Close
Faqja 3 prej 44 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 433
    Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Gratė janė si kafshėt, shiten, blehen dhe trashėgohen.
    Mos ia fut kot, me fol pėr gjana qė nuk i di. Ku e pe qė gratė janė si kafshėt. Sa po tė paguan serbi pėr me fol keq pėr kanunin?

Kafshėt vrahen edhe pėr inati tė anmikut, e gratė as pėr inati nuk vrahen.

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Kete film e kam par shum her,dhe gjithmon me kujtohen fjalet e disa oficerve(shkije) ne akademin ushtareke JNA(APJ) kur tregonin ne oret e "edukimit moralo-politik(politico-morano vospitanje),na tregonin per besen shqiptare,thonin se ato tradita jan mjesjetare,me gjith at propagand antishqiptare une e ngjeja veten shuuuuuum krenar...

Te lumt Zeu.s per temen.

P.s kam nje pyetje Struganet a jan GEGE apo tosk?
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Ai qė nuk di asgjė kėtu je ti. Dhe ti po ja fut kot.
    Mundesh ta mbrosh sa tė duash, unė nuk kam asgjė kundėr Kanunit, dhe e thash edhe mė lart se ne me atė mund tė krenohemi por normalisht qė ai ka mangėsi.
    Tė gjithė ata qė e njohin Kanunin, nuk e mohojnė se sipas Kanunit, gruaja e ka vlerėn e njė kafshe, kur babai e pėrcjell bijėn pėr te burri, krushqive u jep edhe njė plumb me vete, nėse ajo 'nuk del si duhet', burri ka tė drejtė ta vrasi me atė plumb, dhe nuk bėn gjak, nuk kryen hasmėri. Nėse burri vdes, gruan e trashėgon kunati, apo vjehrri.
    Kėto janė tradita qė sot e kėsaj dite praktikohen nė disa vende.
    Pyet kė tė duash,
    ti nėse ke problem me mua personalisht dhe kėtu e vjell inatin tėnd si njė fėmijė, atėherė ėshtė punė tjetėr.
    Por ajo ēka ėshtė e vėrtetė, ti nuk mundesh ta mohosh.

Ah harrova,
    ti ke problem me secilin qė kundėrshton fjalėt e tua, pa marrė parasyshė pėr cfarė teme bėhet fjalė...
    Fundja, nga e di ti se unė nuk di, dhe sa pėr informatė unė nuk jam nga Kosova dhe me sėrb nuk kam asgjė,
    flas vetėm tė vėrtetėn qė ty shpesh s'tė pėlqen sepse tė ka humbur rruga nė oborr.
    Mbje Kanunin tėnd tė shenjtė,
    as nuk mė duhet mua dhe nuk dua tė kem asgjė me ato ligje dhe kanune.
    Praktikoje po tė duash mbi familjen tėnde e sidomos mbi gjininė femrore, nuk mė pengon aspak,
    unė jetoj nė bazė tė ligjeve krejt tjera me tė cilat ndjehm mjaft mirė,
    dhe tė lutem nėse ke diēka pėr tė thėnė mos me fol me inat dhe me nėnēmim,
    se kam mendjen tė merrem me njerėz si puna jote.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    IIIII Sqarohu.
    Nuk dua te mbjell percarje apo ndonje gje te tille, thjeshte Geget qe kam njohur ne pergjithesi nuk me jane dukur dhe aq te beses. Me shume tip ''lepiresa bythesh'' jane, pa dashur te ofendoj askend. Normal ka dhe perjashtime, po po flas ne pergjithesi.. Dhe per mua, pak rendesi ka se ca kane shkruajtur disa shkrimtar, une po flas per eksperienca personale te hasura ne jeten e perditshme.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Nuk dua te mbjell percarje apo ndonje gje te tille, thjeshte Geget qe kam njohur ne pergjithesi nuk me jane dukur dhe aq te beses. Me shume tip ''lepiresa bythesh'' jane, pa dashur te ofendoj askend. Normal ka dhe perjashtime, po flas ne pergjithesi.
    Gallat ka ne disa postime lol

Per te mos ofendu "askend" si thu ti Endless, duhet te flasesh per nje pakic dhe jo ne pergjethesi
    D'Oh!

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Gallat ka ne disa postime lol

Per te mos ofendu "askend" si thu ti Endless, duhet te flasesh per nje pakic dhe jo ne pergjethesi
    Ka harruar te theksosh dhe pjesen ku une them qe po flas per eksperienca personale. Dhe pergjithesia aty do te thote se nga 20 Geg ( Gege) te themi qe kam njohur, 16 ose 17 me kane dale si thashe me siper. Kapish? Tani hajd be cicin!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Ka harruar te theksosh dhe pjesen ku une them qe po flas per eksperienca personale. Dhe pergjithesia aty do te thote se nga 20 Geg ( Gege) te themi qe kam njohur, 16 ose 17 me kane dale si thashe me siper. Kapish? Tani hajd be cicin!
    Endless mos stimulo frymė antikombėtare se tė bėjn atentat pastaj "nacionalistėt", mundohu tė pėrshtatesh dhe ti nxjerrėsh ashtu siē kėrkojn disa kėtu. Nuk lejohet mendimi i lirė po vetėm ai i imponuar, kapishe tani

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

Ndoshta kan lind dhe jetu ne Jug kta 16-17 Geget qe ke njohur, prandaj te kan dal "lepiresa bythesh"

Po ja bej si Endless, pa ofendu "askend" ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 19-08-2009 mė 10:51
    D'Oh!

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Endless mos stimulo frymė antikombėtare se tė bėjn atentat pastaj "nacionalistėt", mundohu tė pėrshtatesh dhe ti nxjerrėsh ashtu siē kėrkojn disa kėtu. Nuk lejohet mendimi i lirė po vetėm ai i imponuar, kapishe tani
    Epo meqe qenka ashtu, po ja filloj une. O Geg o bij te bekuar, juve jeni me te beses,fjalepak e pune shume. Juve jeni te gjate asgan dhe trima, sic do doja te isha dhe une( Tosku). Luftetar sypatrembur keni qene dhe do jeni, po mire eshte te pershateni dhe ne Eren moderne te vini dhe te na gjeni.

Copyright : Une.

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Ndoshta kan lind dhe jetu ne Jug kta 16-17 Geget qe ke njohur, prandaj te kan dal "lepiresa bythesh"

Po ja bej si Endless, pa ofendu "askend" ...
    Ndjehem i mallengjyer. Jo mo jo, andej nga ju kane qene te gjithe ata, Malok Den baba Den.

Faqja 3 prej 44 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •