Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Jo mo jo, se veten se kam shkatërruar për gjëra madhore e jo mo për gjëra virtuale. Qajë hallin se do më shkajn gishtat ndonjë dite të bukur dhe do jem largë ndonjë muajë nga forumi
    Edhe crendesi ka ??

Ne fund te fundit bej ca pushime se ky forumi te lodh me shume sec duhet
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Edhe crendesi ka ??

Ne shume raste edhe te streson

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Edhe crendesi ka ??

Ekonomist, unë e kam me faza kohën e lirë. 3 muajë shkruajë 3 nuk shkruajë, problemi qëndron sa jam i lirë dhe aktiv të rri si njeri dhe të sjell diçka me vlerë apo të marr diçka që mbart vlera dhe jo përralla

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ore ne fund te fundit kjo bot eshte me tipa

gjithsesi per mendimin tim e rendesishme eshte qe perderisa ky eshte virtualitet mos ti kushtojm aq shume rendesi
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Lejohen me qellim , kjo eshte e qarte per mua , po me qellim te kundert nga fetaret arab .

Qe gjasme duke u lene dore te lire ketyre tu japim te drejte fjale , ti njohim se çfare jane e çfare idesh kane ;
    Sikur ti interesonte dikujt sjellja dhe idete e ketyre plehrave , kush donte , hapte forumet e tyre dhe lexonte propaganden e tyre e cila nuk mungon as ne shqip ne internet .

Por jo , Albo qe e ka ne dore drejtimin e forumit e lejon kete ambjent te semure dhe kete infektim te temave me dijeni te plote , gjasme me qellim paralajmerimi po per mendimin tim e ben me qellim per te shkaktuar konflikte sa me te medha fetare dhe qe antaret te kthehen ne kavie eksperimentale helmatisjesh dhe mundesisht te kerkojne kunderhelm ne fene e tij alternative .

Une mendoj se Albo nuk eshte aktor asnjanes siç do te hiqet por eshte faktor pergjegjes , siç e thashe ai e ka mundesine qe forumi te jete keshtu apo ashtu siç e deshirojme ne si antare .
    Nuk eshte aspak diçka e pavullnetshme se plot tema te tilla jane hapur me pare dhe nuk eshte aspak e veshtire , per te mos u shtremberuar temat , per te mos lejuar provokimet dhe fyerjet sidomos ato antishqiptare , nuk eshte e veshtire per te percaktuar kufinj qe ndodhen qe tek pikat ne regjistrim tek forumi .

Arsyeja per mendimin tim eshte te na servire nje fasade te poshter te myslymanizmit ne menyre qe te na shkaktohen ato ndjesite e felliqura te te vjelles qe çdo antar i rregullt i njeh mire .
    Nuk eshte ky ungjillizim kurren e kurres , nuk fitohen keshtu superlativat per ortodoksine , duke nxjerre disa ekzemplare te katandisur si mos me keq te fese konkurente ne vitrine .

Kjo eshte bindja ime e plote e situates dhe nuk shoh ndonje rrugezgjidhje perveç aktivizimit te rralle ne tema , tek tuk , qe nuk i teket fetareve kanceroz t'i perdhosin .

( Ps Meqe nuk kam ndermend te bej debate e se mos thuhet me pas se nuk eshte e mundur te kontrollohet gjithçka , desha vetem te shtoj se nese do te ishte qellim normaliteti , dikush do te mendonte menjehere te hapte llogari tjeter apo edhe te gjente ip tjeter , pas postimeve apo temave te tera antishqiptare ) .
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 11-09-2009 më 10:15

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1
    Duke qene plotesisht dakord me hapesin e temes, them se duhet vendosur disipline ne kete drejtim, per te mos cituar pjese nga Kurani apo Bibla. Nese fetaret besojne, le ta shprehin kete me zemren e tyre, duke derdhur dashuri, mirekuptim dhe respekt per tjetrin ne forum, pa pasur qellim indoktrinimi. Dhe ne temat perkatese t`i permbahen asaj dhe jo te rreshqasin me "mospermbajtje".

Forumi probleme ka sa te duash. Po shtoj edhe une nje: ka tema fetare te hapura ne forume jo fetare. p.sh. tek "Problematika shqiptare" dhe "Sondazhe", jane deri me sot te hapura nja 3 tema me subjekt Primatin e Kishes Orthodhokse te Shqiperise. Ne kete rast do t`i pergjigjesh temes edhe pse jashte temes. Nuk eshte paradoks kjo gje?

Nuk e kuptoj Daniel, pa dashur te mbroj njeri, pse sulmon ketu nje moderator te besimit orthodhoks per mosfshirjen e postimeve kuranore, kur ne forum ka moderatore te besimit islam te cilet fare mire mund te kishin bere kete.
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    S'eshte thjesht moderator , eshte Admin dhe pronar i forumit , pamja qe merr forumi mua ne rradhe te pare me duket e lejuar prej tij dhe arsyet siç i mendoj i shkruajta , po te kishte qene i ndonje feje tjeter do te kisha thene i fese tjeter , s'kam gje me ortodoksine se flas per te zgjidh probleme jo per te sjelle probleme te mia me ndonje fe .

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Secili ka te drejt me dhan mendimin e tij, a t'pelqen a nuk t'pelqen ty (Okeeej?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Principat Lexo Postimin
    Secili ka te drejt me dhan mendimin e tij, a t'pelqen a nuk t'pelqen ty (Okeeej?
    Si jepet mendimi? Bie tërmet në Peshkopi, vjen një Hoxh dhe thot, ky ishte ndëshkimi i All-llahut xh.sh? Dhe na hedh ndonjë shkrim Kuranor? Kjo është automatikisht tallje me vuajtjen e tjetrit dhe imponim për pranimin e fes Muslimae për të qënë lehtësuese dhimbja e shkaktuar nga "All-llahu", se i shkrepet pllakave tektonike të lëvizin direkte do dilni në konkluzione ndëshkuese për aprovimin e ligjit për martesat gay, ku ky ligj nuk ekziston dhe as është përmendur ndonjëherë se i teket Albanës "Kryeredaktores së Balkanweb apo Gazeta Shqiptare" të nxjerri lajme sipas dëshirës dhe ne shkojm si kopeja pa bari. Ikni ore na lini rehat në hallet tona, se nuk na i zgjidh feja po nuk i zgjidhëm vetë ne.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Duke pare qe cdo gje ketu ne forum ka shkuar me b... mrapc , e vetmja gje eshte te hysh te besh nja dy pare muhabet ,nja dy te qeshura dhe te dalesh , dhe mua dikur me bezdiste kjo gjeja fese por me kalimin e kohes i jep nje mendje te lehte , dhe gjithcka ketu pastaj e kthejme ne loje e shaka , sepse te lodhet koka kur te replikojn lloj lloj njerzish ne lloj lloj menyrash ..

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •