Close
Faqja 5 prej 69 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 685
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    edhe kjo me duket pak siperfaqsore
    E cila eshte arsyeja qe te duket e tille?
    La vita č bella...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po mos te ndiheshim Shqiptar,athua do reagonim kunder enciklopedis Maqedone?Jo se nuk do te na interesonte fare.Po mos u bani me mend te Nexhmedinave e te Halilave!
    Ne jemi SHQIPTAR,ishim Shqiptar,do vdesim SHQIPTAR!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Ne itali arbereshet flasin akoma shqipen e vjete e martohen mes tyre ne te shumten e rasteve.Kane ikur para 500 vjeteve dhe akoma ruajne traditat dhe kur marrin vesh qe je shqiptare thone jemi njesoj vetem se ne kemi ardhur para jush ne Itali.Normal qe krahinat e Shqiperise kane tradita dhe zakone qe i dallojne por kjo nuk do te thote qe nuk jemi shqiptare te gjitheeeeeeee qe flasim gjuhen shqipe si nga tirana ,Prishtina,Korēa,Vlora,Shkupi;Ulqini etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Postime
    1
    Shqiptar apo kosovar ? Nje teme e tille mendoj se sot s,duhet shtruar fare per diskutim,madje mendoj se trajtimi i saj ,demton rende ceshtjen kombetare! Ne jemi nje ,jemi vellezer te nje gjaku,dhe per kete jane derdhur lumenj gjaku e jane bere sakrifica te panumurta.Ne nje fare menyre ,them se te diskutosh nje gje te tille ,do te thote as me pak e as me shume ,por te perligjesh tezat serbe ,qe kosova s'ka te beje me shqiperine dhe anasjelltas,kur e verteta eshte se etnosi yne ,tashme ,vertetuar shkencerisht dhe me te gjitha provat e duhura,se jane nje ,te lindur e te formuar si etnos ne trevat e ballkanit e me tej,por te tkurur gjithnje e me shume nga invazionete e hordhive sllave,romake,,greke ,turke e gjithfarlloj pushtuesish. Shyqyr qe ja mbritem kesaj dite dhe serbi u hodh pertej kufijve shqiptare,sepse kosova eshte nje krahine e shqiperise sikurse eshte Kolonja nga jam une,mallakastra ,laberia shkodra e gjithe krahinat e tjera te shqiperise. Kush na pyetka se c,eshte kosova,do thote se ose eshte vene ne sherbim te atyre qe ne shekuj na kane renen ne qafe e na ndane persegjalli , ose ne rastin me te keq nuk njeh te shkuaren e kombit te vet! Turp e faqia e zeze,cilido qofte ky ditezi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Personat qė propagandojnė pėr gjoja etninė kosovare, si pandan tė asaj shqiptare,tė shumtėn e herave janė persona shumė naiv,tė paditur dhe tė ekzaltuar.Edhe mund tė mirėkuptohet naiviteti i njė tė riu,i cili nuk bėnė dallim nė mes tė etnisė dhe shtetsisė,por janė disa ujqė pleqė qė e kanė pėr interes kėtė punė.Njė Matosh Halil ose Nexhmedin Spahi,nuk ėshtė se nuk e kuptojnė domethėnien e kėsaj pune tė ndyer.
    Tė kėtillėt,me ēdo kusht, me ēdo rast e nė ēdo rrethanė duan tė tregohen si gjoja "evropian",tė moderuar,tė civilizuar dhe vizionar tė njė epoke e fryme tė re nė kėtė ballkanin e pacivilizuar e tė prapambetur....
    Njėri,Matoshi u lėpihet ndėrkombėtarėve pėr njė post tė pshurrt nė Bordin e RTK-sė,ndėrsa tjetri pėr postin e kryetarit tė Mitrovicės "shumetnike"....
    Zot fali !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    63
    Citim Postuar mė parė nga skampin Lexo Postimin
    pse kur vjen nje nga Shkodra apo nga Korēa si themi ne erdhi ky shqiptari apo thjeshte thEMI emrin e rrethit nga vjen ?? Kosovareve u themi Kosovare se jane nga Kosova dhe jo se nuk jane SHQIPTARE.
    KOSOVA ESHTE PJESE E TRUNGUT SHQIPTAR
    ndosha ke dasht shembullin ta marresh keshtu;

erdhi nje shkodran,

erdhi nje korqar,

erdhi nje gjakovar,

erdhi nje mitrovicas

erdhi nje gjilanas e tj. e tj.

jo erdhi nje shkodran barazi me nje kosovar, nga se Kosova eshte Kosove e tersishme, kurse shkodra llogaritet si nje qytet,

te pakten une ashtu mendoj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    Kosovaret apo shqiptaret e kosoves jan ata Dardanet e lashte,se paku 40 perqind e tyre pra nejemi DARDAN jemi ILIR por kemi pasur mbreterin tone e tani kemi edhe shtetin tone KOSOVE jam ILIR e jamDARDAN SHqiptar e Kosovar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    4
    mirdita . une jetoj ne itali ne venezia me sakte . ne qytetin ku rri une ka shqipetare na maqedonia na kosova e na shqiperia raportet i kemi shume te mira dhe respekti eshte i madh vetem per nje arsye se JEM shqipetare. cdo njeri eshte i lire ta ndiei veten si te doje dhe ta konsuderoj veten si ndihet me mire . por historia ka treguar dhe do tregoi qe jemi shqipetare dhe duhet te jem krenare dhe te kontrimbojme te gjithe ne bashkimin e SHQIPERISE SE MADHE dhe te vashdojme ne cdo caste e moment te jetes sone rrugen e nisur prej shekujsh te patrioteve shqipetare qe kane dhene dhe jeten per patriotizem . jemi shqipetare o kosovare por duhet te mendojme se te bashkuar bota do kete me shume considerate per vendin tone se jemi nje nder poujt me te vieter te ketij kontinenti dhe duhet ti tregojme botes qe feja e shqiptarise eshte shqiperia . SHQIPERIA E SHQIPETAREVE VDEKJE SHQIPETAREVE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    4
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    E cila eshte arsyeja qe te duket e tille?
    MIRDITA ERA . po i pergjigjem pyetjes tende . nje njeri normale duhet te ndihet
    normal se per te ndyshuar boten duhet te jesh dikush dhe per mua ky dikush eshte vetem presidenti i Shteteve te Bashkuar te Amerikes. ciao ti saluto
    ILIRI na VENEZIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar mė parė nga veris Lexo Postimin
    Shqiptar apo Kosovar ky ishte titulli i nje diskutimi qe u zhvillua dje ne emisioni top show.
    Personalisht debati me la nje shuje te hidhur ne goje dhe nuk prisja nga ana e shqipetareve te kosoves ate lloj reagimi ( mbase ishte vetem reagimi i atyre qe ishin te ftuar ne emision? ) kaq pak le te themi atedhetar.
    Si mundet sot te kete kuptin nje pytje e tille? Cfar do te thote Kosovar?
    Sot ne qoftese ka nje shtet te Kosoves dhe e kjo ishte gjeja me me mend qe bene shqiptaret e Kosoves mbas shekujsh pushtimi, nuk do te thote qe ky veprim i thjeshte administrativ te vere ne pikpytje te qenit nje komb?
    Nuk e di mbase gabohem por shqiptaret kure nuk e kane humbur identitetin e tyre kombetar as nen 500 vjet nen perandorine turke, as nen bizantim dhe as nen serbin dhe komunizmin.
    Si mundet sot kur ne jemi te lire te shtrohet nje pytje e tille, kur edhe Arbereshet qe kane 500 vjet te shkeputur nga toka meme kur i pyet sot thone qe jane shqiptar!
    Cfar do te thote me qene Kosovar, cfar ndryshon sikur te thuash se jam Korcar apo jam Shkodran apo Tiranas ose Durrsak?
    Nuk e besoj qe sot te kete ne Kosove nje elite e cila vetem per te pasur nje karge dhe pak me shume pushtet arin deri aty sa ve ne dyshin dhe te qenit Shqiptar.
    A e harojne keta njerez kaq kulloj gjakun e derdhur ne emer te shqiptarizmes, jo vetem ne luften e fundit per lirine e Kosoves, por gjakun e derdhur nga breza te tere patriotesh per te gjithe token arberore.
    Po te harohet gjaku atehere me gjith men qe paska humbur identiteti i ketyre njerezve dhe do tu japin te drejte sebeve dhe maqedonasve me enciklopedive te tyre.
    Ne jemi pellazge, arber dhe shqiptare qofte ne kufijte e shtetit qe quhet sot Shqiperi, qofte ne kufijt e shtetit qe quhet sot Kosove apo Maqedoni, Mali i Zi e Serbi, jemi SHQIPETAE edhe ne kufijte e shtetit Grek ( pa cka se ata e mohojne) dhe si perfundim jemi SHQIPTARE kudo qe ndodhemi nga Europa ne SHBA.
    Jo vetem ne por dhe bijt e bijeve tane do te jene SHQIPTAR sic jane dhe sot e kesoj dite kudo neper Bote.

Ky eshte mendimi im, pres me shume interes mendimin e vellezerve nga Kosova.
    Nuk e di si nuk ju vjen turp njerezve .Mund te them se une jam nje nacionaliste ne kuptimin e mire te fjales,sepse ne shqipetaret kemi nevoj per pak nacionalizem.Ata qe nuk e din ,o njerez jemi nje ,jeto ne kosove ,shqiperi apo kudo qofsh ,shqipetare ke emrin.Nje cop pavaresie e kosoves nuk do te thot qe mund te na e marr emrin ,sepse ne kosove jetojn serbet ,romet ,boshnjak e ku di une sa te tjere qe kane mbir si kepurdhat pas shiut,te thuash jam kosovar,kush do te te kuptoj qe je shqipetar.Fol shqip e trego qe je shqipetar jeto ku te duash pastaj.Edhe pse jetoj ne kosove ,asnjeher ne asnje moment nuk them se jam kosovar ,por jam shqipetar dhe mburrem me ate qe jam.Dasht zoti dhe me emer te tij do ta bejm bashkimin kombetar dhe ateher do ta kuptojn te gjith se jemi nje komb dhe ai quhet SHQIPETAR.

Faqja 5 prej 69 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •