Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    qe mos me kapi shiu se esh ca catia

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    sot me tuta e bluze kam nejt gjithe diten se shyqyr qe skam dale nje dite prej shpie.........

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    ne shtepi kam veshur nje kostum spoertiv bluze e paltallona e ndersa pasdite qe dola kam vesh kepuc te zeza me taka qorape te holla,xhinsa,nje bluze grihe dhe aksesoret qe nuk mungojn asnjher....
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Linda 5 moj yll !Si nuk te pelqeu tema?Po shiko sa shume je argetuar...mesuam edhe gjithe stilistet e botes...Po mund ta hedhesh ne kosh percen tende aq te bukur...?
    Pse teta vera te erdhi keq qe thash per temen ...po edhe kto temat kan nje far kufiri ...nuk shikon qe ne po tallemi ktu ne forum neper kto lloj temash ,por nuk esht faji i juj por esht i moderatorve ,qe nuk shikojn (e kam cilsu dhe her tjeter tek kjo tem) kjo esht e verteta ,ndaē tju vij mire ,ndaē tju vij keq .......uuuuuuuuu sa per perēen time e kam te hedhur me kohe une,mos ma qaj shum hallin ...jemi modernizu ne ...ecim me hapin e kohes
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une kam vesh brekt e komshijes
    kurse ajo brekt e mija e po bajme foto
    JO SEKS PARA MARTESE

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Pse teta vera te erdhi keq qe thash per temen ...po edhe kto temat kan nje far kufiri ...nuk shikon qe ne po tallemi ktu ne forum neper kto lloj temash ,por nuk esht faji i juj por esht i moderatorve ,qe nuk shikojn (e kam cilsu dhe her tjeter tek kjo tem) kjo esht e verteta ,ndaē tju vij mire ,ndaē tju vij keq .......uuuuuuuuu sa per perēen time e kam te hedhur me kohe une,mos ma qaj shum hallin ...jemi modernizu ne ...ecim me hapin e kohes

Yllo nuk ka faje teta vera se kemi gjith diten me pixhama lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Yllo nuk ka faje teta vera se kemi gjith diten me pixhama lol

Po amon mi se edhe kto tema kan kufi ...amon se osht bo forumi ,me kto tema ,qe te merzitet me hy ...nuk e them vetem per pranveren kte ...por ne pergjithsi ato/ata qe hapin kshtu temash
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Nje kemish nate roze , sa cute qe eshte am in love me kete kemishen ....

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Linda!
    Cfare eshte percja mi?

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Po amon mi se edhe kto tema kan kufi ...amon se osht bo forumi ,me kto tema ,qe te merzitet me hy ...nuk e them vetem per pranveren kte ...por ne pergjithsi ato/ata qe hapin kshtu temash
    une po mendoj me hap nji teme per partine time po kam frike se ma myllin keto
    po studioj elektoratin njehere
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •