Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Ti flet me ide fetare normal qe pranon te respektohesh si i till
    Ke shum gabim , une flas varesishte prej temes

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Kam po thuajë një vit në forum dhe dita ditës shikojë që sa vjen dhe më shum degradohet gjëndja. Mund ta di me çfarë të drejte disa individ mundohen ti prishin imazhin këtij forumi? Mund ta di se deri ku do arrijm me këto ndërhyrjet në tema të ndryshme duke na cituar pjesë nga Kurani, dhe sa do vazhdohet të përdhoset rregullorja e këtij forumi dhe nga seksione të ndryshme të qëndrojn larg argumentat fetare. Nuk arrij ta kuptoj sesi tolerohen deri në këtë pikë këta individ që kanë si qëllim propagand fetare sesa pjesëmarrje në tema të ndryshme. Unë e shikojë si bomb me sahat këtu në forum përdhosjen e çdo teme duke i dhën nuanca fetare. A nuk kanë një nën forum të tërin për të diskutuar në lidhje me fen, a nuk i mjafton gjithë ajo hapësir apo kërkojn të ken gjithë forumin pron të tyren dhe të citojn pjes kuranore apo biblike? Unë e shikoj si problem madhor "fenomemin fe në çdo temë të forumit", e imagjinoni sa dhe në pjesën e nën forumit të sportit flasin për fe dhe e lidhin gjëndjen shpirtërore të futbollistëve në bazë të fes që mbartin.

P.s Shikoni pjesëmarrjen në forum se deri në çfarë pike ka arritur, sa nuk e merr mundimin më njeri të japi një argument se do vij një citim me një pjesë Kuranore.

P.s1 Unë nuk arrij ta konceptoj sesi kërkoni të respektohen rregullat kur këta "pseudo fetar" përdhosin dita ditës më shum imazhin e Forumit Shqiptar, duke e bërë një forum fetar dhe aspak social me larmi temash të ndryshme.

A ka kurim ky fenomen, do rikthehet Forumi Shqiptar i dikurshëm ku temat fetare diskutoheshin në forumin përkatës dhe ato të çështjeve sociale të trajtohen si çështje sociale dhe jo me ndikime fetare.

Shpresojë që të merret parasysh ky postim dhe ti jepet drejtim në një farë mënyre këtij problemi.
    po prandaj propozova që të ndërmarrim dicka. MOderatorët duhet të angazhohen më shumë. Ndryshe njeriut s'i mebtet gjë vec të heq dorë. Dhe më dhimbset ky forum, sepse vërtet këtu kam gjetur njerëz shumë shumë të mirë e me vlera.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Kombi shqiptar eshte komb me fe te ndryshme dhe besime te ndryshme. Ka

eshe te atille qe besojne ne fillozofira dhe filozofe te ndryshem. Ka edhe te

atille qe nuk besojne ne asgje. Ka edhe te atille qe per Zot e marin kombin.

Pra, antaret e ketij forumi jane produket i shoqerise shqiptare. Sic e keni

verejtur ketu ka antare te lloj-lloj besimeve ose mosbesimeve.

E tashi eshte ne pyetje nje teme politike, shoqerore, etj. Se si do te

komentoje nje anetar materien e asaj teme, krejtesish varet prej botekuptimit

te tij. Dikush p.sh do ta komentoje ne prizmen e ateistit, dikush si "patriot i

flakte-militant", dikush si komunist, dikush si evolucionist e dikush tjeter si

Musliman apo i krishtere.

Une mendoj se kjo nuk eshte fatkeqesi e popullit shqiptar, por kete duhet ta

shikojme si nje pasuri. Buqeta eshte me e bukur kur permban lloj-lloj lulush

me ngjyra te ndryshme, por eshte mire qe te kene nje kompozim te

harmonishem ne mes veti, e jo kombinim pa lidhje. Ata qe e prishin kete

kompozim jane disa antare qe jane nervoz dhe jotolerante, jane persona qe

nuk jan mesuar te ndegjojne edhe mendimet alternative per nje problem te

caktuar.
    Une per vete jam shume i interesuar te ndegjoj mendimin e nje ateisti, te

krishteri ose te nje botkuptimi tjeter , se cka mendon p.sh per ceshtjen e

Kosoves. Nese une nuk jem dakord me ate, kjo nuk do te thote ae une ate do

ta shaj e ta ofendoj si rrugaç me fjale amorale, por nese kam kontra

argument do t'ja them e nese jo, atehere do te pyes dike ose do te konsultoj

literature ose do te heshti, por asesi nuk do te shaj.

Kaq tani per tani.
    Ndrysho Firmën

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Ti vajzë e mbarë ke hasur probleme ndonjëherë me mua apo me ndonjë nga emra anëtarësh që ke përmendur? Ndoshta ty nuk të vjen keq kur thon që Skëndebeu ishte Serb, Grek, luftojë kundra Islamit dhe mbrojti krishtërimin. Kur Skënderbeu derdhi gjak për atdheun duke e mbrojtur deri në pikën e fundit, na ruajti atë pak dinjitet që kishte ngelur, se po vijn këta Islamikët dhe po na e humbin fare. Të shash Nën Terezën dhe të hedhësh balt që ishte thjesht fasada dhe jo njeriu. Të shash Ismail Kadaren, dhe të hedhësh balt mbi këtë figurë. Të thuash që tërmeti ishte ndëshkimi i Allahut, të thuash se terroristat bëjn mirë që hedhin në erë godina dhe marrin jetë njerëzish. Të thuash që Shqipëria nuk po hyn në Evrop, se ndikon diskrimini i fes, të thuash njëmijë e një të zeza të tjera, si të vjen ty e dashur? Prandaj futu lexo dy gjëra më shum në pjesë të ndryshme të forumit dhe do bindesh me ato që vërejtje që kam paraqitur unë.
    Me ty nuk mbaj mend te kem pasur gje por me Homer Apollonine Anesti 55 e me shume te tjer kam pasur ty te kam ven re qe kapesh per gjera te vogla fare me shume te tjer qe jan cuna ose goca qe flasi si duhet. Ju vete provokoni ne co gje dhe tek temat tona fetare shume nga ju nderhyjne si pa te keq duke share sidomos ai grupi i ateistve dhe disa pseudo katolik qe nuk njohin fene tyre dhe vijne dhe bejn gam gam me ne kot. Ti mund ti kesh vertjet dhe ne "rregull" por para se te besh verejtje te tilla ti dhe disa te tjer qe thoni se ne ju besdisim shikoni njeher veten tuaj a jeni ju ne rregull a keni besdisur ju ndonjeher ndonje njeri me komentet e juaja nese je ne rregull qe nuk ke ngacmuar asnjeher njeri atehere vazhdo me ankesat.
    Pra, para se te beni ankeas shikoni veten tuaj a jeni ne rregull se po e beni si ato kurvat qe shajne tjeter kurv por pa par se vet ajo eshte kurv dhe ju mos na thoni neve ngaterestar kur ju jeni vet te till. Nuk e kam personalisht me ty por me disa antar te tjer te forumit qe keto kohet e fundit ma kan sjell ne maj te hundes me komentet e tyre idiote qe bejn vend e pa vend
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga unejsa Lexo Postimin
    Akido Apollon Geri Tr Homer e shume antar te tjer nuk jan muslimanet qe i bejn temat lemsh por jeni vet ju qe griceni me ne sa na shikoni ne nje tem ne themi dicka nje opinion tonin pa tedenc fetare ju filloni e griceni ve duke hellur kunja e duke share.
    Me ty nuk mbaj mend te kem pasur gje por me Homer Apollonine Anesti 55 e me shume te tjer kam pasur ...Nuk e kam personalisht me ty por me disa antar te tjer te forumit qe keto kohet e fundit ma kan sjell ne maj te hundes me komentet e tyre idiote qe bejn vend e pa vend
    Ça t'ka ba Homeri ty ?!
    Me gjej nje postim timin qe ka t'baj me ty ?!

Homeri ne postimet e tij ka kundershtu/ofendu ( e pranoj ) Islamikt taliban te forumit dhe ata jasht forumit !!!

Me ty nuk mbaj mend te kem pasur gje por me Homer Apollonine Anesti 55 e me shume te tjer kam pasur ...Nuk e kam personalisht me ty por me disa antar te tjer te forumit qe keto kohet e fundit ma kan sjell ne maj te hundes me komentet e tyre idiote qe bejn vend e pa vend
    Postimi eshte ba ne 9:04 a.m dmth gjate ramazanit.

Sikur ligjet islamike nuk lejojne qe femrat te perdorin internetin pa pasur nje mashkull afer ...

Nejse, ti si muslimane i di ma mir rregullat ashtu si allahu
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E ke kot qe ankohesh o aikido se ka disa vite ky fenomen dhe askush nuk ka bere gje per ta ndaluar sado jemi ankuar dhe kemi ngritur zerin.

Kam po thuajë një vit në forum dhe dita ditës shikojë që sa vjen dhe më shum degradohet gjëndja. Mund ta di me çfarë të drejte disa individ mundohen ti prishin imazhin këtij forumi? Mund ta di se deri ku do arrijm me këto ndërhyrjet në tema të ndryshme duke na cituar pjesë nga Kurani, dhe sa do vazhdohet të përdhoset rregullorja e këtij forumi dhe nga seksione të ndryshme të qëndrojn larg argumentat fetare. Nuk arrij ta kuptoj sesi tolerohen deri në këtë pikë këta individ që kanë si qëllim propagand fetare sesa pjesëmarrje në tema të ndryshme. Unë e shikojë si bomb me sahat këtu në forum përdhosjen e çdo teme duke i dhën nuanca fetare. A nuk kanë një nën forum të tërin për të diskutuar në lidhje me fen, a nuk i mjafton gjithë ajo hapësir apo kërkojn të ken gjithë forumin pron të tyren dhe të citojn pjes kuranore apo biblike? Unë e shikoj si problem madhor "fenomemin fe në çdo temë të forumit", e imagjinoni sa dhe në pjesën e nën forumit të sportit flasin për fe dhe e lidhin gjëndjen shpirtërore të futbollistëve në bazë të fes që mbartin.

P.s Shikoni pjesëmarrjen në forum se deri në çfarë pike ka arritur, sa nuk e merr mundimin më njeri të japi një argument se do vij një citim me një pjesë Kuranore.

P.s1 Unë nuk arrij ta konceptoj sesi kërkoni të respektohen rregullat kur këta "pseudo fetar" përdhosin dita ditës më shum imazhin e Forumit Shqiptar, duke e bërë një forum fetar dhe aspak social me larmi temash të ndryshme.

A ka kurim ky fenomen, do rikthehet Forumi Shqiptar i dikurshëm ku temat fetare diskutoheshin në forumin përkatës dhe ato të çështjeve sociale të trajtohen si çështje sociale dhe jo me ndikime fetare.

Shpresojë që të merret parasysh ky postim dhe ti jepet drejtim në një farë mënyre këtij problemi.
    Kujdes Aikido! Po diskutove tema të tilla, ta mbyllin!
    Uroj mos të mbyllet kjo temë

Nga ky shkak u mbyll tema:"Në këtë Forum: T’u jepet komuniteteve më shumë e drejta e fjalës "
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 14-09-2009 më 14:29
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Ja pse gjithe antaret nuk lejohen te shkruajne neper temat e nenforumit te Verejtjeve. Pavaresisht se eshte thene e thuhet 1000 here qe nuk duhet te kete nderhyrje dhe ketu pergjigjen vetem moderatoret ndaj te cileve behet ankesa, smod dhe admin, perseri antaret ja kercasin muhabetit per shtate pale qejfe dhe temat perfundojne nga ankese ne diskutime dhe replika komplet boshe.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,120
    Postimet në Bllog
    22
    Kam po thuajë një vit në forum dhe dita ditës shikojë që sa vjen dhe më shum degradohet gjëndja. Mund ta di me çfarë të drejte disa individ mundohen ti prishin imazhin këtij forumi?
    Forumi shqiptar as nuk ka patur, as nuk ka, as nuk do te kete ndonjehere "imazh". Imazhet jane pershtypjet subjektive qe krijojne njerezit pasi vizitojne forumi. Po te kesh lexuar misionin e forumit, ai eshte i thjeshte, qe une me pak fjale do ta permblidhja: tu japi mundesi shqiptareve te levrojne mendimin e tyre te lire dhe te konsumojne sa me shume informacion ne shqip.

Misioni i forumit nuk eshte qe te krijoje imazhe e realitete te paqena, por te pasqyroje realitetin shqiptar, ashtu sic eshte, te pafiltruar, duke lexuar mendimet e te gjithe anetareve te regjistruar ne forum qe te gjithe se bashku perbejne realitetin e plote shqiptar. Nese ty nuk te pelqen realiteti me te cilin perballesh ne faqet e forumit, qe 80% e anetareve te ketij forumi jane besimtare e fetare, atehere ky eshte problemi yt e jo i forumit. Nese nuk te pelqen te diskutosh me shqiptare besimtare, apo te nje besimi te caktuar, ose mos merr pjese ne ato forume, ose mos merr pjese ne ato diskutime, forumi ka plot nenforume e tema te tjera qe nuk kane lidhje me fene.

Nese shikon materiale propagandistike fetare neper tema qe nuk kane lidhje fare me fene, raportoi tek moderatoret qe ata t'i fshijne dhe keshtu i ben nje nder vetes dhe te gjithe anetareve te forumit. Forumi u krijon hapesirat besimtareve qe te levrojne lirine e tyre ne forumet perkatese, por nuk toleron propaganden e asnje forme, perfshi ate fetare.

Nuk eshte shume e veshtire apo jo? Me e bukura me ju qe ankoheni eshte se nga nje ane ankoheni nga diskutimet fetare, e nga ana tjeter jeni po ju qe shkruani 100 komente jashte teme ne temat fetare qe nuk ju pelqejne.

Por jo , Albo qe e ka ne dore drejtimin e forumit e lejon kete ambjent te semure dhe kete infektim te temave me dijeni te plote , gjasme me qellim paralajmerimi po per mendimin tim e ben me qellim per te shkaktuar konflikte sa me te medha fetare dhe qe antaret te kthehen ne kavie eksperimentale helmatisjesh dhe mundesisht te kerkojne kunderhelm ne fene e tij alternative .
    Mos duhet tu mohojme shqiptareve te drejten per te konsumuar lirine e tyre te besimit ne Zot, ashtu sic zgjedhin te besojne, vetem se nuk te pelqen ty? Sa vlen respektimi i lirise se nje shqiptari te vetem, nuk vlen imazhi i gjithe popullit shqiptar. Kuptohet qe brezat e shqiptareve te lindur e rritur ne epoken e xhaxhit Enver e kane te veshtire te vleresojne sic duhet shenjterine e lirise se njeriut, vecanerisht kur behet fjale per lirine e besimit ne Zot.

Po nuk te pelqen forumi e anetaret qe shkruajne ne te, eshte ne doren tende qe te mos e frekuentosh me. Shume mire mund te krijosh nje forum te ri ku shkruajne vetem ata shqiptare qe mendojne si ty, sillen si ty, besojne si ty, akuzojne si ty.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 16-09-2009 më 02:48

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •