Close
Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 222
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Nena tereze nuk eshte figure kombetare e as qe ka te beje me kete qeshtje, ajo eshte per te krishteret idol fetar. Asaj te vetmen gjat tere jetes se vet asnjehere nuk i shkoi mendja te thot se jam shqiptare por : jam e krishtit tha ajo.
    Thenja ma e njohur e Nënë Terezes "By blood, I am Albanian. By citizenship, an Indian. By faith, I am a Catholic nun. As to my calling, I belong to the world. As to my heart, I belong entirely to the Heart of Jesus."
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Nena tereze nuk eshte figure kombetare e as qe ka te beje me kete qeshtje, ajo eshte per te krishteret idol fetar. Asaj te vetmen gjat tere jetes se vet asnjehere nuk i shkoi mendja te thot se jam shqiptare por : jam e krishtit tha ajo.
    Perveç se jeni i poshter jeni edhe injorant, qe do te thote se jeni i rrezikshem per shoqerine ku jetoni.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    O Sabri kush te ka qit me kry ne hi??""

nuk kam pa nai hoxhe me ndihmu familjet e varfra,si nene tereza.

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Po te ishet Nen Tereza mysliamne do e quaje figure kombtare apo jo??????
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Po te ishet Nen Tereza mysliamne do e quaje figure kombtare apo jo??????
    Edhe Skenderbeu shpesh ndronte fene e vet dhe behej mysliman por asnjehere nuk ishte dhe nuk eshte figure kombetare. Edhe Isa Boletini ishte mysliman por nuk eshte figure kombetare. Historia realiste na meson keshtu e sa i perket romantizmit historik kjo qeshtje spjegohet ndryshe si edhe deri me tani.

Sabri Selmani

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Edhe Skenderbeu shpesh ndronte fene e vet dhe behej mysliman por asnjehere nuk ishte dhe nuk eshte figure kombetare. Edhe Isa Boletini ishte mysliman por nuk eshte figure kombetare. Historia realiste na meson keshtu e sa i perket romantizmit historik kjo qeshtje spjegohet ndryshe si edhe deri me tani.

Sabri Selmani
    Skenderb nuk eshte figure kombtare???????????????????????????????.I vetmi shpjegim qe mund ti jap ostimeve te tua eshte se nuk je shqiptar por Arab i rendomte saharaje.As Isa Boletini nuk eshte?????Po ateher as Cerciz Topulli nuk eshte sipas mednimit tat,po pse ke quan figure kombatre ti Sulltan Muratin e Turqise????

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    A eshte Nen Tereza qe kuroi mijera femije ne bote????????Rendesi kane veprat se sa llafet ILMGAP

tani e ktheve parollen ,nuk te pyeti kush sse sa femije ka kuruar ,por sa ishte shqiptare ,se tere forumin na keni care koken NENE TEREZA SHQIPTARE e tani na del se nuk ka ditur te flase shqip.me linde nje dyshim ,ndoshta ka folur edhe serbisht ,se ne bote njihet si JUGOSLLAVE e jo si SHQIPTARE.

ndersa veprat e saj kane te bejne me kishen qe kane serbet dhe maqedonet ,ne jemi 80 % qe dtth se nuk eshte e jona por e tyre.

prandaj nuk eshte e rastit qe maqedonet e quajne te tyren

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin
    tani e ktheve parollen ,nuk te pyeti kush sse sa femije ka kuruar ,por sa ishte shqiptare ,se tere forumin na keni care koken NENE TEREZA SHQIPTARE e tani na del se nuk ka ditur te flase shqip.me linde nje dyshim ,ndoshta ka folur edhe serbisht ,se ne bote njihet si JUGOSLLAVE e jo si SHQIPTARE.

ndersa veprat e saj kane te bejne me kishen qe kane serbet dhe maqedonet ,ne jemi 80 % qe dtth se nuk eshte e jona por e tyre.

prandaj nuk eshte e rastit qe maqedonet e quajne te tyren
    Lexo biografine e saj athere dhe mos degjo cfare thojne maqedonsit apo serbet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    po ti pse lexon biografine e saj qe e thone te huajt?,mos degjo cfar thuan ata por cfar ka thene nena yte tereza ..

bile edhe thenjen qe ka thene se ka ne shqip,sepse kur e ishte orvatur te thote ne shqip nuk e shqiptonte dot ,sepse nuk dinte shqip,

thjeshte tereza eshte nje figur qe dikudh do ta beje te madhe pa qene dot,nuk kemi nevoje per te se ajo eshte turpi i kombit.

kemi plot patriota ne.

por sua them dot se do na dalin do serbofila dhe greko fila e do i mohojne

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin
    po ti pse lexon biografine e saj qe e thone te huajt?,mos degjo cfar thuan ata por cfar ka thene nena yte tereza ..

bile edhe thenjen qe ka thene se ka ne shqip,sepse kur e ishte orvatur te thote ne shqip nuk e shqiptonte dot ,sepse nuk dinte shqip,

thjeshte tereza eshte nje figur qe dikudh do ta beje te madhe pa qene dot,nuk kemi nevoje per te se ajo eshte turpi i kombit.

kemi plot patriota ne.

por sua them dot se do na dalin do serbofila dhe greko fila e do i mohojne
    Une nuk jam besimtar,por ju arabt e maqedonise nuk dini ta dalloni te miren nga e keqja.
    nuk ka rendesi cfare feje ka .vetem ne lagjen time jane dy shtepi bamirse te saj.

Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •