Close
Faqja 4 prej 69 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 685
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    63

Kurr nuk kemi thene se jemi kosovar!!!!

As ne Kohen e turkut,

as ne kohen e serrbise se pare!,

as ne kohen e ish Jogosllavise nuk jemi quajtur "kosovar",!

Sa here qe na eshte shtruar pyetja se qfar jemi, ne i jemi pergjigjur se jemi SHQIPTAR (nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi apo pjesa e Kosoves Lindore-Serrbise)!

Andaj, une ndaj mendimin se nga etja dhe uria per te qen nje shtet dhe nje komb shqiptar, per qka edhe eshte luftuar gjat gjithe kohes prej ndarjes e gjer me sot, askush nuk eshte i knaqur me krijimin e shtetit te "RI" Kosove, nga se eshte luftuar per nje bashkim gjithe kombetar-shqiptar qysh edhe ishim para ndarjes.
    Edhe vet ndihem i fyer kur me shkruan ne dokumenta shtetesia Kosovar, pa u shkruar njeher kombi Shqiptar, nga se ndjehem sikur jam njesoj si rom,hashkali, serrb e tj. dhe shteti serish nuk ka nje emer kombetar!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e honest
    Anėtarėsuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    Nuk Shihni Vlezėr Se ėshtė E Tepert Kjo Tem
    Pėr Shqiptarin Nuk Ka Komb Kosovar
    Vetem Shqipėtar Tė Kosoves
    Jam Shqipėtar Besoj Nė Shqipe Shqip Foli
    Dhe Shqip Duhet Tė Mendojm

i/e regjistruar Maska e honest
    Anėtarėsuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    Edhe Harrova Ishalla Se Qon Fort Larg Baci Sal E E Hek Qat Qop Kufini
    Tung Nga Spanja

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga veris Lexo Postimin
    Shqiptar apo Kosovar ky ishte titulli i nje diskutimi qe u zhvillua dje ne emisioni top show.
    Personalisht debati me la nje shuje te hidhur ne goje dhe nuk prisja nga ana e shqipetareve te kosoves ate lloj reagimi ( mbase ishte vetem reagimi i atyre qe ishin te ftuar ne emision? ) kaq pak le te themi atedhetar.
    Si mundet sot te kete kuptin nje pytje e tille? Cfar do te thote Kosovar?
    Sot ne qoftese ka nje shtet te Kosoves dhe e kjo ishte gjeja me me mend qe bene shqiptaret e Kosoves mbas shekujsh pushtimi, nuk do te thote qe ky veprim i thjeshte administrativ te vere ne pikpytje te qenit nje komb?
    Nuk e di mbase gabohem por shqiptaret kure nuk e kane humbur identitetin e tyre kombetar as nen 500 vjet nen perandorine turke, as nen bizantim dhe as nen serbin dhe komunizmin.
    Si mundet sot kur ne jemi te lire te shtrohet nje pytje e tille, kur edhe Arbereshet qe kane 500 vjet te shkeputur nga toka meme kur i pyet sot thone qe jane shqiptar!
    Cfar do te thote me qene Kosovar, cfar ndryshon sikur te thuash se jam Korcar apo jam Shkodran apo Tiranas ose Durrsak?
    Nuk e besoj qe sot te kete ne Kosove nje elite e cila vetem per te pasur nje karge dhe pak me shume pushtet arin deri aty sa ve ne dyshin dhe te qenit Shqiptar.
    A e harojne keta njerez kaq kulloj gjakun e derdhur ne emer te shqiptarizmes, jo vetem ne luften e fundit per lirine e Kosoves, por gjakun e derdhur nga breza te tere patriotesh per te gjithe token arberore.
    Po te harohet gjaku atehere me gjith men qe paska humbur identiteti i ketyre njerezve dhe do tu japin te drejte sebeve dhe maqedonasve me enciklopedive te tyre.
    Ne jemi pellazge, arber dhe shqiptare qofte ne kufijte e shtetit qe quhet sot Shqiperi, qofte ne kufijt e shtetit qe quhet sot Kosove apo Maqedoni, Mali i Zi e Serbi, jemi SHQIPETAE edhe ne kufijte e shtetit Grek ( pa cka se ata e mohojne) dhe si perfundim jemi SHQIPTARE kudo qe ndodhemi nga Europa ne SHBA.
    Jo vetem ne por dhe bijt e bijeve tane do te jene SHQIPTAR sic jane dhe sot e kesoj dite kudo neper Bote.

Ky eshte mendimi im, pres me shume interes mendimin e vellezerve nga Kosova.
    Me pelqeu reaagimi yt shume se me te vertet ka njerz qe tani i thon vetes Kosovar..
    Une e kam kete problem ketu ku punoj
    Sepse perezentohem se jam Shqipetar e vi nga Kosova..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2006
    Postime
    3
    ne fakt po te kishit punuar ne Top Channel nuk do ishit bere fort per merak per ate cka thone ata, e si e thone. do kete qene nje gje fort e rralle sikur Dudushi te kete menduar gjysem ore per ate qe do thote dhe redaksia me shume se nje ore. Keta jane qe ne diten e shkolles se pare shqipe jepnin emision per kancerin, dhe qe kane trajtuar tema idiote si psh BLUJA! po a mund te jete teme bluja?!
    sa per pergjegjshmeri ne top media shikoni si e flasin shqipen, qe edhe grekeve u vine anash. nuk i zgjedhojne emrat e huaj (komentet ne supersport dhe ne top news) dhe fusin gjithfare turli fjalesh te huaja per te mbuluar padijen e tyre.
    e sa per temen thjesht kane dashur te mbushin programin se atyre u duhet rroga dhe asnje nga shefat si degjon se c'thone. Nga keta njerez nuk ke c'pret pervec idiotesirave.
    gjithsesi ja disa informacion te "reja"
    nga 400 vjet nen shtetin otoman, nuk u krijua ndonje komb i ri qe te perfshinte shqiptaret, greket bullgaret vllehet etj nen nje identitet te ri.
    kjo nuk ndodhi as nen perandorine romake.
    une nuk di te jete duke u krijuar ndonje komb i ri europian qe i le ne harrese kombet e "vjetra". italian gjerman etj.
    une nuk di qe nen kuroren angleze skozezet, irlandezet, anglezet dhe uellsianet te kene krijuar nje identitet kombetar te ri.
    e keshtu do te jete edhe per shqiptaret e kosoves, apo kosovaret, se sido qe ti quajme eshte thjesht nje marreveshje gjuhesore qe ne thelb nuk ndryshon asgje. jane dhe do mbeten SHQIPTARE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2009
    Postime
    11
    SHQIPETAR......ishim ,jemi dhe do te jemi... Pike dhe mbaroi!!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga veris Lexo Postimin
    Shqiptar apo Kosovar ky ishte titulli i nje diskutimi qe u zhvillua dje ne emisioni top show.
    Personalisht debati me la nje shuje te hidhur ne goje dhe nuk prisja nga ana e shqipetareve te kosoves ate lloj reagimi ( mbase ishte vetem reagimi i atyre qe ishin te ftuar ne emision? ) kaq pak le te themi atedhetar.
    Si mundet sot te kete kuptin nje pytje e tille? Cfar do te thote Kosovar?
    Sot ne qoftese ka nje shtet te Kosoves dhe e kjo ishte gjeja me me mend qe bene shqiptaret e Kosoves mbas shekujsh pushtimi, nuk do te thote qe ky veprim i thjeshte administrativ te vere ne pikpytje te qenit nje komb?
    Nuk e di mbase gabohem por shqiptaret kure nuk e kane humbur identitetin e tyre kombetar as nen 500 vjet nen perandorine turke, as nen bizantim dhe as nen serbin dhe komunizmin.
    Si mundet sot kur ne jemi te lire te shtrohet nje pytje e tille, kur edhe Arbereshet qe kane 500 vjet te shkeputur nga toka meme kur i pyet sot thone qe jane shqiptar!
    Cfar do te thote me qene Kosovar, cfar ndryshon sikur te thuash se jam Korcar apo jam Shkodran apo Tiranas ose Durrsak?
    Nuk e besoj qe sot te kete ne Kosove nje elite e cila vetem per te pasur nje karge dhe pak me shume pushtet arin deri aty sa ve ne dyshin dhe te qenit Shqiptar.
    A e harojne keta njerez kaq kulloj gjakun e derdhur ne emer te shqiptarizmes, jo vetem ne luften e fundit per lirine e Kosoves, por gjakun e derdhur nga breza te tere patriotesh per te gjithe token arberore.
    Po te harohet gjaku atehere me gjith men qe paska humbur identiteti i ketyre njerezve dhe do tu japin te drejte sebeve dhe maqedonasve me enciklopedive te tyre.
    Ne jemi pellazge, arber dhe shqiptare qofte ne kufijte e shtetit qe quhet sot Shqiperi, qofte ne kufijt e shtetit qe quhet sot Kosove apo Maqedoni, Mali i Zi e Serbi, jemi SHQIPETAE edhe ne kufijte e shtetit Grek ( pa cka se ata e mohojne) dhe si perfundim jemi SHQIPTARE kudo qe ndodhemi nga Europa ne SHBA.
    Jo vetem ne por dhe bijt e bijeve tane do te jene SHQIPTAR sic jane dhe sot e kesoj dite kudo neper Bote.

Ky eshte mendimi im, pres me shume interes mendimin e vellezerve nga Kosova.
    Jom SHqiptar e kosovar shalion e ofqar shum krenar e e me thon i marr se jom dardan e ili.re e pushk qes perpjet e tmerroj ujkun e pa bes e shkaut hije per jet se jam nipi iSkender beut e djal me ksul te bardh mos vdekshin brezat e mi ndryshe vetem si SHqiptar. zot e krenar me zemer hekur e ksul te bardhe e me kangen e Drvish SHAQES e me poezin e NAIMIT eme nder eme nder eme faqe te BARDHE,ME dashte ajo ne jemivetem SHqiptar ,e ata qe emohojn jon klysh kumunist ruso sllav e gjaku ju ka ba uje. i

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Eshte e kote qe na vjen keq nqs nje kosovar thote qe eshte kosovar e jo shqipetar, perderisa edhe ne vete kur i referohemi dikujt qe vjen nga Kosova, themi: "kosovari" apo "kosovarja"... e nuk themi filani e kollani, sic bejme me qytetaret e tjere brenda Shqiperise.
    pse kur vjen nje nga Shkodra apo nga Korēa si themi ne erdhi ky shqiptari apo thjeshte thEMI emrin e rrethit nga vjen ?? Kosovareve u themi Kosovare se jane nga Kosova dhe jo se nuk jane SHQIPTARE.
    KOSOVA ESHTE PJESE E TRUNGUT SHQIPTAR
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga skampin Lexo Postimin
    pse kur vjen nje nga Shkodra apo nga Korēa si themi ne erdhi ky shqiptari apo thjeshte thEMI emrin e rrethit nga vjen ?? Kosovareve u themi Kosovare se jane nga Kosova dhe jo se nuk jane SHQIPTARE.
    KOSOVA ESHTE PJESE E TRUNGUT SHQIPTAR
    aman se na mallengjeve.

E di se ku jane, gjithsesi kur vjen nje nga Shkodra apo Saranda e Durresi e Tirana themi erdhi Bledari, edhe Xhulieta, Marjana... jo "kosovari".

Pa ofenduar asnje, por ndryshon disi mentaliteti brenda kufinjve, nga ai jashte.
    La vita č bella...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    aman se na mallengjeve.

E di se ku jane, gjithsesi kur vjen nje nga Shkodra apo Saranda e Durresi e Tirana themi erdhi Bledari, edhe Xhulieta, Marjana... jo "kosovari".

Pa ofenduar asnje, por ndryshon disi mentaliteti brenda kufinjve, nga ai jashte.
    edhe kjo me duket pak siperfaqsore
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 4 prej 69 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •