Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E paskan doren e rende myslimanet. Kur ti vikan flaken shtepise, te vidhkan edhe catine.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    E paskan doren e rende myslimanet. Kur ti vikan flaken shtepise, te vidhkan edhe catine.
    e bravo
    se ti e paske verejtun

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    e bravo
    se ti e paske verejtun
    Po ca mos ti shohesh asaj, ajo duket qe eshte shtepi e braktisur, e plackitur asaj po i vjedhin edhe tullat, e djegur, e dhjere .. etj etj etj..

Ca gishti kan myslimanet ne kte mes?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Apolloyn doren e rond fort e kan bile me e taku ni musliman ndit sodit edhe me i thon feja e pare eshte krishti at`here ruju se te ndodh kjo :

mu mem thon live naj shqiptar feja e te parve osht krishterimi shpull e han
    pra cdo kush kur tkalon para ni muslimani edhe ban muhabet apo debate duhet mu siguru!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Edhe ne shqiperi ka derra , por ne kosove derrat qekan fryre me GM .
    E kam per hapesat e ketyre temave , mos me keqkuptoni.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Apolloyn doren e rond fort e kan bile me e taku ni musliman ndit sodit edhe me i thon feja e pare eshte krishti at`here ruju se te ndodh kjo :

pra cdo kush kur tkalon para ni muslimani edhe ban muhabet apo debate duhet mu siguru!
    Po or po, kta tipa te forte o te vrasin o te rrujn k.....! Po ka me shum mundesi te ndodhe kjo e dyta, se per te paren sma merr mendja se ndodh.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    A qaq agresiv koke a? edhe me debatu sdin ti a! at`her qka po i dufka me i bo shumices njerzve qe diksutojne...dmth e vertet koka qe ju ka djeg shpija ktyne prej njerzve te besimit Islam sepse kur dikush iu paska thon atyneve "feja e par eshte krishterimi" pra ata kan kalu n`ekstrem me djegien e nje shtepie at`her edhe ti je nifar ekstremi amo je ekstrem i shkallës se ult e kta qe djegin e mysin per ksi sene jon te shkalles te lart ska asnji ndryshim pra ndy rastet jeni ekstrem nese ju mendoni qe ata po propagandojnë edhe ju muneni me shpreh mendimin e juj si ata e jo me inat e tu kalu n`ekstrem e n`dhunë

(n`dit te sodit duhet alltien ner jastëk me e majt)
    kronik mua nuk me intereson kush bohet katolik kush budist e kush hindu arsyja pse e thash at fjal ke se ni fjal sjell percarje si ajo" krishterizmi feja e te parve tan kur e dim se te paret tan kan besu nshum zotra ma heret se krishterizmi " kjo esht fyrje per krejt shqiptart musliman e nksi raste duhet pak me i dhon dajak personit qe thot se prish tolerancen e shiptarve qe kemi pas qe sa shekuj mo per t'miren e krejve . une weq ja du tmiren krejt shqiptarve qka do kofshin me fe , per mu feja osht personale e kombi im esht shqiptaria . po nuk toleroj percarje tshqiptarve n mes veti
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga lamb-of-god Lexo Postimin
    A Sa per ty . Leji pallavrat tuja se flet me goj, thojn pleqt QENI SE LEH SHUM NUK HAN .
    esht e vertet QENI QKA LEH SHUM NUK HAN
    pe din edhe vet
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po or po, kta tipa te forte o te vrasin o te rrujn k.....! Po ka me shum mundesi te ndodhe kjo e dyta, se per te paren sma merr mendja se ndodh.
    Trimi qe na qenke ti

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga blendigashi-km Lexo Postimin
    Trimi qe na qenke ti
    Kishe gjo ti Jet Lee?

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •