Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 222
    i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Jo tye t'beft "derr-man", dhe mos u mer me mua por me temen. E nese nuk te vie interesant si ne ket rast, kurseje kohen e humbur.
    Me vjen turp mua qe i thua vetes shqiptar ti!

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    loOol

Hajde genjeshtra hajde,
    O r'palla ik e bo dush o zhyls turk se i dhe er Temes. Raca e poshter si puna jote krenohet ma par me nej sulltan turk se me Nënë Terezen.
    D'Oh!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    A është Nënë Tereza ajo që asnjëherë nuk tha : " JAM SHQIPTARE " ... !!!
    A eshte Nen Tereza qe kuroi mijera femije ne bote????????Rendesi kane veprat se sa llafet ILMGAP
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    A eshte Nen Tereza qe kuroi mijera femije ne bote????????Rendesi kane veprat se sa llafet ILMGAP
    Normal, por gaboni kur thoni se : Nënë Tereza është Shqiptare ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    A është Nënë Tereza ajo që asnjëherë nuk tha : " JAM SHQIPTARE " ... !!!
    Nene Tereza ishte njeri me dimensione te tjera,aq e perulur ne vetvete dhe aq e madhe ne sy te te gjithe botes!

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Normal, por gaboni kur thoni se : Nënë Tereza është Shqiptare ... !!!
    Pse eshte arabe Nen Tereza dhe nuk e paskemi ditur ne kshu???????
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    per injorantat qe nuk e dijne:Nene Tereza eshte shkodrane me origjine por ka lindur ne Shkupkeni me dyshime per kombesin e saj?

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Na trego më shumë mbi "Nënë Terezen", na trego dikund ku tha publikisht :

UNE JAM SHQIPTARE

A ka pas ndonjëherë një cast të tillë, a ka kaluar ndonjëherë Nënë Tereza një moment të tillë, pa na trego ku kaloi jetën Nënë Tereza, sa herë vizitoi Shkodrën dhe familjen e saj "Shqiptare" etj.... ?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837

UNE JAM SHQIPTARE

A ka pas ndonjëherë një cast të tillë, a ka kaluar ndonjëherë Nënë Tereza një moment të tillë, pa na trego ku kaloi jetën Nënë Tereza, sa herë vizitoi Shkodrën dhe familjen e saj "Shqiptare" etj.... ?!
    Mor ti zoteri patriotizmi nuk trgohet me llafe thjesht duke then une jam shqipatr se nuk ka kurrfar vlere,ate qe beri ajo nuk e ka bere askush,dhe ta diish qe ka ardhur ne shkoder dhe eshte kujdesur dhe per femijet shqiptare,ti po me tregon mua nese ajo ka thene a eshte shqipatre kur ti thu 'Una jam mysliman' ne vend qe te thuash Jam shqipatr,do ta dijne te gjithe kush je???tregoje mos fol,se shume mire mund te thoshte jam shqiptare por cfare vlere do kishte nderkohe qe ajo shqipatre u be njohur fale humanizmit te saj dhe jo se nk ka thene se ishte shqipatre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782

UNE JAM SHQIPTARE

Ajo ka qen bamirse, bota eshte krenuar me te, i ka ndihmuar gjithe indis qe sot ata dergojn edhe raketa per ne hen, kurse shqiptaret s'kan asgje per te ngren.

Ajo i ndihmoj sincerisht, bile edhe atje beri shtratin e varrit, Ajo nga goja e saj nuk deshi qe ta quajm "nan", por Tereza e Kalkutes Indian, e jo Anjeza e Shkupit (shkodres apo Prizrenit), ajo nuk tha qe jam Shqiptare, por Indiane me prejardhje Shqiptare, kjo eshte njesoj sikurse Geri -Tr te thot jam Njeri me prejardhje majmunesh, sa bajat qe do t'ishte, njekohesisht edhe ofendim per ne tjeret qe nuk mendojm qe paraardhesit e tan ishin te tille, majmun qe te çveshemi nga lekurat tona.

Pra ate e beri te famshem Vatikani, jo puna e saj, si ajo ? Ke me qindra mijera,.. ajo nuk shpenzoi asnje cent nga djepi i saj, atehere cka e ben te vecant terezen e kalkutes ?

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •