Explorer...Une besoj ne Zot...Edhe une ashtu them..Po kjo nuk perben nje fakt...Ta dhashe shembullin..Shume kohe perpara mund te me thoshe te njejten gje per rrufene..Tani dihet se pse bien rrufeja..Ndoshta me vone mund te shpjegohet edhe si jemi krijuar...Pastaj shkenca dhe Zoti sipas mendimit tim nuk jane dy gjera te kunderta...
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Atehere , hic mos e zgjat se mire je deri ketu.
Urime !
Nuk eshte fakt , se ti egziston?
Se kush te ka krijuar?
Nese u hyn shkaqeve shkencore se si bie rrufeja, do te arish deri te atomi, e me i vogel se atomi, e me tutje deri te nje grimce qe me shkence me nuk spjegohet ( s'ka as mase e as dimenzione).
Aty eshte kufiri ku njeriu beson se krijuesi i gjithckaje eshte Zoti i madh.
Gabim je !!
Une flas per Islamin, se per fete tjera nuk garantoj.
Islami eshte ai qe e lejon shkencen, sepse njohje me e mire e All-llahut arihet nepermjet shkences se mirfillte.
Prandaj shume shkencetare ateiste jane bere besimtare ne momentin kur jane bindur ne lloj-llojshmerine e krijimit.
Njeriu mund te beje cdo gje, por nuk mund te krijoje.
Ok.Ti beson edhe une jam dakort me ty ne kete pike pavaresisht se besoj fe tjeter po kjo ka pak rendesi..Ajo qe dua te them eshte se ne mund te perdorim shume "fakte" po gjithmon duke marre parasysh se Zoti ekziston dhe duke marre parasysh fete tona perkatese...Por per nje njeri qe nuk beson ne Zot keto nuk jane fakte..Mos njohja e arsyes dhe menyres se krijimit dhe se kush na ka krijuar nuk eshte fakt qe tregon se na ka krijuar Zoti apo se ai esht vetem nje..Per mua eshte fakt sepse nisem nga besimi im ne Zot per te tjeret qe nuk besojn, jo...
Ka nje zot dhe shume fe pasi qe gjithmone ka pasur e do te kete njerez qe jo vetem nuk duan te punojne por duan edhe te hane(e them ne menyre simbolike) me mire se te tjeret.Ne kete rast prifterinjte e cdo feje jane ca kokrra dembelash qe vetem me lloqe merren.Edhe politikanet jane njesoj.Hane , pine , bejne kokrren e qefit ,te bejne edhe moral mbi jeten dhe veshtiresite e saj ...Bukuri, cfare doni me shume ju.![]()
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Kjo mjafton per ty!
Mos e zgjat me, se do ta prishish.
Leri prifterijte dhe poltikanet.
Sejcili do te pergjigjet per veprat e tij ne diten e gjykimit.
Atje nuk ka korupcion.
Atje gjykohet nga Zoti , gjykatesi suprem.
Perpara atij te gjithe jane te barabarte ne gjykim.
Nuk ka atje une jam prift, ti je hoxhe, ai eshte ateist.
Sejcili ka per te mare ate qe meriton.
Prandaj:
Ti mire qe beson ne Zot.
Mos i shiko prifterijte se cka bejne.
Mundohu per veten tende.
![]()
E besoj Zotin...I nderoj ligjet e tij dhe i rrespektoj tė gjithė ata qė i rrespektojnė edhe tė tjerėt...
Zoti ėshtė njė...
exha...(Shpėtimi)
Krijoni Kontakt