e lidh me kompjuterin dhe e shikon për qejf. Gjithmon kompjuterin e kam lidhur me TV nëpërmjet VGA cablle dhe i shikoj aty, kur është cilësi e dobët edhe i shikoj në kompjuter.

P.s Damage jo keq për zhanerin aksion, kishte batuta dhe zhargone të ndyshëm, Steve Austin aktor tipik për të luajtur role të tilla.
    oh ok. Thjesht kuriozitet. Personalisht me terheq efekti i kinemase. Pres deri kur te dali neper kinema. Ka efekt tjeter atje me duket.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    oh ok. Thjesht kuriozitet. Personalisht me terheq efekti i kinemase. Pres deri kur te dali neper kinema. Ka efekt tjeter atje me duket.
    Efektet i bën sipas mundësis merr një pal box-e të cilët jan të fuqishëm dhe suportojn volum të lart dhe bass. Merre HD Audio vendose njërin me një cep tjetrin me një cep, shpërndaji boxet nëpër cepat e dhomës, ndiz amplifikatorin balancoje, bëje me goditje si në kinema, ndiz mikrovalën mbushe me misra lëre deri sa të bëhen tamam pop korn, merr coca cola tek marketi lagjes fiki dritat dhe shikim të këndshëm.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Efektet i bën sipas mundësis merr një pal box-e të cilët jan të fuqishëm dhe suportojn volum të lart dhe bass. Merre HD Audio vendose njërin me një cep tjetrin me një cep, shpërndaji boxet nëpër cepat e dhomës, ndiz amplifikatorin balancoje, bëje me goditje si në kinema, ndiz mikrovalën mbushe me misra lëre deri sa të bëhen tamam pop korn, merr coca cola tek marketi lagjes fiki dritat dhe shikim të këndshëm.
    interesante.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kot na bete kurioze tani

Po ku i shifni filmat ne comp ? Apo e lidhni me big screen tv pastaj ?

Ne lidhje me temen, skam pa film. Vetem ato qe kam pare me pare like Shrek, Madagascar 2, Kung Fu Panda. Gjithe kete jave keto filma vazhdoj une. Ne fakt deri ne fund te muajit tamam tamam. LOL
    Edhe me TV e lidh. Po edhe ne PC e sheh, ska ndonje problem.

Personalisht qe kur kam marre account megavideo, nuk e blej me digitalb.

Sot do shoh Zombieland (Release : 2009 October). Me kan thene se eshte film i bukur.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Edhe me TV e lidh. Po edhe ne PC e sheh, ska ndonje problem.

Personalisht qe kur kam marre account megavideo, nuk e blej me digitalb.

Sot do shoh Zombieland (Release : 2009 October). Me kan thene se eshte film i bukur.
    Apollyon interesant si film ''Zombieland'' po nuk është dhe aq i frikshëm për film horror, Jesse Eisenberg në rolin e (Colombus) po ashtu dhe Woody Harrelson në rolin e (Tallahassee) dhe rol interesant nga Emma Stone (Wichita) përbëjn një cast aktorësh interesant. Po ashtu goditja e dritave, mazoskena etj nuk jan si tek ''Shaun of the Dead''. Të sugjeroj të shikosh ''The Rebound'' Nuk po them më tepër për filmin po të lë ta shikosh me atë dëshirën që ta kan interpretuar.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Apollyon interesant si film ''Zombieland'' po nuk është dhe aq i frikshëm për film horror, Jesse Eisenberg në rolin e (Colombus) po ashtu dhe Woody Harrelson në rolin e (Tallahassee) dhe rol interesant nga Emma Stone (Wichita) përbëjn një cast aktorësh interesant. Po ashtu goditja e dritave, mazoskena etj nuk jan si tek ''Shaun of the Dead''. Të sugjeroj të shikosh ''The Rebound'' Nuk po them më tepër për filmin po të lë ta shikosh me atë dëshirën që ta kan interpretuar.
    Me thane se ishte film i bukur, por me duket se do ndryshoj mendje, pale ca me mbushet mendja te shoh ne darke, jam duke pare kte temen per ndonje sygjerim. lol

Filmat horror nuk para me hyn me ne sy, pasi kam pare "The Saw" ky po qe ja vlente tu shikonte. Nga 1-5.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 9 prej 149 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •