Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    I Nderuar : Llapi,

Pse nuk u tregon Antarėve tė dashur qė ti je AI (Pro Serbi dhe Anti Shqiptari), Pse nuk u tregon antarėve tė dashur qė ti je ai qė bėn FotoMontazhe, paramendo o Llap Adem Jashari tė del nė foto me Hashim Thaqin, mė mirė do tė dilte me Sllobodani Milloshevicin se me Hashim Tadicin.

Nuk e di si merr guximin t'ia njollosėsh personalitetin e "ADEM JASHARIT" ... !!!

Nuk e di si mund tė mashtrohesh me FotoMontazhe tė cilat shihen vetėm nė ėndėrrat e Llap-ushave, si puna jote ... !!!

__

Falėndėroju Zotit qė "Adem Jashari" nuk ėshtė Gjallė, sepse puna si e jotja (Pro Serb ose Anti Shqiptar) do asimilonin ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    I Nderuar : Llapi,

Pse nuk u tregon Antarėve tė dashur qė ti je AI (Pro Serbi dhe Anti Shqiptari), Pse nuk u tregon antarėve tė dashur qė ti je ai qė bėn FotoMontazhe, paramendo o Llap Adem Jashari tė del nė foto me Hashim Thaqin, mė mirė do tė dilte me Sllobodani Milloshevicin se me Hashim Tadicin.

Nuk e di si merr guximin t'ia njollosėsh personalitetin e "ADEM JASHARIT" ... !!!

Nuk e di si mund tė mashtrohesh me FotoMontazhe tė cilat shihen vetėm nė ėndėrrat e Llap-ushave, si puna jote ... !!!

__

Falėndėroju Zotit qė "Adem Jashari" nuk ėshtė Gjallė, sepse puna si e jotja (Pro Serb ose Anti Shqiptar) do asimilonin ... !!!
    une nuk e di qe jam pro serb po ti po me etiketon e ofendon rend.
    une e di qe kam luftue me serbin dhe nga serbet kam mbet edhe invalid.

se dyti une nuk e kam ba montazhen e asaj fotoje por ata kan qen shok
    dhe i kan sulmue policin serbe se bashku dhe e kan krijue UĒK-ne
    kur pikerisht ti ke bashkpunue me serb mori melaqe

qe shife flet arrestin qe ja kan ba shkiet Thaēit e ti mundohesh te genjesh kinse eshte proserb
    po a po te shitet se oj melaqe
    ----------------------

F L E T A R R E S T I M
    Nė bazė tė nenit 551 dhe 554 tė Ligjit tė aktė penalit dhe urdhėritė e shpallur nga ana te Gjuqit e qarkut nė Prishtinė, numer K-37/97, Ministria e punėve te mbremshme e Republikės e Sėrbise - Sekretarijati pėr punet tė mbremshme nė Prishtinė nė qėllim qė tė mbaj tes e denimi tė burgut prej 10 vjete, gjurmon pėr teroristin:
    HASHIM THAQI I THIRUR "DJARPI" lindue mė 24. prill 1968. nė fshat Brocna, Komuna e Srbicė, nga baba Haxhi
    Hashim Thaqi ėshtė anėtari e bandės teroriste tė shqiptarė separatistė dhe komandanti, e ashtu quajtur "Urdhėreqesis politike e shtabit tė pėrgjithshem UQK". Ai ka marre pjesė nė disa sulme teroristike mbi policė nė Gllogovcė, pėr shkak tė cilės arsye Gjuqi e qarkut nė Prishtinė e ka dėnuar me 10 vjet burge, mė 11. korrik, 1997. v.
    Kjo persone pėrkohesisht banon nė Shqipėri dhe Zvicer, deri sa nė Kosovė dhe Metohi azzin prej Shqipėris, pėrmes kanalė illegale. I tharsim tė gjith tė cilit cdo gje dijne pėr levizjenė dhe vendebanimin e Hashim Thaqit, ose e njohin personalisht nė fotografi, mėnjėhere e kontkatojne degen e polocise mė e afėrme.
    Ju lutem keni kujdes, sepse Thaqi eshte i arrmatosur dhe veqante i fshtire, dhe i gathsėm per ta pėrdore fuqine.
    Vendimi Numer: 2699-0839/97
    Nė Prishtinė, 2. mars 1999.

Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    une nuk e di qe jam pro serb po ti po me etiketon e ofendon rend.
    une e di qe kam luftue me serbin dhe nga serbet kam mbet edhe invalid.

se dyti une nuk e kam ba montazhen e asaj fotoje por ata kan qen shok
    dhe i kan sulmue policin serbe se bashku dhe e kan krijue UĒK-ne
    kur pikerisht ti ke bashkpunue me serb mori melaqe

qe shife flet arrestin qe ja kan ba shkiet Thaēit e ti mundohesh te genjesh kinse eshte proserb
    po a po te shitet se oj melaqe
    ----------------------
    O Llap, unė nuk po tė ofendoi, por ti po ofendon veten, personalitetin tėnd ... !!!

Hashim Thaqi 1 herė ėshtė takuar me Adem Jasharin, dhe duhet ta dish qė nuk fitohet popullariteti duke manipoluar e spekuluar ... !!!

Llap nuk je i vetmi ti qė ke qenė nė UCK, shiko postimet e mia dhe mėson mė shumė, athua a harrove ata Ish Ushtarėt e Ushtrisė Clirimtare tė Kosovės, qė po vdesin pėr arsye se jetojnė nė njė shtėpi pa kulm mbi kokė, me njė bukė me tė cilėn ushqehet e gjithė familja, poashtu a i harrove ata invalidėt tė tjerė (Ish Ushtarė) tė cilėt protestuan, athua po i harroni ... ?!!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Wow, ILMGOP-i qenka bere VIP. Veri najs. lol

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    I vetmi njeri qe ska te drejte te akuzoj ketu eshte llapi , e di vet pse qe sdisa her eshte perjashtu pergjithmon , e me intervenca eshte kthy perseri .

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Po te ankohej dikush tjeter, sigurisht se do e perfillja nje teme te tille, mirpo kur ankohet dikush qe ka epitetin e nje Idioti te Paskrupullt si Dangjelli, ku sa here qe flet per fen e dikujt flliq dhe i vjen era thujse banon ne Toalet.

ILMGAP - eshte nje Person qe ka vlera te larta(nuk di qe ka ofenduar kend), mirpo keto vlera zbehen gjithnje kur eshte ne prani te antivlerave"
    Fisnik ne pamje te pare nga emri qe e keni dukeni i mire. Por me vone per qudije ndodh me ty... Per kete kane thene mos u dashuro ne shikim te pare....
    =========================
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    bardhi ky emer esht emer i vendlindjes nga jeni ju apo nese jeni nga bardhi i madh kisha dasht te tregoj per ju diqka

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    bardhi ky emer esht emer i vendlindjes nga jeni ju apo nese jeni nga bardhi i madh kisha dasht te tregoj per ju diqka
    a ban me thirr dhe llapin

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

ilmgap

Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    O Llap, unė nuk po tė ofendoi, por ti po ofendon veten, personalitetin tėnd ... !!!

Hashim Thaqi 1 herė ėshtė takuar me Adem Jasharin, dhe duhet ta dish qė nuk fitohet popullariteti duke manipoluar e spekuluar ... !!!

Llap nuk je i vetmi ti qė ke qenė nė UCK, shiko postimet e mia dhe mėson mė shumė, athua a harrove ata Ish Ushtarėt e Ushtrisė Clirimtare tė Kosovės, qė po vdesin pėr arsye se jetojnė nė njė shtėpi pa kulm mbi kokė, me njė bukė me tė cilėn ushqehet e gjithė familja, poashtu a i harrove ata invalidėt tė tjerė (Ish Ushtarė) tė cilėt protestuan, athua po i harroni ... ?!!!
    imglap ketu nuk pajtohem me ju se aesht taku hashim thaqi me adem jasharin kjo esht shum e vertet dhe kam pas shum mardhenje te mira pra kan qen bashkpuntor te lutem por mus u bazoni ne baza partiake nese jeni kunderPDK-S ajo esht diqka krejt tjeter dhe aka ndryshuar hashim thaqi pasa luftes un them se shum dhe esht kunder vlerave kombetare siq ka qen IBRAHIM DINARI pra hashim thaqi tash esht ne rrrug te IBRAHIM DINARIT

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    a ban me thirr dhe llapin:@pp
    nuk e di qka po ferkoheni pet te Llapit
    kur tema eshte per dike krejt tjeter
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •