Close
Faqja 875 prej 1135 FillimFillim ... 375775825865873874875876877885925975 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,741 deri 8,750 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    une nuk i pergjigjna temes perderisa nuk kam njohuri tmjaftushme per me ju pergjigj.

poashtu

nuk e injoroj temen kur e di qe jom kali.

far e flliqt bre.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ore BTK avash me fjalet se sjam shoku jot un. Nese do me fol si njeri atehere flit, nese do me nis me ofendime, kujdes se mos rrezohesh rruges se nuk i njef njerzit.
    Flit mire nese do me tu pergjigj mire. Nese e kishe per mua ate fjalen me lart, te keshilloj mos ta perdoresh me, pastaj ty si ta marre mendja.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ore BTK avash me fjalet se sjam shoku jot un. Nese do me fol si njeri atehere flit, nese do me nis me ofendime, kujdes se mos rrezohesh rruges se nuk i njef njerzit.
    Flit mire nese do me tu pergjigj mire. Nese e kishe per mua ate fjalen me lart, te keshilloj mos ta perdoresh me, pastaj ty si ta marre mendja.
    for me......... no problem.

folim mir kur folni mir.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    BTK ti pom dukesh krejt si ni antar Elvisi (apo stop-start) qeshtu dicka! a thu je qashtu si aj...

du me q. pas buke Maska e Luke
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    Pėrshėndetje Atesita,

Nėse do tė mė lejohej tė ju bėja njė pyetje, tė thjeshtė, jo provokuese dhe aspak tė komplikuar.

Si do tė ishte situata sikurse ne si qėnie njerėzore, tė na duhej ta kontrrollonim zemren nė ēdo sekond, moment apo ēast, a do flijohej jeta jonė pėr zemrėn, do tė thotė nė fjalė mė popullore, a do tė na shkonte jeta duke u munduar pėr zemrėn, pėr ta furnizuar me gjėrat e nevojshme ... ?!

Shpresoj tė mė pėrgjigjet ndokush.

Ju Faleminderit.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Goxha pyetje!Por mik nuk mendoj se nevojitet nje dietar, por nje psikolog qe te kontrolloje me pare per tru te semure, pastaj , qe te kontrolloje per zemra te semura.Eshte nje pyetje qe te pakten ai qe e ben duhet ti dije pergjigjen,apo jo?Ndricona pra i nderuar me qirinjte qe te ka dhene dhe na jep ti nje pergjigje.Perpos kesaj une kam nje pyetje per ty,nese per funksionimin e zemres njerzore kujdeset zoti, kush kujdeset per vdekjen e mijra njerezve c'do vit nga semundjet kardio vaskulare, djalli? Sa keq qe keni nje hakmares dhe te pa afte.Me fjale popullore nese per gjithe kete perfeksjon kujdeset ai kujdeset dhe per vrasjet e femijeve dhe grave te pafajshme?
    Nese zoti do te egzistonte padyshim qe do te ish me prejardhje shqiptare

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    BTK ti pom dukesh krejt si ni antar Elvisi (apo stop-start) qeshtu dicka! a thu je qashtu si aj...
    jo mos po te dokna si ganimeti.

ahhah haha lol.

hahahhahahaha

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga B.T.K Lexo Postimin
    une nuk jom dijetar o kali.

po edhe kali si ti nuk jom.
    Jo jo ti nuk je kali. Ti je cari.
    -

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    qaj asht qaj

ose me shkurt Stop Start = ILMPAG = elvis = lop lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    une nuk i pergjigjna temes perderisa nuk kam njohuri tmjaftushme per me ju pergjigj.

poashtu

nuk e injoroj temen kur e di qe jom kali.

far e flliqt bre.
    athere kris ****** e mjof fole meqe e ditke vet qe je kali lol ahahahah
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    for me......... no problem.

folim mir kur folni mir.
    Un mire kam fol, edhe skam ofendu njeri. Per mu e lem si te dush ti, deri sa nuk i bie askujt ne qafe, edhe kujt rrugen sja hap.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •