I kam johur te dy.mjeku ishte njeri shume i sjallshem.Ndonse nuk ishte shume i vjeter pamja e tije e tregonte me te madh.Kishte nje grua simpatike e te re.Nje shtepi jo te madhe por nje mabjent te mirfillt.me ato mardhenie familjare eqe vurare tek ai me duket e tepert synimi per te tradhetuar gruan.Mashkulli ne moshen 52 vjecare, ben mire ti lutet zotit ti jape fuqi te haje byrekun e vet.
Aliu ishte tip eksentrik,nje tip koti (garip)dhe qe i pelqenin aventurat.Gruan e tij nuk e kam njohur por me thane se ishte e bukur dhe emire.Gjate bisedes me pat thene se ie kishte ndihmuar me para per te hape kliniken dhe per te rregulluar shtepine.Duke gjykuar se Aliu e kishte ndihmuar doktorin me para ,por dhe me dhum pune te tjera, per ndjekjen e punimeve per kliniken, gjykoj se ka gabuar dyhere.Ka tradhetuar nje mik qe i ka bere nder dhe grauan e tij nje zojne te mirefillte.Megjithekete nuk jam partizan i asaj qe Aliu te kryente aktin final,krimin.Njeriu ne jete duhet te pranoje dhe veshtiresite.Mund te aksidentohesh,te te zej korenti, mund te semuresh rende, etj,po keshtu mund te denohesh dhe me nje tradheti shoku e miku, apo me nje tradheti bashkeshortore.Nuk ka ndonje arsye per tu turperuar per tradhetine e gruas.Ndaje ose mbaje, krimi nuk me duket zgjidhje, aq me teper qe kishte kaluar nje fare kohe qe nga vdekja e gruas.
Krijoni Kontakt