a ondra po folni a
ska shtet mbi ket tok qi i njeh jahudit dhe qe i don,
tjeter send politika.
e kam hapur temen sepse sapo kam lexuar dicka per historine e cifuteve dhe desha te di se si e mendoni ju. madje thashe se mund te mesoj ndonje gje qe nuk e dija.
mendoj se qeshtja e tyre eshte dicka unike ne bote. nuk njoh asnje "popull" me histori te ngjashme me to. nese ka, te lutem te me tregosh.
pastaj cifutet nuk jane nje popull i mirefillte, por jane nje fe.
Vasudhaiva Kutumbakam
Unë kam antipati sepse krijuan krishtërimin, islamin (me dëmet e tyre të pallogaritshme ndaj zhvillimit të shoqërisë njerëzore) dhe kontrollojnë globalizmin nëpërmjet fuqisë financiare.
Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 04-10-2009 më 19:42
Prektora
Sepse jane trushplares te mire te njerezimit ...jane te zgjuar por dhe diktatore te ekonomise boterore (me sakte amerikes)kryeqendres .. pasi flitet qe jan pjsese te shoqerive te fshehta qe sundojne sot per sot boten ...
kto jan disa nga shpjegimet qe mund te hedhin drite pak mbi faktin qe Hitleri i ka pas urryer kaq shume si popull e u mundua ti shfaroste .... megjithate faktet konkrete akoma ska ...
Çifutet jane nje nder arsyet kryesore te gjithe traumave sociale dhe ekonomike te Botes, qe reflektohet ne politike, konflikte ushtarake, diplomaci etj. kur çifutet te heqin dore nga idete e tyre per te sunduar dhe pasuruar, Bota do te jete nje vend shume me i mire.
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Esht e vertet se qifutet e din se qfar force kan intelektualet e kosoves dhe esht e vertet se intelektualet e shqiperis nuk kan asnje force intelektuale .
Ndegjo ti LUKE para se te vlersosh ti forcen e intelektualve te kosoves ti duhesh te kesh njohuri pak me te medhe mbi kosoven dhe intelektualet e saij ..
Du te te perkujtoij diqka shkurrt ketu se ne turqi jetoijn mbi 3 milion shqiptare me preijardhje nga kosova e dikush thote se ka edhe 7-9 der ne 13 milion shqiptare .
Sado qofte ky numer nje esht e sigurt se mi 80% prij tyre jan nga kosova sanqaku etj.
Para disa viteve nje nder gazetaret me te mdhenje te te gjitha teritorev slave ne ballkan (Fahrudin Radoncic) gazetari themelusi pronari magnati i dinastis mediatike te bosnes pronar i disa gazetave dhe televizioneve kishte ber nje shkrime shum bombastik mbi .
Mardhenjet shqiptare-eksplicide-kosovaro hebreje
Ku del me nje teze shum interesante ku thote se ne rangun boteror ka bashkpunim mbrapa shpines te shqiptarve -kosovarve dhe hebrejve
Aij thot per deri sa ne ketu ne bosnje flasim per disa milion boshnjak ne turqi atje ne turqi askush nuk flet per shqiptaret qe jetoijn ne turqi dhe ku realisht ata shqiptaret jan ata te cilet E GARANTOIJN REALISHT SEKULARIZMIN TURK PA TE CILIN SEKULARIZEM DO DRIDHESHIN EDHE THEMELET E SHTETIT TE IZRAELIT..
Ja shkrimi ne boshnjakisht nga FAHRUDIN RADONCIC i cili po ashtu esht me rrenje shqiptaret nga sanqaku dhe njeriu me i pasur i bosnjes te cilin konkurrentet e tij e quaj si per ofendim (kosovac) qka do thote kosovare ...
http://de.wikipedia.org/wiki/Dnevni_avaz
U globalnom pogledu, treba imati na umu da je diskretna suradnja Albanaca i Anglocionista (simplificirano, Jevreja) prisutna ne samo u arenama raspadnute Jugoslavije, nego i u Republici Turskoj, gdje su upravo Albanci i Jevreji branitelji njenog sekularnog poretka -- a preko kojega je Republika Turska tvrđava obrane države Izrael. Padom sekularne Turske, poljuljali bi se temelji države Izrael. Kada naši ljudi ovdje pričaju o "milionima Bošnjaka u Turskoj" - zašto nikada među stanovnicima Turske nisu spomenuli i Albance? Fahrudin Radončić ima svjetska "leđa" Albanaca i Cionista.
shkrimin e plote
http://www.orbus.be/aktua/arhiva/aktua1648.htm
Te krishteret i luftuan sepse çifutet i vjidhnin pasurin, njersen e tyre te fituar me njers e kta me kamat, plus kesaj sipas talmudit, nje i krishter eshte inferior i nje derri, derrin mos e vrit, te krishterin vrite,... u thot Talmudi, tani pse mos ta ndiejn veten te revoltuar ndaj keti racizmi primitiv, sidomos kur dihet qe sipas krishterizmit, jehudet ishin ata qe e dënuan Jezusin ne kryq.. "zotin" e te krishtereve !
Tani muslimanet,.. si mos ti luftojn muslimanet kur keta te fundit qe ua vrasin femijet dhe okupojn tokat e shtepit e tyre ?
Dikushi tha, Jehudet jan te denuar nga Zoti, eshte e vertet, per kete deshmon edhe TORA, Libri i shenjt e Judaizmit.
Dikushi tha jan te zgjuar, eshte e vertet qe ka te zgjuar, por i zgjuar nuk dmth zemër-mir, edhe Hitleri ishte i Zgjuar, edhe Bonapart Napoleoni, Enver Hoxha por shpyrtin e kishin te djallzuar, dhe per ta, ardhmëria ishte e pa-sigurt, Jehudet nuk jetojn ne paqe ne izrael per ata qe mendojn keshtu, un kam qen ne izrael, dhe me vinte keq per keta njerez qe i kishin te gjitha te mirat ne rusi, rumuni, serbi, franc e gjermani, dhe leshuan te mirat e atij vendi per t'jetuar ne nje shtet te ngritur mbi nje shtet tjeter mbi te cilin as gjumin-gjume se bejn sic duhet.
Per jehudet, e keqja, holokausti ende s'ka arritur.
Krijoni Kontakt