Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga r'posa Lexo Postimin
    Kush prej te rinjeve nuk ka kaluar ne akte seksuale para martesės ?......... Ta ruash virgjinitetin dhe gjithcka ne raport me seksin, eshte nder 1o amandmentet !
    Zoti im thote mos kurvno,te mos kurvnosh eshte tjeter e te ruash virgjerine eshte tjeter apo jo!Nuk jemi si njehere e nje kohe ka ndryshuar jeta.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga La_Fenice Lexo Postimin
    1: ma e para: thot Zoti yne, une jam Zoti yt, tjeter Zot mos t'kesh as mos t'afrosh, pos meje!

2: e dyta: mos e merr emrin e ten Zot naper goj kot!

3: e treta: shejtno diten dille diten fest te urrnume!

4: e katerta: ndero prinden tane ndaq me jetu shum mbi dhe!

5: e pesta: mos vra!

6: e gjashta: mos kurvno!

7: e shtata: mos vjedh!

8: e teta: mos del deshmitar en rrene!

9: e nonta: mos lakmo njerin e huj per t'keq!

10: e dhejta: mos lakmo asni kasht t'hujen!

-----------------------

Faleminderit

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    1: ma e para: thot Zoti yne, une jam Zoti yt, tjeter Zot mos t'kesh as mos t'afrosh, pos meje!

2: e dyta: mos e merr emrin e ten Zot naper goj kot!

3: e treta: shejtno diten dille diten fest te urrnume!

4: e katerta: ndero prinden tane ndaq me jetu shum mbi dhe!

5: e pesta: mos vra!

6: e gjashta: mos kurvno!

7: e shtata: mos vjedh!

8: e teta: mos del deshmitar en rrene!

9: e nonta: mos lakmo njerin e huj per t'keq!

10: e dhejta: mos lakmo asni kasht t'hujen!

-----------------------

La_Fenice, ke te drejt dhe kėto janė urdhėrat e Zotit, kėto janė tė mira dhe te domoshme per jeten e njeriut. Mirpor, nė krishterim ėshtė njė urdhėrim mė i madh se tė gjithė kėta; Duaje Zotin, Hyjin tėnd dhe tjetri i cili ėshtė i barabartė me tė ėshtė; duaje tė afėrmin tėnd porsi vetveten. Qe do tė thotė se, secili njeri i cili nuk tregon dashuri pėr tė afermin, vėllaun/motren - njeri, dhe kjo dashuri sikurse vetveten, dmth, nėse nuk respektojmė urdhėrin mė tė madhin, kot do tė jenė tė tjerat.

“Mėsues, cili ėshtė mė i madhi urdhėrim i Ligjit?”

Jezusi u pėrgjigj:

“Duaje Zotin, Hyjin tėnd, me gjithė zemrėn tėnde, me gjithė shpirtin tėnd e me gjithė mendjen tėnde! Ky ėshtė mė i madhi dhe i pari urdhėrim. I dyti ėshtė i barabartė me tė: ‘Duaje tė afėrmin tėnd porsi vetveten!’ Nė kėto dy urdhėrime varet i tėrė Ligji dhe Profetėt.” (Mt 22; 36-40)
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Zoti im thote mos kurvno,te mos kurvnosh eshte tjeter e te ruash virgjerine eshte tjeter apo jo!Nuk jemi si njehere e nje kohe ka ndryshuar jeta.
    Mire qe nuk thua se ka ndryshuar edhe Bibla bashke me njerezit

Katoliket mund te bejne cfare te duan , cfare eshte mekat mbetet mekat se Bibla nuk besohet sipas koheve qe vijne por mbi ate qe meson , ajo eshte e pakohe, te krishteret e besojne si fjale te Perendise , si mesazh , si udhezim .
    Nuk ndjek rryma Zoti , ideologji apo moden e krijesave te tij .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 14-09-2009 mė 03:13

Jam dakord me danielin, sepse kohet kan ndryshu sdo te thot qe edhe urdhnimet duhet te ndryshojn. Nqs nuk mund ti permbahesh 10 urdhnimeve veshtir ta quash vedin katolik i mire.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Mire qe nuk thua se ka ndryshuar edhe Bibla bashke me njerezit

Katoliket mund te bejne cfare te duan , cfare eshte mekat mbetet mekat se Bibla nuk besohet sipas koheve qe vijne por mbi ate qe meson , ajo eshte e pakohe, te krishteret e besojne si fjale te Perendise , si mesazh , si udhezim .
    Nuk ndjek rryma Zoti , ideologji apo moden e krijesave te tij .
    Ndoshta s'e ndjek Bibla, por mesimet fetare, e sidomos katekizmi qe behet per femijet per t'i futur ne rrugen e besimtarit, i pershtaten kohes, ne menyre qe ata te kuptojne se cfare po mesojne...
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    katoliket praktikojne vetem shamjet dhe ofendimet ndaj cdo njeri qe seshte si ata

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    kadale vlaj jem musliman se ka edhe katolike qe silen mire me muslimanet, e nuk ben kejte me i fut me ni thes. se sa e praktikojne ato fen katolike ajo eshte problem i tyre. e neve ishalla zoti na forcon ne rugen e drejte.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    [QUOTE=Unike;2407844]Si mendoni a asht fakt per tu shqetsu qe feja ka dal "modet"?
    QUOTE]

Zj. Unike.
    Jam nji i ri 26 vjec .......... Artikulimet ne titull dhe shkrim te temes, jane ofensive per cdo te ri katolik.
    Shpresoj qe nuk e ke seriozisht cka lexova ne titullin e tems dhe ket citim.
    Ti mund te kesh nigju shum njerz tu than qe feja ka dal moded, e Zot nuk ka.
    Ose kjo munet me ken pun e besimit e mendimit tan, por un mundem me te than ty qe Ka Zot dhe Fe Katolike. Un e kam pa fen dhe Zotin me mish e shpirt, tu fol e qesh. En cdo merzi, e gzim, en cdo travaj e ncdo moment, nuk asht kurrkush tjeter vetem Print e mi, zotet e mi toksor.
    Por un jam rrit rrugave te bots.
    Kto vite nuk i kam pas print fizikisht afer.As doren etyne mbi kry jo.
    Por me plot besim mundem me te than ty, te kishin ken me mua
    nuk do te me kishin dhan kaq shum kujdes sa kam marr prej Zotit tem Jezu Krisht.
    Kam marr aq shum prej Zotit Jezu Krisht, aq sa nuk kam cka me i kerku ma shum. Por per Atin kam nji lutje, te dergojn ne toke Birin e tij...
    Edhe pse ti Zj, Unike nuk e don Krishtin per Zot, dhe Fen e tij per Parajs,
    Ai kujdeset per ty jo vetem se te don kaq shum, apo se je njeri me shum "virtyte" ..hmmm...ose se je njeri shum e "mir" ...hmmm, por te don se AI asht Zot i mir.
    Shprehja jote nuk asht e pafajshme. Asht nji klithje besimi e konfliktit t'krijum mes ditve qe kan kalu, dhe ditve qe po vijn. Asht besim rreth marllanjeve te shkatrrume mes dy brezave...
    Asht shprehje e thymjes t'krahve, te cilt dikur t'kan majt me pa boten. Asht ofeze per Doren e Malle, qe tka kap perdoret kur ke msu me ec e qe ta ka majt gjithmon mbi kry.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 14-09-2009 mė 17:05
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Le te flasim me fakte!
    Po flas per Belgjiken,shqiptaret kane kishen e tyne ne Scharbeek,dhe te kisha e Laeken(kish afer Mbretit)mblidhen te gjith shqiptaret,dhe shqiptaret jane edhe shumica ne ate kishe!
    Ne nji bote globale asht normale qe feja del ne rend te dyte!
    Kristianizmi e ka kalu me kohe supremacine.
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •