Close
Faqja 21 prej 59 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 589
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Urime per te gjith tifozat e Bayernit ,per fitoren

Pershendes ne veçanti Schatzin tim,goldin ,Bim Bum Bamin dhe katunarin Memetin,per fitoren

Shpresoj te vazhdoni dhe ne vazhdim kshtu me fitore
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Urime Bayernit,ne do ju rrafim
    lg
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    Nje rrezulltat jo edhe i mir , poR loja e shkelqyer , kur jet loja e shkelqyer tjetren loj do te jet rrezulltati me i fell , shpresoj te vazhdoj bayerni me ket sukses.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Urime per te gjith tifozat e Bayernit ,per fitoren:

Pershendes ne veçanti Schatzin tim:,goldin ,Bim Bum Bamin dhe katunarin Memetin,per fitoren
    :

Shpresoj te vazhdoni dhe ne vazhdim kshtu me fitore
    oo katunare po flm shume per urimin moj flm shume shpresoj te fitoni dhe ju keni nje ndeshje sonte.....

Citim Postuar më parë nga Sh1pRa Lexo Postimin
    Nje rrezulltat jo edhe i mir , poR loja e shkelqyer , kur jet loja e shkelqyer tjetren loj do te jet rrezulltati me i fell , shpresoj te vazhdoj bayerni me ket sukses.
    Rezultati katastrof po mire qe fituam.... urime t'gjithve...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Sipas disa spekullimeve thuhet qe Audi do bleje 10% te aksioneve te FC Bayern Munchen. Vlera ne fjale eshte rreth 100 milione EUR. Kjo do beje te mundur likujdimin e Allianz Arena me shpejt sec ishte parashikuar. Tani per tani behet fjale qe likujdimi do kryhet pas 18 vjetesh, por nqs kjo marreveshje arrihet, atehere likujdimi do kryhet per 10 vite. Nga ky likujdim FC Bayern do kete te pakten 30 milione EUR cash ne dore cdo viti fiskal.

Gjithashtu, behet fjale edhe rinovimi i kontrates me sponsorin kryesor Deutsche Telekom. Tani per tani FC Bayern perfiton shumen prej 20 milione EUR ne sezon, kurse pas rinovimit do perfitoje 25 milione EUR.

Me keto marreveshje besoj se rinovimi i Franck Ribery dhe blerja e Neuer jane thjeshte ceshtje kohe.

AUF GEHT' FC BAYERN MUNCHEN!!!
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Tek Bayern ka filluar të më pëlqej loja këto tre apo katër ndeshjet e fundit me ardhjen e Robben. Nuk e di thjesht një portier që jep garanci dhe përforcim në mbrojtje Bayerni do jet kompetitiv në çdo kompeticion që merr pjesë. Ribery dhe Robben një dyshe luksi për kampionatin Gjerman, dhe lojë mjaft e bukur. Müller dhe Otel kanë një të ardhme të sigurt si lojtarë të mëdhenjë, po ashtu dhe Marin i Werderit. Gjermania siduket po del nga ajo kriza për lojtarë cilësor që bëjn diferencën. Suksese, loja e shpejtë dhe golat po funksionojn në stilin e Van Galit.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Tek Bayern ka filluar të më pëlqej loja këto tre apo katër ndeshjet e fundit me ardhjen e Robben. Nuk e di thjesht një portier që jep garanci dhe përforcim në mbrojtje Bayerni do jet kompetitiv në çdo kompeticion që merr pjesë. Ribery dhe Robben një dyshe luksi për kampionatin Gjerman, dhe lojë mjaft e bukur. Müller dhe Otel kanë një të ardhme të sigurt si lojtarë të mëdhenjë, po ashtu dhe Marin i Werderit. Gjermania siduket po del nga ajo kriza për lojtarë cilësor që bëjn diferencën. Suksese, loja e shpejtë dhe golat po funksionojn në stilin e Van Galit.
    E kishe fjalen per Ozil. Gjithsesi, portieri do ishte investimi kryesor pasi eshte nje nga pikat e dobeta. Manuel Neuer ka karakterin e duhur per te qene portier i FC Bayern dhe Deutsche Manschaft. Nqs Neuer nuk vjen, jam shume i sigurte qe Adler do jete numri 1 i portes bavareze. Shume i talentuar gjithashtu si portier, por paksa i bute, karakteristike jo gjermane.

Gjithashtu duhet edhe nje mbrojtes krahu qofte i djathte apo i majte. Pranjic dhe Braffheid nuk kane luajtur mire ne rolin e anesorit te majte. Mua do me pelqente te levizte Lahm ne te majte dhe te blihej Andreas Beck. Besoj se me rikthimin e Miro Klose sulmi bavarez me Robbery dhe Klose do jete edhe me i frikshem Ne te ardhmen Thomas Muller mund te luaje ne sulmuesin qendror me Robbery nga mbrapa. Bleraj e Gomez ishte blerja me kote qe ka bere FC Bayern ndonjehere. Jane 30 milione te hedhura kot, per mendimin tim.

Edhe megjithese jemi mire keto ndeshje, jemi pak si larg nga ekipet e tjera si Barcelona, Chelsea, dhe Real Madrid. Koha do e tregoje neqoftese puna do kete fryte.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    E kishe fjalen per Ozil. Gjithsesi, portieri do ishte investimi kryesor pasi eshte nje nga pikat e dobeta. Manuel Neuer ka karakterin e duhur per te qene portier i FC Bayern dhe Deutsche Manschaft. Nqs Neuer nuk vjen, jam shume i sigurte qe Adler do jete numri 1 i portes bavareze. Shume i talentuar gjithashtu si portier, por paksa i bute, karakteristike jo gjermane.

Gjithashtu duhet edhe nje mbrojtes krahu qofte i djathte apo i majte. Pranjic dhe Braffheid nuk kane luajtur mire ne rolin e anesorit te majte. Mua do me pelqente te levizte Lahm ne te majte dhe te blihej Andreas Beck. Besoj se me rikthimin e Miro Klose sulmi bavarez me Robbery dhe Klose do jete edhe me i frikshem Ne te ardhmen Thomas Muller mund te luaje ne sulmuesin qendror me Robbery nga mbrapa. Bleraj e Gomez ishte blerja me kote qe ka bere FC Bayern ndonjehere. Jane 30 milione te hedhura kot, per mendimin tim.

Edhe megjithese jemi mire keto ndeshje, jemi pak si larg nga ekipet e tjera si Barcelona, Chelsea, dhe Real Madrid. Koha do e tregoje neqoftese puna do kete fryte.
    Po Mesut Özil i Werder Bremen, ka një të ardhme të magjishme, plus ka një rol ku Gjermania ka vuajtur gjithmon. Blerja e Neuer do ishte idealja, e ka kërkuar dhe Barcelona, e kam parë me kombëtaren e U-21, portier me karakter dhe grintë. Të kujton tamam Sepp Maier nga karakteristikat dhe natyrshmëria.

Gomez do ta tregojë veten më vonë për atë vlerë, nuk më duket lojtarë i keq. Ka karakteristikat e një lojtari golashënues, dhe Bierhoff nuk ta mbushte mëndjen, po ktheje kokën pas njëherë!

Nuk ke pse thua nuk mund të jeni afër, jeni shum afër. Unë jam tifoz i Barcelonës dhe pas tyre loja e Bayernit më pëlqen, deri diku Arsenal dhe Roma. Nuk ke pse e mendon, Bayern për tre lojtarë mund të bëhet ekip akoma më i frikshëm dhe të përballet pa problem me të gjithë emrat që ke përmendur. Një qëndërmbrojtës dhe një mbrojtës krahu, dhe portieri. Pa frikë do thoja që do ishit më lartë se Reali dhe Chelsea. Suksese, keni një ekip me perspektiv dhe do i dëgjohet krisma shpejtë.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Po Mesut Özil i Werder Bremen, ka një të ardhme të magjishme, plus ka një rol ku Gjermania ka vuajtur gjithmon. Blerja e Neuer do ishte idealja, e ka kërkuar dhe Barcelona, e kam parë me kombëtaren e U-21, portier me karakter dhe grintë. Të kujton tamam Sepp Maier nga karakteristikat dhe natyrshmëria.

Gomez do ta tregojë veten më vonë për atë vlerë, nuk më duket lojtarë i keq. Ka karakteristikat e një lojtari golashënues, dhe Bierhoff nuk ta mbushte mëndjen, po ktheje kokën pas njëherë!

Nuk ke pse thua nuk mund të jeni afër, jeni shum afër. Unë jam tifoz i Barcelonës dhe pas tyre loja e Bayernit më pëlqen, deri diku Arsenal dhe Roma. Nuk ke pse e mendon, Bayern për tre lojtarë mund të bëhet ekip akoma më i frikshëm dhe të përballet pa problem me të gjithë emrat që ke përmendur. Një qëndërmbrojtës dhe një mbrojtës krahu, dhe portieri. Pa frikë do thoja që do ishit më lartë se Reali dhe Chelsea. Suksese, keni një ekip me perspektiv dhe do i dëgjohet krisma shpejtë.
    Ashtu shpresojme. Hesapet behen ne fund.

Shpresoj qe Toni Kroos te kthehet ne lojtarin per te cilin flitej shume. Ozil ja mori vendin sepse beri levizjen e duhur tek Werder Bremen i cili pas Barcelones eshte ekipi i vetem qe luan pa komplkse dhe me qellimin e vetem te argetohet. Plus qe Ozil kishte nga kush mesonte vjet (Diego). Shpresoj qe Toni Kroos te luaje nje sezon mbi mesatar te pakten dhe vitin tjeter te rikthehet tek FC Bayern Munchen.

Formacioni ideal qe do kisha deshire une eshte:

------------------------------------------------Neuer-------------------------------------------------

--------Beck---------------------Howedes-------------Badsturber-------------------Lahm-----

-------------------------Tymoschuck-------------------------Schweini----------------------------

---------------------------------------------------Kroos----------------------------------------------

-----------------Robben----------------------------------------------------------Ribery------------

-------------------------------------------------Muller-----------------------------------------------

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Ashtu shpresojme. Hesapet behen ne fund.

Shpresoj qe Toni Kroos te kthehet ne lojtarin per te cilin flitej shume. Ozil ja mori vendin sepse beri levizjen e duhur tek Werder Bremen i cili pas Barcelones eshte ekipi i vetem qe luan pa komplkse dhe me qellimin e vetem te argetohet. Plus qe Ozil kishte nga kush mesonte vjet (Diego). Shpresoj qe Toni Kroos te luaje nje sezon mbi mesatar te pakten dhe vitin tjeter te rikthehet tek FC Bayern Munchen.

Formacioni ideal qe do kisha deshire une eshte:

------------------------------------------------Neuer-------------------------------------------------

--------Beck---------------------Howedes-------------Badsturber-------------------Lahm-----

-------------------------Tymoschuck-------------------------Schweini----------------------------

---------------------------------------------------Kroos----------------------------------------------

-----------------Robben----------------------------------------------------------Ribery------------

-------------------------------------------------Muller-----------------------------------------------
    Mundësin e ka Bayern të bëj këtë ekip. Ozil vërtet kishte nga kush të mësonte, po dhe Kroos nuk është mbrapa për të mësuar nga një dyshe si Ri - Ro, apo siç ishte Ze Roberto, lojtarë puntor, fantazi, teknik, gjuajtje, grintë etj. Mundësit i ka të mëdha, për të zënë një vend dhe të bëhet i rëndësishëm për klubin. Mundësin e ka të tregojë dhe vlerat që priten nga ai lojtar, Kaizeri nuk para vlerëson lojtarë kollajë, mendohet shum dhe shikon sesa jep dhe të vlerëson. Ka qënë lojtarë i madh dhe trajner i madh, i nuhat talentet dhe karakteristikat e veçanta, nuk ka gabuar në ato që ka thën. Prandaj dhe unë mendojë që ai do tregojë se vlen shum si lojtarë dhe do jet një shtyll e fortë për Bayernin.

Faqja 21 prej 59 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •