Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Akido Apollon Geri Tr Homer e shume antar te tjer nuk jan muslimanet qe i bejn temat lemsh por jeni vet ju qe griceni me ne sa na shikoni ne nje tem ne themi dicka nje opinion tonin pa tedenc fetare ju filloni e griceni ve duke hellur kunja e duke share. Keshtu qe nuk ka pse tju dhembin koka nga ne se koka juaj dhe e te tjeter dhembe se e beni ju te dhemb. Mos u gricni ju dhe gjithcka do shkoj me se miri
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga unejsa Lexo Postimin
    Akido Apollon Geri Tr Homer e shume antar te tjer nuk jan muslimanet qe i bejn temat lemsh por jeni vet ju qe griceni me ne sa na shikoni ne nje tem ne themi dicka nje opinion tonin pa tedenc fetare ju filloni e griceni ve duke hellur kunja e duke share. Keshtu qe nuk ka pse tju dhembin koka nga ne se koka juaj dhe e te tjeter dhembe se e beni ju te dhemb. Mos u gricni ju dhe gjithcka do shkoj me se miri
    Ti vajzë e mbarë ke hasur probleme ndonjëherë me mua apo me ndonjë nga emra anëtarësh që ke përmendur? Ndoshta ty nuk të vjen keq kur thon që Skëndebeu ishte Serb, Grek, luftojë kundra Islamit dhe mbrojti krishtërimin. Kur Skënderbeu derdhi gjak për atdheun duke e mbrojtur deri në pikën e fundit, na ruajti atë pak dinjitet që kishte ngelur, se po vijn këta Islamikët dhe po na e humbin fare. Të shash Nën Terezën dhe të hedhësh balt që ishte thjesht fasada dhe jo njeriu. Të shash Ismail Kadaren, dhe të hedhësh balt mbi këtë figurë. Të thuash që tërmeti ishte ndëshkimi i Allahut, të thuash se terroristat bëjn mirë që hedhin në erë godina dhe marrin jetë njerëzish. Të thuash që Shqipëria nuk po hyn në Evrop, se ndikon diskrimini i fes, të thuash njëmijë e një të zeza të tjera, si të vjen ty e dashur? Prandaj futu lexo dy gjëra më shum në pjesë të ndryshme të forumit dhe do bindesh me ato që vërejtje që kam paraqitur unë.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ok pse nuk e shkruan Albo ne fillim te regjistrimit mu deklaru a je besimtar apo jo , nese eshte te mos kete asnje shance mu regjistru ne te kunderten po.

Perndryshe skeni asnje te drejte mi than kete me fol apo ate me fol , nese del dikush prej temes ateher ka pun mod. mi fshi postimet .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ok pse nuk e shkruan Albo ne fillim te regjistrimit mu deklaru a je besimtar apo jo , nese eshte te mos kete asnje shance mu regjistru ne te kunderten po.

Perndryshe skeni asnje te drejte mi than kete me fol apo ate me fol , nese del dikush prej temes ateher ka pun mod. mi fshi postimet .
    Ndoshta truri yt prejë 20 vjeçari nuk arrin ta konceptojë mesazhin që dua të jap unë. Kot nuk thon më mirë hesht sesa të thuash një budallallik. Ke ca kohë më shum se mua në forum dhe akoma se kuptove se e kam fjalën për "anarshit" apo futjen e "frymës fetare" në forum dhe citim e tyre në çdo seksion të forumit. Ri-lexoji shum postime dhe do jesh plotësisht dakord me atë që po them unë, dhe do ndërgjegjësohesh se nuk është e drejtë.

P.s P.sh juve nuk ju kam parë kurrë ta ktheni një temë sociale, shkencore apo sportive në nuanca fetare. Pse vall ti je më pak besimtar se ta? Jo, po ti ke ardhur në forum të mësosh dy gjëra dhe jo të ngelesh i verbër. Besojë se tani do arrish ta kuptosh mesazhin që dua të trasmetoj tek Administratori dhe stafi i tij.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ndoshta truri yt prejë 20 vjeçari nuk arrin ta konceptojë mesazhin që dua të jap unë. Kot nuk thon më mirë hesht sesa të thuash një budallallik. Ke ca kohë më shum se mua në forum dhe akoma se kuptove se e kam fjalën për "anarshit" apo futjen e "frymës fetare" në forum dhe citim e tyre në çdo seksion të forumit. Ri-lexoji shum postime dhe do jesh plotësisht dakord me atë që po them unë, dhe do ndërgjegjësohesh se nuk është e drejtë.

P.s P.sh juve nuk ju kam parë kurrë ta ktheni një temë sociale, shkencore apo sportive në nuanca fetare. Pse vall ti je më pak besimtar se ta? Jo, po ti ke ardhur në forum të mësosh dy gjëra dhe jo të ngelesh i verbër. Besojë se tani do arrish ta kuptosh mesazhin që dua të trasmetoj tek Administratori dhe stafi i tij.
    O Akido une te kuptova boll mire por ti smundesh me ja ndalu askujte te shkruaj qfare te doje .

Gjithe kush ka te drejte te shkruaj at qe di dhe at qe mendon por nese postimi eshte jashta temes mod. aktivizohet dhe e fshin at postim .

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Lejohen me qellim , kjo eshte e qarte per mua , po me qellim te kundert nga fetaret arab .

Qe gjasme duke u lene dore te lire ketyre tu japim te drejte fjale , ti njohim se çfare jane e çfare idesh kane ;
    Sikur ti interesonte dikujt sjellja dhe idete e ketyre plehrave , kush donte , hapte forumet e tyre dhe lexonte propaganden e tyre e cila nuk mungon as ne shqip ne internet .

Por jo , Albo qe e ka ne dore drejtimin e forumit e lejon kete ambjent te semure dhe kete infektim te temave me dijeni te plote , gjasme me qellim paralajmerimi po per mendimin tim e ben me qellim per te shkaktuar konflikte sa me te medha fetare dhe qe antaret te kthehen ne kavie eksperimentale helmatisjesh dhe mundesisht te kerkojne kunderhelm ne fene e tij alternative .

Une mendoj se Albo nuk eshte aktor asnjanes siç do te hiqet por eshte faktor pergjegjes , siç e thashe ai e ka mundesine qe forumi te jete keshtu apo ashtu siç e deshirojme ne si antare .
    Nuk eshte aspak diçka e pavullnetshme se plot tema te tilla jane hapur me pare dhe nuk eshte aspak e veshtire , per te mos u shtremberuar temat , per te mos lejuar provokimet dhe fyerjet sidomos ato antishqiptare , nuk eshte e veshtire per te percaktuar kufinj qe ndodhen qe tek pikat ne regjistrim tek forumi .

Arsyeja per mendimin tim eshte te na servire nje fasade te poshter te myslymanizmit ne menyre qe te na shkaktohen ato ndjesite e felliqura te te vjelles qe çdo antar i rregullt i njeh mire .
    Nuk eshte ky ungjillizim kurren e kurres , nuk fitohen keshtu superlativat per ortodoksine , duke nxjerre disa ekzemplare te katandisur si mos me keq te fese konkurente ne vitrine .

Kjo eshte bindja ime e plote e situates dhe nuk shoh ndonje rrugezgjidhje perveç aktivizimit te rralle ne tema , tek tuk , qe nuk i teket fetareve kanceroz t'i perdhosin .

( Ps Meqe nuk kam ndermend te bej debate e se mos thuhet me pas se nuk eshte e mundur te kontrollohet gjithçka , desha vetem te shtoj se nese do te ishte qellim normaliteti , dikush do te mendonte menjehere te hapte llogari tjeter apo edhe te gjente ip tjeter , pas postimeve apo temave te tera antishqiptare ) .
    Kete bindje kam krijuar edhe une.
    Albo ndonjehere behet benzin-hedhesi kryesor.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    O Akido une te kuptova boll mire por ti smundesh me ja ndalu askujte te shkruaj qfare te doje .

Gjithe kush ka te drejte te shkruaj at qe di dhe at qe mendon por nese postimi eshte jashta temes mod. aktivizohet dhe e fshin at postim .
    Më duket se unë skam shprehur dëshirën që të mos shkruajë asnjë individ që merr pjesë tek nën forumi i fes. Mund të shkruajë kush të doj po mos ti japi nuanca fetare. Kaq, bukur, pastër pa gabime.

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261

Ti flet me ide fetare normal qe pranon te respektohesh si i till
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Pershendetje,njeher po postoj nje shkrim qe sapo e shkrova ne temen me titull
    JEZUSI i derguar per nje popull.......

nuk eshte asgje interesante ne kete forum,nuk ka seriozitet aspak,nuk dij si te them vetem edij se ketu cdo kush shkruan ne favor te vetin dhe qellimi esht te poshteron tjetrin,nuk dij pse mungon serioziteti dhe sinqeriteti dhe vllazeriteti mes nesh,pse nunk dijm te diskutojm si njerez,jo vetem ne temat fetare por ne te gjitha,lexoja ne temen F.c.Barcelona,edhe atje per futboll shqiptaret zihen mes veti dhe ofendohen,dmth neve na mungon dicka,ska te bej vetem me temat fetare,ose disa nnuk kan pjekurin e duhur ose hyjn ketu vetem te kalojn kohe dhe te tallen me tjeret,besoj se niveli i forumit esht nder zero

pse kur dikush hap nje teme dhe pyet dicka tjeret nuk mundohen te pergjigjen ne pyetje konkrete por,pergjigjen me pyetje

pse cdo postim esht ofendues
    pse shumica e antarve te forumit synojn percarje dhe mbyllje te temave

pse stafi i forumit nuk ndermer asgje ne kete drejtim

Sepse ne jemi ato qe jemi dhe jemi ne kete gjendje qe jemi,sepse jemi te atille qe tjetrin duam te hajm me sy nga xhelozia,jo vetem ne dallim feje,por edhe per nje mendim te kundert ne prishemi deri ne temel
    kete shkrim e shkrova dhe tani erdha tek kjo tema tjeter,dua te them se edhe un kisha te njejten fjal,edhe disa her kam shkruar neper disa tema qe te kete nje cfar rendi ketu ne forum,te ket pak respekt etj,mirepo si duket nuk ndryshohet asgje....

lexova te gjitha shkrimet ne kete teme,dhe ajo qe me beri pershtypje eshte se edhe ne kete teme ata qe kan fyer gjithmon perseri shfr<ytezojn rastin dhe te fyejn fen Islame dhe muslimanet,nuk eshte kjo veper e mire,jo pse un jam musliman,por edhe ata qe shajn fet tjera edhe kundra atyre jam,mirepo sesht me rendesi tash asgje,ne duhet te gjejm nje zgjidhje dhe ta ngrisim pak nivelin e forumit.

me besoni se para ca viteve nuk isha i regjistruar ne kete forum,hyrja lexoja dicka,besomni ndjeja kenaqesi vetem kur lexoja,nuk me kujtohen emrat e dy forumistave qe debatoni lidhur me ceshtjet e ffes,aq shum bukur kan folur me respekt ndaj njeri tjetrit,me argumente,me seriozitet....saqe te gjitha postimet i kam printuar dhe i kam lexuar rehat ne dhom,nese do i gjej do ju tregoj me sakt,e sot nuk ka ashtu debate,ne cdo teme fetare behen lemsh....

edhe un jam per te mos futur fen neper temat tjera,forumi i besimeve ka vend te mjaftueshem,kush don te flet per fe le te flet ku esht vendi,dhe mos i pshtjellim temat tjera,edhe pse un per veti nuk kam hasur ne tema tjera te perzihen ceshtjet fetare,megjithate verej nje ambient te papelqyeshem,sidomos ne temat fetare ku debatet jan shendruar ne ofendime te medha

gjith te mirat
    Jetë e rëndë.......!!!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Asnjeri nuk do te fyeje Fe-ne islame mer zotni. Puna eshte, se jane disa nga besimtaret myslimane qe hapin tema me provokime e as nuk kane menyre qe te trajtohen sic duhet, sepse direkt nga pyetja qe kane duan te dalin ne konkluzion qe eshte keshtu sic e kam shpjeguar une edhe pike. Ka edhe mistreca ateiste e te krishtere, por ne shumicen e rasteve jo-tolerantet jane disa qe i perkasin Fe-se islame...
    La vita è bella...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •