per injorantat qe nuk e dijne:Nene Tereza eshte shkodrane me origjine por ka lindur ne Shkupkeni me dyshime per kombesin e saj?
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Na trego më shumë mbi "Nënë Terezen", na trego dikund ku tha publikisht :
UNE JAM SHQIPTARE
A ka pas ndonjëherë një cast të tillë, a ka kaluar ndonjëherë Nënë Tereza një moment të tillë, pa na trego ku kaloi jetën Nënë Tereza, sa herë vizitoi Shkodrën dhe familjen e saj "Shqiptare" etj.... ?!
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Mor ti zoteri patriotizmi nuk trgohet me llafe thjesht duke then une jam shqipatr se nuk ka kurrfar vlere,ate qe beri ajo nuk e ka bere askush,dhe ta diish qe ka ardhur ne shkoder dhe eshte kujdesur dhe per femijet shqiptare,ti po me tregon mua nese ajo ka thene a eshte shqipatre kur ti thu 'Una jam mysliman' ne vend qe te thuash Jam shqipatr,do ta dijne te gjithe kush je???tregoje mos fol,se shume mire mund te thoshte jam shqiptare por cfare vlere do kishte nderkohe qe ajo shqipatre u be njohur fale humanizmit te saj dhe jo se nk ka thene se ishte shqipatre
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Ajo ka qen bamirse, bota eshte krenuar me te, i ka ndihmuar gjithe indis qe sot ata dergojn edhe raketa per ne hen, kurse shqiptaret s'kan asgje per te ngren.
Ajo i ndihmoj sincerisht, bile edhe atje beri shtratin e varrit, Ajo nga goja e saj nuk deshi qe ta quajm "nan", por Tereza e Kalkutes Indian, e jo Anjeza e Shkupit (shkodres apo Prizrenit), ajo nuk tha qe jam Shqiptare, por Indiane me prejardhje Shqiptare, kjo eshte njesoj sikurse Geri -Tr te thot jam Njeri me prejardhje majmunesh, sa bajat qe do t'ishte, njekohesisht edhe ofendim per ne tjeret qe nuk mendojm qe paraardhesit e tan ishin te tille, majmun qe te çveshemi nga lekurat tona.
Pra ate e beri te famshem Vatikani, jo puna e saj, si ajo ? Ke me qindra mijera,.. ajo nuk shpenzoi asnje cent nga djepi i saj, atehere cka e ben te vecant terezen e kalkutes ?
Krijoni Kontakt