Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 106
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ore MUUUUUUah, vajza eshte 27 vjec, edhe nje vajze ne ate moshe ta ben lemsh te ben, more vesh apo jo?

Makina ka rene ne liqen, ti thua qe ka presion uji edhe smund te hapesh dyert.. Jo re? Pse sa na qenka liqeni baldushkut kshu, si hidrocentrali fierzes? Pastaj ti avash i cike si e paska lene veten ajo te mbyllet ne makine edhe ta plase ne liqen ai? E paska ndezur makinen edhe e paska drejtuar drejt liqenit, kurse kjo na paska ndejt duke pare se ca po ben ai? Eh aman , kurre sme mbushet mendja se ai djali ka dasht ta vrase kte vajzen.

apollo e lexon, muahh eshte dakort me mua.
    Do jete duke te t'gjujt se ska mundesi tjeter.

Te ka shkrujt ne MP ?

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin

Do jete duke te t'gjujt se ska mundesi tjeter.

Te ka shkrujt ne MP ?

Pusho qen

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E dija.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol ahahha jo me ka gjuajtuar njeri, i have been off the market 8 years now. do te beje nje pyetje. kur ka qene hera e fundit qe ti ke pare/degjuar qe nje femer ka abuzuar/kercenuar/vrare nje djal ? & kur ka qene hera e fundit qe ke pare/degjuar qe nje djal ka abuzuar/kercenuar/vrare nje femer?

p.s: nuk jam his type se nuk jam mire ne gramatike lol, me beri verejtje nje dite
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    lol ahahha jo me ka gjuajtuar njeri, i have been off the market 8 years now. do te beje nje pyetje. kur ka qene hera e fundit qe ti ke pare/degjuar qe nje femer ka abuzuar/kercenuar/vrare nje djal ? & kur ka qene hera e fundit qe ke pare/degjuar qe nje djal ka abuzuar/kercenuar/vrare nje femer?

p.s: nuk jam his type se nuk jam mire ne gramatike lol, me beri verejtje nje dite
    Man United Fan Stabbed

Tuesday 21 July 2009 10.46 BST

Police have detained a Malaysian woman who allegedly stabbed her husband in the chest for coming home late after watching the pre-season friendly between Manchester United and Malaysia.

The man had promised to come back immediately after the match in Kuala Lumpur on Saturday evening, but his wife was "very angry" when he returned after midnight, the district police chief Abdul Jalil Hassan said.

The woman stabbed him twice in the chest with a kitchen knife and then took him to a hospital, where a doctor reported the incident to police, Abdul Jalil added. "He was with friends after the match, so that's why he came home late."

The man was recovering in hospital and police have not decided whether to charge the woman with any offence.

The Premier League champions defeated Malaysia 3–2 on Saturday in the opening match of their Asian tour.

http://www.guardian.co.uk/football/2...bbing-football
    Jaaaaaaaaaaaaa

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Eh si jan bere femrat djallzore ne dite te sotme, pa lere forcen ti!! Jo cdo gje behet me force fizike.
    Po ne ket rast vetem forca vyen more,e femrat ket gje se kan ne te tilla raste,perveq britmen ndihmeeee

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    vetem 1 bravo, tani me sill te tjerat apo s'ka faqe te mjaftushme forumi
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ja sa i shpejte qe eshte MUAHH..

Te zune o miti te zuneeeeeeee..

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Midja Lexo Postimin
    Po ne ket rast vetem forca vyen more,e femrat ket gje se kan ne te tilla raste,perveq britmen ndihmeeee
    Po si ka mundesi, ju sikur jeni te barabarta me meshkujt, cne qe ndiheni kaq te paafta kundrejt ktij fenomeni?

:P

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    vetem 1 bravo, tani me sill te tjerat apo s'ka faqe te mjaftushme forumi
    Ti më the kur ka qënë hera e fundit. Ja ku e ke të freskët fare, mëngjesin e sotëm

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •