Postuar më parë nga gloreta i sigurte qenke Jo jo, ne ndryshim nga ty une nuk jam i sigurte, thjesht dyshova. Sepse nuk shoh asnje arsye pse Elizabeta e I e anglise te quhet gjakatare.
Postuar më parë nga Izadora te tre jane katolik, me nje fajle kisha udhehiqte zemrat e tyre politik dhe religion te perzime bashke . mos do te thuash qe dolen kunder kishes.
Postuar më parë nga xfiles Jo jo, ne ndryshim nga ty une nuk jam i sigurte, thjesht dyshova. Sepse nuk shoh asnje arsye pse Elizabeta e I e anglise te quhet gjakatare. epo anglia ne ato kohe gjakatare ishte madje eh
Postuar më parë nga gloreta epo anglia ne ato kohe gjakatare ishte madje eh Ti ose je akoma adoleshente, ose je pak e vonuar.
Postuar më parë nga gloreta me cfare moj si llaci me tullat Kisha ka qen gjithmon dominuse ne politikat e kohrave mesjet. Aty fillonte pushteti Se jemi tek komuniteti katolik
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga xfiles Ti ose je akoma adoleshente, ose je pak e vonuar. jo jam shume e vonuar ti je i mbuluar
Postuar më parë nga xfiles Ti ose je akoma adoleshente, ose je pak e vonuar. pershendetje xfiles të dya ato qe thua, por edhe një, e kulles se rojes
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Postuar më parë nga Izadora Kisha ka qen gjithmon dominuse ne politikat e kohrave mesjet. Aty fillonte pushteti Se jemi tek komuniteti katolik Nuk prishë punë, ne jemi tolerant, megjithatë është mirë të marrim opinionet e të tjerve.
Postuar më parë nga toni77_toni pershendetje xfiles të dya ato qe thua, por edhe një, e kulles se rojes vertet toni po ti kush na qenke valle do lufte djale
Postuar më parë nga gloreta vertet toni po ti kush na qenke valle do lufte djale jo jo nuk je e vonuar, je thjesht e vockel dhe ne rritje e siper
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt