Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni dakort per ligjin e homove?

Votues
143. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

22 15.38%
  • JO

121 84.62%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 143
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Gjė shqetesuese, 14.29 % kan votuar pro ketij ligji.

Jane disa anetare qe bejne si femra ketu por ne realitet jane meshkuj.Kane fillu me hudh rrjetat hapni syte nga Dylberet.
    "Shoku Mjekesise"

..e qeshur.. Maska e DeliciousPerson
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Mes enderrave te dikujt
    Postime
    75
    Une votova JO kuptohet. Mendoj se Shqiperia ka 1000 pune me keq se kete ligj.

Ka shume shtete ne Europe qe nuk e kane aprovuar ja po del Shqiperia nje nder te parat ncnc..

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Veq qajo po na mungon,gjitha i kem bo rrafshe

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    Hej une jam Bi-Seksual me pelqejne si meshkujt si femrat duke anuar nga keto te fundit si seksi i dobet

Shqiperia duhet te vendos si ka vendosur vete Europa qe te lejohet martesa e homoseksualeve.

Shqiperia vete kerkon te futet ne europe, nuk po i lutet ajo "Hajde shqiperi te duam patjeter"

Duhet te jeni hipokrita te ndyre se kerkoni te veni ne Europe.
    Aman shikojeni kete Preverzin Holandez,nuk i mjaftojn shkronjat normale ta paraqes Profesionin e tij PoliSexual(Heteros,Homos,Zoofilos,Pedofilos), keshtu madhesia 4 e shkronjave,ia zevendeson Parullat e tij "Pro BE", duke konsideruar se te Hysh ne BE duhet te jesh ShumėBiresh
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e Amantide
    Anėtarėsuar
    01-07-2009
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga siegfried Lexo Postimin
    ou pra ti je dakord qe homoseksualet te kene dhe femije ah jo jo,nje femije ka te drejte te kete nje mama dhe nje babi,jo dy mami apo dy babi,kjo eshte kunder natyres

e thjeshte fare, homoseksualet nese duan femije le te ndryshojne deviancat e tyre sexuale, nese eshte mashkull te gjeje femren e vet,nese femer mashkullin e vet dhe le te bejne femije sa te duan....epo me falni per vulgaritetin , femijet nuk behen nga prapanica apo per femrat duke lepire vaginen njera tjetres.
    Po jam dakord qe te kene femije dhe kjo ska lidhje fare me orientimin seksual. Ka me mijra familje etero qe s'bejne dot femije as nga para e as nga prapa dhe adoptojne femije. Nga ana tjeter nga me miliona femije ne bote qe kane nevoje per nje familje qe ti duan e ti rrisin. Nuk e shoh ku eshte problemi.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Jo mo sjan dylbera jane mendje ndritur qe kerkojne perparimin dhe emancipimin e bythes se shoqerise. Ere fisnik, e dija qe politika ishte kur-ve por qe do dilte homoseksuale kete se dija.

Lol

Keta 11 votues Pro kesaj "Neverie Patologjike", kjart e pranojn rrezikun qe iu kanoset Integritetit te B*theve te tyre.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e Amantide
    Anėtarėsuar
    01-07-2009
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Jane disa anetare qe bejne si femra ketu por ne realitet jane meshkuj.Kane fillu me hudh rrjetat hapni syte nga Dylberet.
    As nuk te shkon neper mend qe ka njerez qe e mendojne ndryshe nga ty?

Fakti se une jam pro ketij ligji nuk me ben lesbike, jo se kam gje kundra tyre por thjesht kam orientim etero sic dikush tjeter mund ta kete ndryshe po kjo ska te beje fare me ate qe mendoj une. Jam kunder cdo diskriminimi, i cfaredolloji qofte: rrace, seksual, fetar, idesh.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga Amantide Lexo Postimin
    As nuk te shkon neper mend qe ka njerez qe e mendojne ndryshe nga ty?

Fakti se une jam pro ketij ligji nuk me ben lesbike, jo se kam gje kundra tyre por thjesht kam orientim etero sic dikush tjeter mund ta kete ndryshe po kjo ska te beje fare me ate qe mendoj une. Jam kunder cdo diskriminimi, i cfaredolloji qofte: rrace, seksual, fetar, idesh.
    WooooooooW kjo qe sapo the me hapi syte dmth ti themi JO diskriminimit te cfaredo lloji.

Ketu behet fjale per rang kombetar edhe jo personal pasi po u miratua ligji duhet ta pranojme te gjithe edhe problemi eshte se une jam KUNDER.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Amantide Lexo Postimin
    Po jam dakord qe te kene femije dhe kjo ska lidhje fare me orientimin seksual. Ka me mijra familje etero qe s'bejne dot femije as nga para e as nga prapa dhe adoptojne femije. Nga ana tjeter nga me miliona femije ne bote qe kane nevoje per nje familje qe ti duan e ti rrisin. Nuk e shoh ku eshte problemi.
    Une nuk hyj tek fanatiket, por t`i japesh nje cifti homoseksual te drejten e adoptimit te femijes ke arritur ne fazen me dekantete, ose e thene me shqip me falimetuese te njerezimit.
    Pse?

Duam apo nuk duam homoseksualizmi eshte devijance (kjo s`ka te beje aspak me diskriminimin). Reagimi i shoqerise ndaj kesaj deviance ka qene nga me te larmishmet. Qe nga "vendi i nderit" ne Greqine e Lashte, tek moda turko-greke e klases se larte, e deri tek asgjesimi fizik i devijanteve.
    Tradita shqiptare ka patur qendrimin me efikas anti-homoseksual.....percmimin maksimal shoqeror.
    Megjithate me c`duket asnje nga keto qendrime nuk e ke eleminuar kete devijance.

Problemi duhet pare ne dy kendveshtrime:
    1. Kendveshtrimi i Lirive te Njeriut.
    2. Kendveshtrimi i interesit te pergjithshem te shoqerise.

Sipas kendveshtrimit te pare (qe sot eshte dominant) motoja eshte "jeto dhe ler te jetojne".
    Sipas kendveshtrimit te dyte (qe gjithnje e me shume humbet terren, por qe mund te rikthehet fuqishem) eshte "meqenese homoseksualizmi dobeson shoqerine duhet denuar" (kuptohet qe ketu hyne edhe kategoria: morali, feja, neveria etj etj etj).

Por qe te dalim tek adoptimi. Ketu nuk ka me asnje vend ku te rrije "liria e njeriut".
    Nqs do femije perdor veglen e duhur, ose fute ne vendin e duhur.
    Adoptimi eshte per ato cifte qe nuk arrijne rezultat nga perdorimi i vegles se duhur ne vendin e duhur.

Por problemi i vertete eshte ndikimi psikologjik tek femija dhe biles edhe tek rrethi shoqeror i femijes. Kontakti i pare me boten per ate femije do jete nje cift devijant dhe gjithashtu edhe rrethi shoqeror i ketij femije do ndeshet me kete devijance ne faza shume te hershme te zhvillimit te trurit, gje qe padyshim do kete ndikim teper te madh ne psikologjine dhe pse jo ne seksualitetin e ketyre femijeve.

Pra, nqs nje pjese e shoqerise ka devijance te lindur natyrale,fale ketyre interpretimeve "te te drejtave te njeriut" ne rrezikojme te shtojme radhet e devijanteve te natyraliziuar. Dmth qe kane lindur normale, po qe "devijojne rruges".

Kerkoj falje nqs e zgjata ca.
    -

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    Hej une jam Bi-Seksual me pelqejne si meshkujt si femrat duke anuar nga keto te fundit si seksi i dobet

Shqiperia duhet te vendos si ka vendosur vete Europa qe te lejohet martesa e homoseksualeve.

Shqiperia vete kerkon te futet ne europe, nuk po i lutet ajo "Hajde shqiperi te duam patjeter"

E vertete qe duam te futemi ne EUROP por jo te na e FUSI Europa neve.Pastaj kush qenka kjo EUROPE qe lejon martesat e homoseksualeve???

Me fal per injorancen time por mesa dij une ITALIA,GJERMANIA,FRANCA,ZVICERA,ANGLIA nuk e kane kete ligj.

Apo e the qe europa e ka kete ligj i verbuar nga Bi-seksualiteti jot???
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •