Postuar mė parė nga WALCHIRIA Nje kemish nate roze , sa cute qe eshte am in love me kete kemishen .... avash se mos na bish ne love me ate qe eshte brenda kemishes mi ehehhe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga Linda5 Po amon mi se edhe kto tema kan kufi ...amon se osht bo forumi ,me kto tema ,qe te merzitet me hy ...nuk e them vetem per pranveren kte ...por ne pergjithsi ato/ata qe hapin kshtu temash qe honey für dich sonte cool bleiben
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga bombona avash se mos na bish ne love me ate qe eshte brenda kemishes mi ehehhe Me veten time bie ne dashni cdo mengjes sa here dal para pasqyres
izadora und für mich???
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar mė parė nga goldian izadora und für mich??? Meqe kaloriferet jane on boxershort
Postuar mė parė nga Izadora qe honey für dich sonte cool bleiben sehr schön.......
Postuar mė parė nga Izadora qe honey für dich sonte cool bleiben hahahahahah e kam si kjo schatzo dankeschön ps : goldi kte bjonden po ta jap ty ,po pa veshje ,se i kam te mijat
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 hahahahahah e kam si kjo schatzo dankeschön ps : goldi kte bjonden po ta jap ty ,po pa veshje ,se i kam te mijat das ist ein geschenk danke schön danke izadora trinkst du ein kaffe mit mir und linda
ti izabella dhe per shpi rri vesh bukur ca te paska gjet sot qe paske pertuar
O Linda kush ta ka dhuruar mi dreq sa gusto qe paska.........
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt