Postuar mė parė nga KiNg-AlBaNeR PTS, pse nuk flisni ne MSN ju? sepse ketu ka tjeter gusto
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahaahaha po pse avatar quhet filmi jot re aman Pse u voneve kaq shum, ishe tu kerku syzet ?
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer Pse u voneve kaq shum, ishe tu kerku syzet ? jo jo po erhdi babiu dhe i bera kafene dhe i dhashe buke
Postuar mė parė nga Uarda-1 jo jo po erhdi babiu dhe i bera kafene dhe i dhashe buke o zot o zot, mir ai qe do t'marri per nuse ty lol Shko nej her te Chit Chati hidhi nej sy mos pritosh
Postuar mė parė nga Homer o zot o zot, mir ai qe do t'marri per nuse ty lol Shko nej her te Chit Chati hidhi nej sy mos pritosh ahaha flm shume po aq sa lum aq them dhe mjer une se fundja grifsh hesapi shkova re dhe u pergjigja
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahaha flm shume po aq sa lum aq them dhe mjer une se fundja grifsh hesapi shkova re dhe u pergjigja kti karakterit tan kafshor nej kriminel mashkull do i pershtatej lol
Postuar mė parė nga Homer kti karakterit tan kafshor nej kriminel mashkull do i pershtatej lol ahahahaahah po mor po si jo po mire pse me ke pershendet tere nerva andej re aman qafsh mu ku i gjen ato smilyes
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahahaahah po mor po si jo po mire pse me ke pershendet tere nerva andej re aman qafsh mu ku i gjen ato smilyes sot gjith smileyt i kam si nevrik nuk e di pse ... ndoshta ai emri jot i egerso
Postuar mė parė nga Homer sot gjith smileyt i kam si nevrik nuk e di pse ... ndoshta ai emri jot i egerso ahaha emri im lol pse re emri im eshte kaq i bukur dhe uarda do te thote
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahaha emri im lol pse re emri im eshte kaq i bukur dhe uarda do te thote un kur e fus Uarda ne google, ai me nxjerr nje smiley si ky
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt