Close
Faqja 23 prej 59 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 589
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Perkundrazi, loja duhet ndertuar rreth ketyre te dyve. FC Bayern ne keto momente ka nevoje vetem per 2 role; Portieri, dhe mbrojtesi i krahut. Meqenese mborjtesat e majte jane te pakte keto dite, mendoj se Lahm te rikthehet tek anesori i majte, dhe te blihet Andi Beck i Hoffenheimit. Portieri duhet patjeter te vije nje nga Neuer ose Adler, dhe sulmi i udhehequr nga Klose dhe jo Gomez. Me vone nqs Thomas Muller integrohet ashtu sic duhet, atehere do jete ai i cili do udheheqe sulmin pasi vete roli i tij natyral eshte i tille. Endrra ime eshte qe Kroos te transformohet ne ate lojtar te madh qe flitej. Me Schweini ne mes dhe me Tymoschuck(30 vjec) e shtyjne per nja 2 vite te tjera pas ketij sezoni. Mendoj se nqs FC Bayern mban berthamen e ekipit do korri suksese jashtezakonisht te medhaja, si ne arenen domestike ashtu edhe ne arenen nderkombetare.
    Dhe unë jam dakord me këtë, që thua. Po hajde mbushi mëndjen atyre pseutakticienëve që flasin kot më kot. Më mirë dinë të bëjnë analiza ca leshko në Shqipëri sesa këta të Bild dhe Kicker.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Sa kam qeshur, po shikoja Bayernin kundër Oberhausen dhe Van Buyten shënon dygolësh. Po ashtu dhe Thomas Müller shënon rregullisht, ky është një goleador i lindur. Mirë e ka pagëzuar Gerd Müller pasardhësin e tij

Na krahu i majte jemi cope cope, dhe Ribery po ktheheshe mbrapa per te ndihmuar ate Braafheid.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    sosa beri nje loje te mire
    JO SEKS PARA MARTESE

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Une nuk e pashe ndeshjen, por degjova qe loja ishte e mire. Golat e ndeshjes:

Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    sosa beri nje loje te mire
    Për nivelin e Oberhausen ishte mirë në lojë Sosa, po për përballje si ajo me Hamburgun që do jetë këtë javë nuk mundet aspak të luajë. Mathia mirë, dyshja dihet sesi luan gjithmon. Van Buyten po tregon se e njeh portën shum mirë, Lahm dihet lojtarë shum i nevojshëm dhe i pazëvëndësueshëm në mbrojtjen e krahut. Braafheid, më duket si dështim dhe aspak për lojën e Bayern, lë shum hapësira dhe nuk di të kontrolloj zonën ku luan.

i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    Te shofum lojen me hamburgun.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Degjova ca zera qe thon se Klose do ik per Hamburg din gje kush?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Do shkoj ti shenoj ca gola Hamburgut pastaj do kthehet ne Allianz.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Degjova ca zera qe thon se Klose do ik per Hamburg din gje kush?
    ze roberto i ka perhap keto fjale
    duke pa qe klose eshte vetem zgjedhja e 4 e van gaalit po e nxit me kalu tek hamburgu
    sdo jete e lehte por te shohim
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 23 prej 59 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •