Ti flet per fakte por faktet nuk flasin per ty.
Se cfare asht Shcarbeek, Laaeken, dhe prej ka t'kan dal statistikat tuja nuk e di por mundem me ta than qe un jam i ri qe kordinon jeten e tij rreptsisht n'akordance me sistemin e rregullave Katolike. Dhe me nji dituni bazike ne matematike (Shkence kjo) do te nimonte me kuptu qe mjafton nji perjashtim me rrezu teorine ose hipotezen... (ne ket rast) te antares myslimane Unike. Nuk jam vetem une, por kam nji sens tthell besimit ne vetvete qe shume te rinj e te reja jan ne rrug te tille, ose kan hy ne procezin me arrit nivelin ma te nalt suprem shpirtnor ku rraca njerzore munet me aspiru. Katolicizmin.
Kuptimi jot i konceptit te Globalizmit asht gabim gjithashtu.
Sipas shkrimtave kompetent ne ket fushe,asht e vertet qe Globalizmi tenton te prioritizoje mardhanjet ekonomike ne expense te atyre kulturore (perfshi fene) por njekohesisht na kujtojne qe Globlizmi ne vetvete nuk asht ideologji ose kulture ne vetvete te cilen njerezimi mund ta perqafoje ne menyre uniforme duke dorezuar vecorite e tyre multidimesionale.
Perkundrazi duke refuzuar Globalizmin si ideologji, ata i associojne Globalizmit natyren e nje Force Dinamike Gravitacionale qendra e se ciles ndollet askund tjeter pervec se ne Amerike.
Asht dituri e zakonshme qe sistemi ekonomik i Amerikes eshte Kapitalist, sistemi politik Demokraci, dhe Feja dominante Krishtere. Tani edhe pse per arsye politike nuk thuhet direkt,
eshte e qarte qe se bashku me eksportimin e Kapitalizmit dhe Demokracise ne cdo cep te rruzullit, ne axhenden Amerikane reflektohet edhe tendenca e exportimit te Krishterimit dhe vlerave te saj.(Zoti Krisht Bekoft Ameriken)
Nen hijen e padyshimte te globalizimit ekonomik Amerika e Krishtere po permbush vullnetin e Zotit Krisht... qe asht Bashkimi i Globit e Rraces Njerzore nen Krishterim.![]()
Shtetet e Bashkuara Krishtera te Amerikes, po permbushin profecine e Apokalipsit Biblik ku thuhet qe pas rreth njemij vjetesh nga ardhja e djallit ne toke do perfundonte fuqia e djallit ne toke. Un kam studju thelle keto gjera dhe nese ban llogari nga viti qe Muhameti filloi shperndarjen e doktrines satanike islame deri ne vitet 2000 kur Shtetet e Bashkuara te Krishtera Europiane e te Amerikes filluan Kruqezaten ...ku[ptohet qarte qe profecia Apokaliptike po permbushet ne kohe, ne vitin 2000, tamam ashtu sic ishte thene dikur...
Fushatat ushtarake ose Kryqezatat e Shteteve te Europes te Krishtere dhe Amerikes ne Lindje te Meseme, Afrike te Veriut ndoshta paraqiten te nje motivi ndryshe ngai ai fetar por e verteta asht qe keto fushata jane ne kuadrin e Kryqezates perfundimtare qe Bota e Krishtere po zhvillon kundra Satanit e fares se tij. Kjo asht edhe Luft fetare dhe perfundimtare mes se Mires dhe Keqes qe thuhet ne Bibel.
P.s perfundimisht ti flet mall, flet ne permasa globale, per globalizem por amatorialisht bjen kotradikt me fjalt tua tu ju referua 1 ose 2 lokaliteteve ne tenje shteti te vogel si belgjika... hmmm inkosistence papjekunie, paditurie apo shejtanie Orosh? mendoj keto 2 te fundit se i pjekun dukesh boll ne foto....
Krijoni Kontakt