Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 106
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Ti më the kur ka qënë hera e fundit. Ja ku e ke të freskët fare mëngjesin e sotëm
    me sa di une te pyeta per te dyja sekset, tani mundou te me gjesh raste per djemt se jo per gje por nuk jane pak. pranoje muahh vajzat jane viktima.
    I LOVE GOD

j&g

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ka gallata..

tani mundou te me gjesh raste per djemt se jo per gje por nuk jane pak. pranoje muahh vajzat jane viktima.
    Rasti fundit ka qene para dy vjetesh. Ahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    me sa di une te pyeta per te dyja sekset, tani mundou te me gjesh raste per djemt se jo per gje por nuk jane pak. pranoje muahh vajzat jane viktima.
    Viktimë je ti?

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po si ka mundesi, ju sikur jeni te barabarta me meshkujt, cne qe ndiheni kaq te paafta kundrejt ktij fenomeni?

:P

jemi te barbarta ne mos edhe me te mira lol por kur behet fjale per keqbers ju triumfoni
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Tenton të mbysë në liqen të dashurën me fëmijën 4-vjeçar

Madje, kjo makinë nuk ishte regjistruar as në emrin e autorit të dyshuar të ngjarjes. Por kërkimet për kapjen e tij kanë vazhduar deri ditën e djeshme, kur është arrestuar nga shërbimet policore. Sipas të dhënave, ai është kapur te disa të afërm dhe menjëherë është marrë në pyetje nga oficeri i policisë gjyqësore. Ai ka dhënë variantin e tij për këtë ngjarje, duke mos pranuar akuzat e ngritura ndaj tij, por kjo nuk e ka shpëtuar nga arrestimi.
    shqip.
    Si eshte mbrojtur ai?! ''Ja kisha lene nje xhiro makinen te dashures, nuk kam qene me te?!''
    Sa i trashe dhe ai! Kaq i sigurt ishte qe ajo do mbytej! Nuk do e gjenin e kujt ishte makina dhe qe te dy ishin te dashur?! Ne Shqiperi njehere, qe me mire dine c'ndodh ne jeten e komshiut se jeten e tyre.
    Ah xhelozia e shkrete ta heq trurin fare.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Viktimë je ti?
    jo fatmiresisht kam perfunduar me nje njeri te mire por kjo nuk do te thote qe ashtu si une jane te gjitha vajzat. edhe te mbrosh edhe te vesh ne dukje te verteten nuk do te thote qe edhe une jam viktime.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    jemi te barbarta ne mos edhe me te mira lol por kur behet fjale per keqbers ju triumfoni
    Ecni me kto mendime se ne liqen do perfundoni njera pas tjetres!

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    jo fatmiresisht kam perfunduar me nje njeri te mire por kjo nuk do te thote qe ashtu si une jane te gjitha vajzat.
    SURVEY: 1 IN 5 MEN BEATEN BY WIFE

SOURCE: REUTER
    One in five men has been a victim of domestic violence and men are more likely to be beaten up at home than women, according to a survey for a BBC program.

The survey found 18% of men have been victims of domestic violence by a partner, compared with 13% of women, the BBC said before the program was due to be screened Wednesday.

"You're confronting here two taboos. One is that women can be violent and the second is that men can be beaten up by their wives. And... 124 words, Rocky Mountain News (CO)
    Hush.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol i will not hush me keto qe me sjell ti. shife kur te na thuash qe ndonje nga forumi e ka rrafur gruaja hahah.

http://www.un.org/rights/dpi1772e.htm
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    SURVEY: 1 IN 5 MEN BEATEN BY WIFE.
    Hush.
    . .

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •