Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Një Raportim i tillë është qesharak apo i vlefshëm ?

Moderatorë, Admin dhe Super Moderatorë,

A mund të më tregoni nëse raportet për postime të pakëndshme në forum në tema të ndryshme a i klasifikoni ato në "Qesharake dhe të Vlefshme". Sepse besoj janë shumë raporte që bëjnë disa antarë, qesharake ku të cilat mund të mirren vetëm për humor e jo si me vlerë.

I Nderuari Shahisti apo Llapi si të doni, ka dërguar një raportim të pakëndshëm tek unë me fjalët :

jau rrofsh dyve edhe katolikve edhe muslimanve
    Për postimin : http://www.forumishqiptar.com/showpo...79&postcount=5

Por se cfarë kishte postimi im në lidhje me Muslimanët apo Katolikët nuk e di, njëkohësisht nuk e kuptoj ku ishte qëllimi i Shahistit (Llapit) pse mendonte ai që ky Postimi im është i pakëndshëm !!!

__

Mesa di unë, në forum nuk lejohet një antarë me dy, tri apo më shumë nofka, pse lejohet Llapi ?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    1) Moderatorët nuk merren me komentet e reputacioneve. Shaheni e putheni te reputacionet pak rëndësi ka, gjithçka mbetet midis dy anëtarëve përkatësi. Ky është edhe thelbi i reputacionit: një koment privat mbi postimin e caktuar të një anëtari.

Mos vallë sa herë që një person merr një rep. të kuq duhet të hapi temë te "Ankesat" se pse ma dha të kuq e pse më shkrujti kështu-apo-ashtu?

2) Për nofkat e njëjta që thua duhet ta verifikojë ndonjë mod. më lart.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    1) Moderatorët nuk merren me komentet e reputacioneve. Shaheni e putheni te reputacionet pak rëndësi ka, gjithçka mbetet midis dy anëtarëve përkatësi. Ky është edhe thelbi i reputacionit: një koment privat mbi postimin e caktuar të një anëtari.

Mos vallë sa herë që një person merr një rep. të kuq duhet të hapi temë te "Ankesat" se pse ma dha të kuq e pse më shkrujti kështu-apo-ashtu?

2) Për nofkat e njëjta që thua duhet ta verifikojë ndonjë mod. më lart.
    Faleminderit Jack Watson !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •