Close
Faqja 13 prej 41 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 405
    Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Me kete markun, me kujtove nje histori te treguar nga bija e tij ne peshkupauje, ku tregonte se si e hoqi kryqin nga qafa kur ishte ne Kosove sepse e shikonin me inat (kerkoni ne arkiva po te doni).

Se sa hajdut eshte nikolla, ate e di ai dhe Perendia. Ti mos i mban gje pishen dite e nate qe e di se me cfare meret?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga skampin Lexo Postimin
    TI JE NJE SHPIFES.Mund te gjej edhe epitete te tjera qe i shkojne per shtat qeninies tende por nuk dua te acarohem.ku e di ti qe AT Nikolla Marku eshte hajdut???une e njoh shume mire si komshi qe e kam dhe di te them se familja Marku eshte nje nga familjet me te nderuara qe ka qyteti Elbasanit. ti je antishqiptar = plere me gjithe Jani buēen qe e rindertoi kishen ortodokse ashtu si i desh qefi atije.shume ortodokse e kane denoncuar ardhjen e ketij pushtuesi ne krye te KOASH por rrethanat politike qe ishin ne Shqiperine e asaj kohe bene qe protesta e tyre te bie ne vesh te shurdhet dhe kete e dini me mire ju NDRIOT qe e mbeshtesni ate O TE PABESE. emri Marku shkruhet me te madhe kurse i bajges qe eshte ne krye te KOASH po deshe shkruaje me te vogel.
    Emrin marku nuk do ta permendja fare, sepse eshte nje hic, por me detyruan postimet tuaja dhe as ja vlen te permendet me per nja 10 pasues qe ka.
    Ai eshte perpjekur te percaje KOASH-in, por ky mjeran nuk ka arritur asgje, pervecse ka nxjerre veten hapur si hajdut dhe dhunues i Kishes se Shen Marise ne Elbasan, e cila megjithese me gjyq i eshte kthyer KOASH-it, ky hajdut ordiner dhe uzurpator i paskrupullt nuk pranon ta leshoje.
    Per te mos shkaktuar skandale, KOASH-i nuk ka nderhyre, por ja ka lene qe ta gezoje edhe ca kohe. Vet Zoti Krisht do ta denoje markun per cfare po ben ne dem te Kishes Orthodhokse te Shqiperise.
    Duaje te afermin tend si veten

Per mua eshte nje fatkeqsi kombetare te jete greku Anastas ne krye te kishes se fan Nolit;
    Shpresoj qe shumica e ortodokseve shqiptare do i bine mohit Anastasit e do bashkohen me At Markun
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    6
    peshk pa peshk kruetapi edhe te shtunen do peshk keshtu qe te skoi ta haj ne pater e athin kte them.te mira

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Ne fakt ketu jane perzier temat.Pyetja eshte se a duhet ti jepet nenshtetesia shqiptare Janullatosit?Emocionalisht do te thoja jo,por ligjerisht i takon ta mari.Ka gati 20 vjet qe jeton ne Shqiperi dhe besoj se i ploteson kriteret ligjore per kete.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga P.I.N Lexo Postimin
    Natyrisht qe keni degjuar per deposzitimin e kerkeses te Kryepiskopit per neneshtetesi.Cili eshte mendimi juaj pro apo kunder dhe pse?Personalisht e zhgenjyer nga ''heshtja e vdekur'' e Presidentit per kete ceshtje jam pro neneshtetesise sepse shume thjesht te pakten nga ana ligjore ai permbush cdo kusht.Pra ku qendron problemi ketu dhe a kemi shkelje te zbatimit te disopozites perkatese te Kodit Civil per ''Fitimin e neneshtetesise''?Pra ne rast se pengesa nuk eshte ligjore mos eshte politike,raciale apo etnike?

Nese pranon te bahet synet,po.Nese nuk pranon,nuk po ja lejojme.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Nese pranon te bahet synet,po.Nese nuk pranon,nuk po ja lejojme.
    Per krujozitet kam lexuar diku , qe Janullatusi eshte bere sunet, por jo me berber, apo hoxhe, por me doktorr.
    Or milet po me Janullatusin ju ka dale pune ju?Ja japim sja japim shtetesine e vendit me te "ndershem" ne bote.
    Ore ka na ndonje ligj qe ta heq shtetesine dhe kombesine?Me ka ardhe ne maje te hundes.Si mundem me u bo kinez???O, gjithe keto kushte me u bo shqipetare, me te pre deri loqet.Halla,halla!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Per krujozitet kam lexuar diku , qe Janullatusi eshte bere sunet, por jo me berber, apo hoxhe, por me doktorr.
    Or milet po me Janullatusin ju ka dale pune ju?Ja japim sja japim shtetesine e vendit me te "ndershem" ne bote.
    Ore ka na ndonje ligj qe ta heq shtetesine dhe kombesine?Me ka ardhe ne maje te hundes.Si mundem me u bo kinez???O, gjithe keto kushte me u bo shqipetare, me te pre deri loqet.Halla,halla!!!!!!!!!!!!!!!
    Jo more se nuk na ka dale pune me ate homoseksual.Une me ate qe thashe me larte vetem desha te them se jam kunder.Kaq.
    Dhe nese dikujt i shkon nder mend ta ftoj nje kengetar serb te kendoj ne Durres, nese ne plazhet e Vlores thuaja per cdo dite degjohet muzike greke,nuk do isha cuditur qe edhe atije cjapit antishqiptar ti ipet nenshtetsia.
    Edhe ti nuk e ke te veshtire ta heqesh nenshtetsine.Duhet me pare ta fitosh nje tjeter pastaj leht e ke.Suksese!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Jo more se nuk na ka dale pune me ate homoseksual.Une me ate qe thashe me larte vetem desha te them se jam kunder.Kaq.
    Dhe nese dikujt i shkon nder mend ta ftoj nje kengetar serb te kendoj ne Durres, nese ne plazhet e Vlores thuaja per cdo dite degjohet muzike greke,nuk do isha cuditur qe edhe atije cjapit antishqiptar ti ipet nenshtetsia.
    Edhe ti nuk e ke te veshtire ta heqesh nenshtetsine.Duhet me pare ta fitosh nje tjeter pastaj leht e ke.Suksese!
    Po me muzikantet greke e serb ca ke me plako.Por ne ne durres, shkoder e tirone pozdravin kemi ndigjue.Qenka antikombetare me ndigjue muzike sllave?Por dhe ju ne muziken tuaj keni nuanca sllave.Mos u merr me njerzit e artit, ato nuk jane luftarak, por iniciues te paqes e dashurise mes njerezve.

Qe je kunder kjo merret vesh, por qe te vish me epitete nuk ka nevoje...
    Tek e fundit fare mund te thuash fjalen tende edhe pa patur nevoje te ofendosh, nje njeri qe e rrespekton nje bote.
    Eshte e vertete qe; nuk i jepen perlat derrave!
    Pastaj neve ne Republiken e Shqiperise kemi degjuar gjithmone muzike te huaj..., ketu perfshire greke e serbe..., s'ka pse te habitesh per kete.
    Muzika nuk ka as ideologji dhe as ngjyra flamuri, boll te jete e pelqyeshme per veshet e kujt e degjon..., pra ke te besh me preferenca, ti mund te degjosh ē'fare te duash, jo per kete te te fusin ne biruce tre dite, si ne kohen e qoftelargut!

Faqja 13 prej 41 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •