JO!
Hic nuk jam dakort.Lakra ne tru jane gjithe keto ide mbi mbulimin e femres ne ate mase(ashtu si nuk me pelqen dhe zbulimi i tepruar)
Mendimi im.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Une per vete nuk jam aspak me mbulimin e vajzave me perce sepse ti nese je e nderuar atehere nuk eshte nevoja qe te mbulohesh por ka disa qe mbulohen dhe nuk jane aspak te ndershme keshtu qe nuk jam per kete
Pėrhapje e ashtuquejtunės kulturės euriopjane asht thjesht globalizmi, e cila pėrpiqet t'i njajtėzojė tė gjitha popujt e botės e t'ua imponojė nji kulturė tė pėrgjithshme e tė "sakėt"- ashtu mė duket nganjiherė kur t'i digjoj shum njerėz si flasin pėr tradita tė moēme.
Pse mos ta pėlqejmė perēen myslimane si pjesė e kulturės sė islamit, kur dijmė m'e tolerue lakuriqen e ca grave qi nuk kanė marre m'e zmbulue tanė trupin e tyne. Pse dijmė me tolerue moda ma tė marra e punkėve, satanistave e ēa dij unė, por kur t'na bjerė nė sy nji gru e mėrtisun e sillim kryet e nė mendė thomi sa "out" qenka? Qe ne shqiptarėt qi jemi vetė popull me shumicė myslimane nuk guxojmė e thanė diēka kundėr kėsaj tradite.
Ma shpifin kur i shof.
Ju thote njeri gje pse vishni xhinsa apo minifunde!? JO!
Le te veshin ca te duan, mjafton mos te dalin nudo ne ambiente publike.
Un me teper jam kundra veshjes se disa PUNK-ve qe me dalin neper rruge si sadomazokiste. Ca pune ju prish veshja te nje femer myslimane? Personalisht sdua tja di.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
La vita č bella...
Nuk do te thote qe te behesh pjes e komunitetit europian e te harrosh identitetin tend se te harrosh identitetin tend do te thote te te kaploj injoranca.
Cdo person ka te drejt te zbatoj bindjet e veta.
Ahhhhhhhhhh beni dhe nje dallim tjeter ne perdorimin e fjaleve nuk thuhet me perce ne koke ne kok mbahet shamija perce quhet ajo cop shami qe disa muslimane e vendosin perpara fytyres per te mbuluar fytyren . Veshja me te gjata dhe venia e shamis ne koke quhet Ixhap
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
Krijoni Kontakt