Close
Faqja 56 prej 143 FillimFillim ... 646545556575866106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 1425
    maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    shkodrene ju pershendes me kete keng qe ehste himni i dejmeve hehehehehe
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga E.B.E Lexo Postimin
    kur ke ken ti ne Vitin e pare, une kam ken ne klasen e tete, e s'e paskam pasur mundesine te te njoh..

ti paske ken ne kujdestari me Prof. Rexhepin...

po, Prof. Beli ajo qe thu ti asht, po cuditem qe e paska hup durimin, sepse ajo ka pas nje natyre te admirueshme, fort te qete... papap kaq mistrec paske ken TI? ahahah

sa per Prof. Pjerinin lene mos e pyt.. ne na thote: "a ka kush nje teke rakijet" hahah; ose "a e ka kush shpin afer me shku e me e marr"

keni ken klase e mire ju, me taman... keni xjerr edhe Vipa nga klasa juj; permendim ketu Jozefin edhe Lisandrin; e sa e sa te tjere...

letersi a ju ka ba prof. Rudina???

Erion flm per kujtimet e bukura qe me solle nder mend... kujtimet e gjimnazit..

ju pershndes shume...

E gjete, Prof. Rexhepi alias Kujdestari, se nuk e masha mend, ka ken ai amerikani qe na jepte anglisht lol

Prof. Beli e sjellshme, e qete, tana t'mirat i ka pas ... por nganjiher u transformote ne femen hinsterike lol jo vetem me mu por dhe me 2-3 hora te tjer te klases lol

Haha Pjerini ka ken Vip smaj mend se kena ba nej her Histori me te ... ngaqe fillote historine manej flite per Vllaznin lol
    Dhe pijen e ka pas deboles lol, shpesh her vite i trumhasun me flokt fashion lol

Prof. Rudinen nuk e kisha n'qef hiç ... me pak fjal puna e qefit ishte reciproke me te lol

Po ky Lisandri kush asht? Je e sigurt qe e kam pas n'klas? Mbiemrin si e ka se nuk e maj mend hiç ...

Sa per Jozin, flas nganjeher ne facebook, heren e fundit qe fola m'tha qe ishte ba aktor filmash lol
    Jozi m'tha se i film italian me tematik imigracionin do delte ne Shqipri me aktor kryesor Jozef Shiroken . Mu ba qefi shum per te se asht tip i shkatht dhe m'pati than Jozi se ajo shoqja jeme Prof. Rudina lol e ka ndihmu shum ne kyt drejtim.

Kot me t'pyt, si e ka pas emnin i profesor matematike qe ka pas i semundje kanceri ???
    At profesor e kam pas n'qef, ka ken rob zotit.

Klea Flm, se nuk kam pas munsi me fol me kend per kujtimet e gjimnazit qysh se pata ik prej anej

Te pershendes Klea Muaaaaaaah =)
    D'Oh!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    ma i miri eshte nje qun nga kosova .....thua te kem qelluar??
    nuk me ngel ne fyt jo se i marr masat pastaj ka anen pozitive forumi se ka dhe me qar te shuaj etjen hehehehe
    hahahahahah aty se di a ja ke qellu apo jo ...e din ti

pi uj ose coca cola hahhhahahhahah

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    E gjete, Prof. Rexhepi alias Kujdestari, se nuk e masha mend, ka ken ai amerikani qe na jepte anglisht lol

Prof. Beli e sjellshme, e qete, tana t'mirat i ka pas ... por nganjiher u transformote ne femen hinsterike lol jo vetem me mu por dhe me 2-3 hora te tjer te klases lol

Haha Pjerini ka ken Vip smaj mend se kena ba nej her Histori me te ... ngaqe fillote historine manej flite per Vllaznin lol
    Dhe pijen e ka pas deboles lol, shpesh her vite i trumhasun me flokt fashion lol

Prof. Rudinen nuk e kisha n'qef hiç ... me pak fjal puna e qefit ishte reciproke me te lol

Po ky Lisandri kush asht? Je e sigurt qe e kam pas n'klas? Mbiemrin si e ka se nuk e maj mend hiç ...

Sa per Jozin, flas nganjeher ne facebook, heren e fundit qe fola m'tha qe ishte ba aktor filmash lol
    Jozi m'tha se i film italian me tematik imigracionin do delte ne Shqipri me aktor kryesor Jozef Shiroken . Mu ba qefi shum per te se asht tip i shkatht dhe m'pati than Jozi se ajo shoqja jeme Prof. Rudina lol e ka ndihmu shum ne kyt drejtim.

Kot me t'pyt, si e ka pas emnin i profesor matematike qe ka pas i semundje kanceri ???
    At profesor e kam pas n'qef, ka ken rob zotit.

Klea Flm, se nuk kam pas munsi me fol me kend per kujtimet e gjimnazit qysh se pata ik prej anej

Te pershendes Klea Muaaaaaaah =)
    uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa plasi nostalgjija dhe kendej pupupupupu po un me ke do e marr ne goj shkollen time ee

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    hahahahahah aty se di a ja ke qellu apo jo ...e din ti

pi uj ose coca cola hahhhahahhahah
    e tesh ajo mbetet mu tregu ne te adhmenthjesht me i majt ata kandisdatet ne tension hahaha
    mos me trego se qa me pi se nuk te mori njeri mendimi mir

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    e tesh ajo mbetet mu tregu ne te adhmenthjesht me i majt ata kandisdatet ne tension hahaha
    mos me trego se qa me pi se nuk te mori njeri mendimi mir
    uppsss em fal sepse desha vetem te ta letoj zgjedhjen

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    uppsss em fal sepse desha vetem te ta letoj zgjedhjen
    perkthe kete fjalen se nuk e kuptova...per arsye se ke fillu perseri kinezqen hehehehehe

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    perkthe kete fjalen se nuk e kuptova...per arsye se ke fillu perseri kinezqen hehehehehe
    perdor google-translete te ndihmon me shum

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    perdor google-translete te ndihmon me shum
    jo me mir po perdori receta kuzhine me perberje helmesh si thu ti se un mendoj se me jep me shum rrezultat ee

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    jo me mir po perdori receta kuzhine me perberje helmesh si thu ti se un mendoj se me jep me shum rrezultat ee
    eee perdor at qe te hy ne pun , e mos lodh veten me gjera koti

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •