Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 78
    BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Te kishte pare ky, do vinte ti investonte neper skuadrat shqiptare, tua ngrinte nivelin duke ndertuar skuadra te forta dhe konkurrente ne kometicione nderkombetare, dhe jo te hapej b-thesh se do te blej Milanin. Nqs ka euro per te shpenzuar le ti shpenzoj ne Shqiperi dhe jo ne Itali. Te vij ta tregoj veten ne ketu.
    Nuk besoj qe Berlusconi ta leshoj Milanin, ndersa ky i beka konkurrenc kryeministrit te Italis, sikur po i ben konkurrenc dikujt qe po i falimenton kompania.
    Prandai Them Dhe Un Ha Mundet KY ta Blej
    Se Berlusconi Nuk E leshoi Kur E Kerkoi Presidenti Manchester City Khaldoon Al Mubarak
    Qe Ka Aq Shum Lek Sa Te Blej Giith Shqiperin
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ha *** me goj o taci ha se e kena zakon na shqiptaret vec mu hap btsh
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Rezart Taci i cili gjate veres ishte prane blerjes se Bolonjes, enderron ne realitet te behet numri 1 i Milanit.
    ......
    Si Mendoni Jua Mbush Mendjen Ky I Ka Aq Lek
    Me sa kuptova une, edhe ne Vere, blerja e Bolonjes ishte me shume nje Po.. e mprehte Marketing-u

Patriotet tane ne Itali mund te na thone me sakte se si u komentua nga mediat Italiane ky veprim.

Personalisht nuk me duket se ka me shume se Marketing-u pas ketyre deklaratave. Klubet e Futbollit jane aktualisht ne krize dhe nuk sjellin me fitimet e dikurshme ...

Taci duhet te ishte nje Anadollak qe ta mendonte seriozisht hedhjen e parave te tija ne kete business ..., por nuk eshte, eshte nje Shqipo i zgjuar dhe me sasine e nevojshme te lekeve per te investuar ne businesse reale dhe shume me teper fitimprurese ...

Sa per Parate qe Ai ka ..... phhhhuh, une personalisht duhet te punoj njeqindmilionmijenjezetvjet per ti bere

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Taci eshte i fiksuar pas Milanit. Deri tani ka 3% te aksioneve te ktij klubi, por meqe Berlusconi po i jep milanezve, ka nje ide qe te behet aksioneri me i madh.
    Pastaj kush tha qe ska financu per nje skuader shqiptare? Gramozi eshte 100% i financuar nga Rezarti, dhe sma merr mendja se kaloi kot nga kategoria e dyte ne ate te paren, edhe pse per momentin eshte nga fundi, E ka bere nje skuader qe edhe kur kishte ndeshjen me Tiranen, kta te fundit ia kishin pak friken...
    Per lek ka sa te dooooni, dhe me kto lek mundohet te plotesoje qejfet e veta, ne rralle te pare Gramozin(perderisa eshte prej atij qyteti) dhe tani Milanin(sepse eshte tifoz i cmendur i milanistave )
    Really Dude... Get A Life!!!

Ca moshe ka ky Taci?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ca moshe ka ky Taci?
    37 vjeç....!

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    37 vjeç....!
    Shume i suksesshem per moshen qe ka. Duket qe i paska ecur mire biznesi.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ja kur te dale ndonje dite me deklaraten "Dua te blej shtepine e bardh" !
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Shume i suksesshem per moshen qe ka. Duket qe i paska ecur mire biznesi.
    Të kthesh monopol karburantin në Ballkan nuk i thon pak. Po sa të ketë BAC Berlusconin ai, nuk do vuajë për Billiona...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ja kur te dale ndonje dite me deklaraten "Dua te blej shtepine e bardh" !
    Dashja padashje i ka 3% ky miku. Nuk do jet habi sikur të marri një % të konsiderueshme tek Ac Milan. Po të shikosh takimet e shpeshta (po thuajë se për ditë me Gallianin dhe Berluscën) diçka ka në këtë mes...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •