Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2008
    Postime
    2
    Kjo eshte i gjithe faji i organizatave te krishtera qe po veprojne pas lufte ne Kosove..deri para pak kohe nuk kan ndodhe asgje e tille sepse te krishteret e shikonin punen e tyre ndersa muslimanet te tyren..e gjithe kjo e keqe ka fillu kur keto organizata te krishtera filluan misionet e tyre duke tentuar tua nderrojne fene shqiptareve te musliman qe eshte nje provokacion tipik alla udb style duke provokuar reagime te tilla..shteti i kosoves duhet te marre masa ndaj ketyre organizatave te tilla se po qe se vazdhojne keshtu druhem se do te kete edhe reprezalje te metutjeshme..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga blendigashi-km Lexo Postimin
    Kam munges plumbash
    Do mi gjesh disa?
    250 lek plumbi pistoletes. (me shumice)

75 lek i kallashit. (me shumice)

Sa do?

Noj arme a gjo te nevojitet, apo te kan ngel qe nga lufta ne 99?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    250 lek plumbi pistoletes. (me shumice)

75 lek i kallashit. (me shumice)

Sa do?

Noj arme a gjo te nevojitet, apo te kan ngel qe nga lufta ne 99?
    Nuk ke diqka me te fort?
    Plumb snajpi nuk ke(Tpit 88,nqs mundesh,lol)?
    Ah sa i perket armeve,ato te 99 i shita ne Shiperi,morra diq me speciale amerikane

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga blendigashi-km Lexo Postimin
    Nuk ke diqka me te fort?
    Plumb snajpi nuk ke(Tpit 88,nqs mundesh,lol)?
    Ah sa i perket armeve,ato te 99 i shita ne Shiperi,morra diq me speciale amerikane
    Me te forte? Duket qe sja paske haberin!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    356
    Nuk ke faj ti
    Je mesuar me revolvera

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jetoj ne lagje sherifash. Ca me bo.

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    356
    Te preferoj ta nderrrosh lagjen

PS. Toni nuk persertitet me

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    KJo temë mbyllet këtu.

Megjithë respektin per "lamb-of-god" qe ka plasuar këtë informatë, doren në zemer, kjo është i nformatë e dyshimt, qe do të thotë, nuk ka emer se kujt i ka ndodhur, nuk ka adresë se ku ka ndodhë, dhe vetem sa shihen demtime të ni shtepie! Kjo edhe mund të jetë por edhe mund të mos jet e vertetë, unë kam informata se ni individ ka postuar në email adresë disa individëve, disa foto të "këtij rasti" por vet ai person per mua është i dyshimt nëse nuk jep sqarime dhe informata të sakta. Tani ka ankesa kinse nuk është publikuar rasti, edhe per këtë e garantoj at person dhe secilin se, le t'ma sjellë mua at informatë, por të argumentuar dhe diten e neserme do të publikohet në mjete te informimit të Kosoves. memdoj se duhet të jemi të kujdesshem nëse akuzojmë dikë dhe nuk kemi informata të sigurta rreth asaj qe ka ndodhur.

Per ndryshe kush te doj le t'i jep zjarrin te krishterëve, ata te Krishtit do të jenë të Ktishtit, ne jemi të pergaditur sepse te krishterët kjo edhe i pret nga kjo botë, Jezusi këtë me kohë na ka thënë;

21 Vëllai vëllanë dhe babai fëmijën do ta dorëzojë në vdekje; edhe fëmijët do të ngriten kundër prindërve të vet dhe do t’i vrasin. 22 Edhe ju do t’ju urrejnë të gjithë për shkak të Emrit tim, porse, kush të qëndrojë deri në fund, ai do të shëlbohet.

Dhe kjo veq "ka ndodhur" (nëse ka ndodhur?), sepse vëllai të vëllain e ka demtuar per shkak te merit te Jezusit. Ajo qe neve nuk duhet të na brengosë është se ne nuk duhet pritur diçka tjeter nga këta njerëz qe dinë të uurejnë sepse Jezusi thotë:

"16 Do t’i njihni prej fryteve të tyre. A thua vilet rrushi prej ferrave ose fiqtë prej murrizave?"

Prandaj murrizi nuk ka fiq as ferra rrush po ferra qet ferrë. Tek shqiptarët kurr nuk kan ndodhur këto dhe me babë dhe babgjysh unë jam rritur me shqiptar musliman, fëmija e mijë ashtu dhe nuk kemi patur kurr gjëra të këqija në mes vedit.

tema mbyllet per arsye se nuk dua të i ipet mundesia terlilloj talibani këtu të mbjellë, të ushqej dhe të rritë perqarjet dhe urrejtjen në mes të shqiptarëve, të shfreh mllanin dhe urrejtjen ndaj fëmijve të Zotit.

toni77
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 03-09-2009 më 14:31
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •