une nuk i pergjigjna temes perderisa nuk kam njohuri tmjaftushme per me ju pergjigj.
poashtu
nuk e injoroj temen kur e di qe jom kali.
far e flliqt bre.
une nuk i pergjigjna temes perderisa nuk kam njohuri tmjaftushme per me ju pergjigj.
poashtu
nuk e injoroj temen kur e di qe jom kali.
far e flliqt bre.
Ore BTK avash me fjalet se sjam shoku jot un. Nese do me fol si njeri atehere flit, nese do me nis me ofendime, kujdes se mos rrezohesh rruges se nuk i njef njerzit.
Flit mire nese do me tu pergjigj mire. Nese e kishe per mua ate fjalen me lart, te keshilloj mos ta perdoresh me, pastaj ty si ta marre mendja.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
BTK ti pom dukesh krejt si ni antar Elvisi (apo stop-start) qeshtu dicka! a thu je qashtu si aj...
Goxha pyetje!Por mik nuk mendoj se nevojitet nje dietar, por nje psikolog qe te kontrolloje me pare per tru te semure, pastaj, qe te kontrolloje per zemra te semura.Eshte nje pyetje qe te pakten ai qe e ben duhet ti dije pergjigjen,apo jo?Ndricona pra i nderuar me qirinjte qe te ka dhene dhe na jep ti nje pergjigje.Perpos kesaj une kam nje pyetje per ty,nese per funksionimin e zemres njerzore kujdeset zoti, kush kujdeset per vdekjen e mijra njerezve c'do vit nga semundjet kardio vaskulare, djalli? Sa keq qe keni nje hakmares dhe te pa afte.Me fjale popullore nese per gjithe kete perfeksjon kujdeset ai kujdeset dhe per vrasjet e femijeve dhe grave te pafajshme?
Nese zoti do te egzistonte padyshim qe do te ish me prejardhje shqiptare
Krijoni Kontakt