Ata qe mbajne shami me duken me serioze. Dhe jam pro per ata qe e mbajne.
Ata qe mbajne shami me duken me serioze. Dhe jam pro per ata qe e mbajne.
Pershendetje te gjitheve!
Perse te mos jemi dakord qe keto femra te vazhdojne qe te mbajne perēe?
Une nuk e kuptoj se ku eshte ana negative e kesaj shfaqje?Per mendimin tim nuk ka asgje negative nese mund ta quajme keshtu ne lidhje me percen.
Perēja eshte nje detyrim qe vjen nga nje kushtetute hyjnore per kete kategori njerezish dhe njekohsisht eshte nje e drejte e cila sanksionohet me se miri ne kushtetuten e R.Sh-se.
Cdo njeri eshte i lire te ndjeke nje ideologji te caktuar me kusht qe ajo te mos bie ndesh me ligjet dhe normat e vendit ku jeton ai apo te cilat jane te njohura ne pergjithesi per shoqerine njerezore.
Faleminderit.
Un mendoj se gjdonjeri ka te drejt te vishet ashtu si don vet ,nese un veshi farmerka te shkurrta esht problemi im ,kurse perqe esht problemi i tyre,dhe tregohet morali fetar.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooo
eshte zgjedhaj e tyre nese duan ta bejne kete gje,kudo le ta veshin por jone institucionet arsimore jo sepse atje baza eshte arsimimi dhe jo feja
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
NJe gje ssmarr vesh une, perse merren njerezit kaq shume me fene ne kete forum !!!!!!!!!!!!!!!!
Ani disa tipa ketu kerkojn bashkimin e Kosoves me Shqiperin
phaaa
Po kjo nuk do te ndodh kurr o ju shqiptar,deri sa i krishteri shqiptar e ofendon kosovarin musliman,dhe anasjelltas
Turpi ska te ndalur
Jam dakort.
Edhe pse une mbaj vetem shaminė (jo edhe perce), por e respektoj zgjedhjen e atyre femrave qe mbajne percen.
Paqė
Krijoni Kontakt