Close
Faqja 2 prej 44 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 433
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    shum t'bukra Zeus bravo
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Tosket----Besa ,Nderi,Meshira,Bujaria,Esnaferia dhe mbi te gjitha ZGJUARSIA
    Se di, nuk i njoh mire Tosket dhe per keto qe i the ti s'paskam ndegjuar deri sot, te vetmet qe i kam ndegjuar deri sot per Tosket jan dinakeria, tradhtia, mashtrimi dhe kokorisja si pulat ... dhe pasiqe une nuk i njoh aq mire Tosket dhe ndoshta kam mendim te gabuar per ta, me mire do te ishte per te gjith neve ta hapesh ti nje teme ekstra per mentalitetin e Toskeve, qe ne ti njohim mire e drejt, sesa te hyshe ketu e ta prishesh temen duke mos thene absolutisht asgje hiq.

Besa, kur e lexova kete asgjehiqin absolut nga ti, mu kujtua Shqiperia e mjere e vitit 1997 dhe rritja e popullsise Greke me te madhe qe nga viti 1990 ... se di as une pse mu kujtuan keto keshtu papritmas.

lol
    ēka po lype, "lolipop" ?

m'vjen keq se nuk mundem te te jap (une hetero a) ... por ti mos u ndal, vazhdo e lyp, se kush e lype edhe e gjane.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 18-08-2009 mė 20:35

Ju lutem le te flasim vetem per geget ktu,per tosket mund te flasim ne tema te tjera,edhe ata kane virtytet e tyre shqiptare!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Shume gjera kam pare te ju Geget une, po vetem kete dreq bese jo.
    IIIII Sqarohu.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Faleminderit javan, Oroshi, Longarus dhe derjansi.

Filmi eshte nga aktori dhe regjisori Adem Mikullovci, nese nuk gabohem.

Kete film e kam pa para disa viteve, por sot e gjeta pahiri ne YouTube, dhe thash ta sjell ketu edhe per juve qe nuk e keni pa, e sidomos per ata shqiptaret e Shqiperise se veriut qe i kan keqkuptuar dhe i kan harruar ligjet e Kanunit te shenjet Shqipetar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 18-08-2009 mė 20:51

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Bushtrat shkio komuniste dhe mendjeshplaret qe vrapojne mbas dromcave te tyne quxojne me i quajte kto ligje te shejta te "te pa qytetnueme" "te njerezve te egjer" "te pa morale" "te pa arsyeshme, te pa dreita, barbare, etj"
    Pa u menduar se kure merret gjaku do te thote se dikush tjeter perpara ka kryer krim dhe ka vra nje person, pra ai a kriminel, adhe sot me ligjet e sodit ato qe vrasin ndieken e futen ne burg, ose ma mire me than te gjithe ato qe kryeine krime perndieken e iu duhet me pagu per krimet e tyne.
    Sot ne vend qe me ngushllu familjen e viktimes "te qyteteruarit" shkojne ne ndihme te kriminelit dhe kerkojne qe gjaku te mos merret, kerkojne qe krimineli te mos paguaj per jeten e tieter kuite qe ai mori.

Tashti nqoftese kio menyre te gjykuemit nga "te qyteteruarit e sodit" nuk iu banme i zhgule floket me dore tande, besa e Zotid nuk di se c'ka me than. Vai halli pre iu e per ne.

Besa a aio qe nat kohe kur ite, grate shkonin nga Malcia e Madhe ne Mirdite te pa shoqnueme e nuk guxote me i preke kush, besa a ajo qe po te ra dorasi nore tande nuk mundesh me e preke por me e mroite.

"ne doren tane" apo "te kam ra ne dore" jane dy fjale/fjali qe askush nuk mundet me i ba dredha as ne ditet e sotme,un di dy raste qe jan vra edhe ai qe i ka ra ne dore edhe ai qe e ka marr ne mbrojtje,edhe kjo pa e njoft aspak,papritmas ne rruge te bjen dikush ne dore!
    Njera ka ndodh ne Tropoje,nji musliman(shok i jemi) mori ne dore nji katolik,dhe u vrane te dy!
    Ndersa rasti i tjeter ne qytetyn e Shkodres,bash ne qender!

ndodhi te viteve '93-98!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju

Hjeksia/hjeksi,,ai qe ban hjeksi(tradhti,spiunim) asht nder rastet ma te randa,aty nuk falesh!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Zeus me fal se s'dua te hyj ne keto tema qe nuk i kuptoj .Vec vidion e pare pashe dhe te fundit se s'kam kohe me shume sot ,por nje gje me ben pershtypje mua ketu :;Po kur merret vendimi per pajtimin e gjakut nuk mund te jete ndonje grua plake (burrneshe )sepse ata qe jane vrare jane dhe bij nenash apo jo ?!
    Nana osht tjetėr fis, e djali tjetėr fis.

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Sipas Kanunit tė Lekėt Dukagjinit, gratė nuk kanė tė drejtėn e asgjėje dhe as tė drejtėn e fjalės. Gruaja gjak bėn por gjak s'lan. D.m.th. pėr tė marrė gjakun e vėllait tėnd, nuk mund tė vrasėsh gruan e dorasit, apo motrėn apo nėnėn, duhet tė vrasėsh dorasin (nėse e gjen), ose djalin e tij, ose vėllain ose babain...
    Gratė janė si kafshėt, shiten, blehen dhe trashėgohen. Pas vdekjes sė burrit gruaja nuk mund tė martohet, nėse ai e pėrzė, ajo prapė nuk mund tė martohet derisa ai nuk martohet.
    Gratė nuk e kanė tė drejtėn e jetės sipas kėtij kanuni, e le mė tė drejtėn e fjalės siē kėrkon Alnosa.
    Kanuni ka pasur edhe tė mirat e veta, por nė atė kohė, si nė ēdo vend tjetėr tė botės nuk ėshtė quajtur padrejtėsi dhuna dhe diskriminimi ndaj grave.
    Ka shumė veti tjera pozitive, njėra prej tyre ėshtė qė populli ynė ka pasur njė kanun pėr udhėheqjen e shoqėrisė (me tė gjitha tė metat), kur popujt tjerė kanė jetuar nė njė kaos tė papėrshkruar.
    Kanuni ende jeton nėpėr vende tona rurale ku civilizimi nuk ka depėrtuar akoma...

Faqja 2 prej 44 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •