Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    me sa pashe une ne gazete nga deklarata e te arrestuarit ( burrit ) !!! ajo kishte vrare veten nga llafet e kota qe kane dal nga njerzit nga dy njerez thoshte i akuzuari me sakte !!! nejse akoma ka kafshe ne qarkullim qe mendojne me byc edhe jo me tru !!! per nderin e vet i la kalamojte vetem !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    me sa pashe une ne gazete nga deklarata e te arrestuarit ( burrit ) !!! ajo kishte vrare veten nga llafet e kota qe kane dal nga njerzit nga dy njerez thoshte i akuzuari me sakte !!! nejse akoma ka kafshe ne qarkullim qe mendojne me byc edhe jo me tru !!! per nderin e vet i la kalamojte vetem !!!
    Epo nese e ka vrare veten vetem per llafe te kota paska qene femer e dobet, por nuk e ka besuar as burri mbase. Nuk ka gjetur perkrahjen e burrit. Ajo do e kete helmuar me shume.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Epo nese e ka vrare veten vetem per llafe te kota paska qene femer e dobet, por nuk e ka besuar as burri mbase. Nuk ka gjetur perkrahjen e burrit. Ajo do e kete helmuar me shume.
    e di ti ca do me thon me e pas burrin polic?...

ai tjetri e vrau grun qe ja dridhte me te hujt dhe arriti dhe doli i pafajshem...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Korbi999 Lexo Postimin
    Ngjarje qe nuk i shpeton permasave te tradjedise.
    Ketu nuk hyn llogjika ne asnje vend per te rregulluar ceshtjen, apo gjykuar kush ka e kush jo te drejte, vetem ligji vendos dhe supozohet se ligji eshte mendimi me i peshuar per nje shoqeri te organizuar.
    Vete ngjarja dhe diskutimet e llojit:- mire ia beri, ajo kur'''a, ai ****..ushi, apo te tjera si keto kane vete nje pergjigje : -Shoqeria shqiptare nuk eshte akoma e pergatitur te futet ne sallonet europiane fatkeqesisht, jemi akoma mbrapa, megjithese kemi ligje.... .
    Selam!

Shume e drejte qe jemi shume ,shume mbrapa .
    Por nqs ligjet nuk zbatohen .ngelin vetem ne leter keshtu do vazhdoj te jete .
    I uroj popullit tim liberalizimin e vizave ,dhe hyrjen sa me te shpejte ne Europe ,qe te pakten per disa qe vuajne te kete zgjidhje ,te marrin leckat e te ikin .....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    e di ti ca do me thon me e pas burrin polic?...

ai tjetri e vrau grun qe ja dridhte me te hujt dhe arriti dhe doli i pafajshem...
    Pse polic ishte ai xhuje?
    Feelings change - memories don't.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Paska qene burre i lumte pushka drejtesia shqiptare duhet menjeher ta liroj vrasesin te shkoj tek kalamaqt e tij
    Keta doktor shef drejtor gjithmon shfrytezojne postin duke nderhyre ne nderin e familjeve te tjer vetem dhe vetem se duan te shfryn epshtet e tyre.

megjithate rruga kryesore qe njerezit arrijne drejt ketyre skandaleve eshte bashkimi i gjinive burre grua ku gjithmon ka pasur ka dhe do te kete kurveri sa te jen bashke neper ambjente publike shteterore private etj etj

Qe te mbori nderin e familjes tuaj largohuni bashkimit te gjinive ku gjithmon ka sherr ndarje thyerje zemrash dhe deri ne vrasje
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 03-10-2009 më 12:12
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ky mire qe paska qene nje cope idioti, po dhe i pashpirt. Budalla mashkull.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Pse polic ishte ai xhuje?
    ne fakt media thote qe eshte bisnesmen, por ish-polic dhe po prape sipas medias me doktorin ishin shoke te ngushte.

if shoke te ngushte,

vertetohet ajo shprehja qe shoku te ben bab.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Kudo ne bote ndodhin gjera te tilla te ne ndoshta pak me shume.Ngjarje e trishtueshme eshte ske ci ben
    ......
    Interesante ishin intervistat.Nderkohe qe thuhej shkaku i vrasjes ishte tradheti bashkshortore ne intervista te gjith e ndjenin veten te rrezikuar dhe te pambrojtur lol
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    20 vjet burg jane pak si shume per..............

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •