Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahaha cja ke fut kot nese xhamia ehste vajza me e bukur e forumit une i bi ete jem cuni me i bukur i foorumit Jo ateher ti i bie te jesh kafsha ma e bukur e for... pyllit
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer Jo ateher ti i bie te jesh kafsha ma e bukur e for... pyllit ahahah ok une jam mee bukura e pyllit ti j ei dyti pas meje
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahah ok une jam mee bukura e pyllit ti j ei dyti pas meje Ska problem se ne kyt rast me duket sikur i afrohem ma shum njeriut lol
Postuar mė parė nga Homer Ska problem se ne kyt rast me duket sikur i afrohem ma shum njeriut lol me ate figuren qe ke vendos ti njehere i afrohesh si jo shume madje
Postuar mė parė nga Uarda-1 me ate figuren qe ke vendos ti njehere i afrohesh si jo shume madje Me kan pagu me i ba publicitetin nje filmi qe do dali me at avatarin tim pranaj Po ti me avatarin tan, vetes ja ban publicitetin ? lol + dhe nje
Postuar mė parė nga Homer Me kan pagu me i ba publicitetin nje filmi qe do dali me at avatarin tim pranaj Po ti me avatarin tan, vetes ja ban publicitetin ? lol + dhe nje kush jane apo X-men ai filmi qe po i ben reklame une skam nevoje ti bej reklame vetes jo e kam qe te largoj njerezit prej vetes
Postuar mė parė nga Uarda-1 kush jane apo X-men ai filmi qe po i ben reklame une skam nevoje ti bej reklame vetes jo e kam qe te largoj njerezit prej vetes haha e ke fjalen per Mystic te X-Men ngaqe ka ngjyre bluhe dhe ajo por jo e ke gabim, titullin e filmit e ke te shrujtun ne avatar, hapi syte
PTS, pse nuk flisni ne MSN ju?
Shq1pt4r M3 t4b4n nUk č RrUj p3r KčRk0n
Postuar mė parė nga KiNg-AlBaNeR PTS, pse nuk flisni ne MSN ju? Sepse ktu dona me kap 1000 postime pa veshtersi
Postuar mė parė nga Homer haha e ke fjalen per Mystic te X-Men ngaqe ka ngjyre bluhe dhe ajo por jo e ke gabim, titullin e filmit e ke te shrujtun ne avatar, hapi syte ahahaahaha po pse avatar quhet filmi jot re aman
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt