Ngushellime familjes se mjekut. E njihja mjekun personalisht.... Dhe ka qene figure e nderuar, biles ka qene nga mjeket qe i ndihmonte njerzit. Shoqeria shqiptare eshte akoma shume mbrapa dhe me vjen keq per disa antare ktu qe shprehen me shume injorance dhe nuk e kane deshiren e mire per te evoluar drejt civilizimit.
Paska kaluar ne depresion .
Nuk e di ca arriti me ate vrasje, Femijet tani nuk kane as baben ne shtepi.
Tani jane tamam jetim.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Keto mentalitete te ndryshkura akoma ekzistokan ne shqiperi.
Seshte se mjeku i perdhunoi gruan , edhe atehere i japim cik te drejte keti malokut.
Po nqs gruaja ka shkuar me deshire , atehere dreqin ka ky qe duhet te vrasi mjekun?
Denoncoje ne polici e lere policine te merret me te.
Mgjth duhet te theksoj qe ne shqiperi ekziston shume ''sexual harassment'' (se di ne shqip) neper punera ku bossi ose kolegu me pozicion me te larte ushtron kundra nje kolegu me pozicion me te ulet. E nje nga intuticionet ku kjo gje zhvillohej me shume ka qene spitalet, bile edhe ne kohen e enverit.
Keshtuqe dua te them se , kjo ndodhi mund te kete me dhjetera versione , por prapeseprape te vrasesh dike pa pase arsye te forta eshte dicka e pafalshme.
ama femrat shqiptare kohet e fundit jane bere tamam si tragjedi klasike greke.
e vrasin veten sikur te jete dicka e lehte me u bere.
jam kurioz te di statistikat e japonezve me shqiptaret keto kohet e fundit,sepse japonezet mbahen si populli me vetvrasje me te madhe ne bote , pasuar nga vendet nordike.
jam kurioz vertet.
Njihje
Habitem me disa, që gjykojnë duke lexuar ca rreshta dhe më pas shajnë njërën apo tjetrën palë, kur nuk janë realisht në brendi të ngjarjes dhe as që e dinë si kanë rrjedhur ngjarjet.
Nuk të vjen mirë të lexosh të tilla ndodhi. Kohët kanë ndryshuar, sado të drejtë morale të ketë dikush nuk duhet të rrembejë më armën për ta vendosur këtë drejtësi në vend. Është patetike.
Krijoni Kontakt