Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 106
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    cfare po ndodh cdo dite degjon qe domestic disputes po behen edhe me te ashpra edhe shumica perfundojne ne vdekje. keta qe nuk jetojn dot ne nje lidhje ose te martuar me mire te jetojne vetem kafshe te ndyre.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Makina rexho hapet nga brenda, ca ti besh kur je jashte edhe ske celsa, atehere duhet ti thyesh xhamin. Po kur je brenda ska asnje veshtersi per te hap makinen, mjafton te terheqesh dorezen e zakonshme, edhe hapen dyert.

Pse na qenka trembur kaq shum kjo shoqja?
    e di shume mire prandaj thash crendesi ka nese ai mbylli makinen kur gruaja me femijen ishin brenda, pasi mund ta hapnin kollaj derren
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    O Rexh, po ja ben ajo pucin atij djalit..

Pale ku ka vajt ai cuni, edhe kjo ka terhequr frenat e dores edhe e ka lene makinen te lire te ike vete.. ehu e ka pergatit mire skenarin shoqja per ta rras brenda ate. Ja te shohim cdo thone hetuesit per kte ngjarje.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Femra ne te tilla raste nuk mundet ska forc te perballohet me gjera te tmerrshm sikur mashkulli ,plus mos harroni ajo ka pas femijen me vete gje qe e ka frikesu edhe me shum.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Midja Lexo Postimin
    Femra ne te tilla raste nuk mundet ska forc te perballohet me gjera te tmerrshm sikur mashkulli ,plus mos harroni ajo ka pas femijen me vete gje qe e ka frikesu edhe me shum.
    Eh si jan bere femrat djallzore ne dite te sotme, pa lere forcen ti!! Jo cdo gje behet me force fizike.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    por si jane bere djallezore kur me shume se 80% te rasteve ato jane viktimat, ne vecanti ne vendet ne zhvillim
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    por si jane bere djallezore kur me shume se 80% te rasteve ato jane viktimat, ne vecanti ne vendet ne zhvillim
    Epo shpesh here nuk ju ecin planet djallzore qe keni.. Edhe bini viktime e planeve tuaja

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ahahah nuk eshte e vertet pranoje qe djemt jane me te dhunshem/djallezuar se femrat.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Dmth ai ka mbyllur dyert nga jashte edhe ka hudh makinen ne liqen?

Mjafton te terheqesh dorezen nga brenda edhe hapen dyert, ca ti besh kur je jashte edhe ske si hy, po kur je brenda ska ndonje veshtersi qe te dalesh jashte!

Me duket i pabaze rrefimi ksaj kuckes qe po tenton ta fuse ne burg kte djalin.. Me duket se kjo vete e ka pergatit gjith planin per te fut brenda ne burg kte cunin, se sikur te donte ta vriste ai djali, skishte pse e mbyllte ne makine edhe ta hudhte ne liqen, sepse dihet qe ajo do shpetonte. Nese ai do kishte tentuar ta vriste, atehere do e linte pa ndjenja edhe do e mbyllte ne bagazh te makines edhe do e hudhte ne liqen, atehere po qe quhet vrasje, por ne kte menyre smund te quhet! Kjo vajza i paska thur plan ktij djalit per ta fut ne burg. Kucka!
    E nuk e dimë ne se si e ka bërë ai tipi këtë gjënë se nuk na shpejgohet gjë. Se dimë nëse ka qënë lidhur a zgjidhur se sna thuhet gjë.

Kur bie makina në ujë nga forca e presionit që ushtrohet ke dera duhet njëfarë force e konsiderueshme për ta hapur. Kur hapet pak bëhet akoma më e vështirë pas i uji fillon të hyjë brënda. Besoj e ke vënë re që lëvizj në ujë është e vështirë.

Makina rexho hapet nga brenda, ca ti besh kur je jashte edhe ske celsa, atehere duhet ti thyesh xhamin. Po kur je brenda ska asnje veshtersi per te hap makinen, mjafton te terheqesh dorezen e zakonshme, edhe hapen dyert.

Pse na qenka trembur kaq shum kjo shoqja?
    Ka pas kalamonin katër vjec prandaj. Mirë të dalësh vetë, po të kesh ene i kalamo me vete që sa ka fillu tu ec e jo më me notu.

O Rexh, po ja ben ajo pucin atij djalit..

Pale ku ka vajt ai cuni, edhe kjo ka terhequr frenat e dores edhe e ka lene makinen te lire te ike vete.. ehu e ka pergatit mire skenarin shoqja per ta rras brenda ate. Ja te shohim cdo thone hetuesit per kte ngjarje.
    Po s'gjeti mënyrë tjetër me i bo pucin kjo? Meqë iku ai tipi sic thu ti pse su kthy prapë aty? Pse e la këtë në makinë ene su duk më aty derisa e gjeti policia tek të afërmit e vet? Masanej ky tipi kishte marrë edhe makinë me targa të huja ene e kishte plas në liqen.

Sa qejf i ke këto teorirërat konsprative re tullac

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    apollo e lexon, muahh eshte dakort me mua.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •