cfare po ndodh cdo dite degjon qe domestic disputes po behen edhe me te ashpra edhe shumica perfundojne ne vdekje. keta qe nuk jetojn dot ne nje lidhje ose te martuar me mire te jetojne vetem kafshe te ndyre.
cfare po ndodh cdo dite degjon qe domestic disputes po behen edhe me te ashpra edhe shumica perfundojne ne vdekje. keta qe nuk jetojn dot ne nje lidhje ose te martuar me mire te jetojne vetem kafshe te ndyre.
I LOVE GOD
j&g
O Rexh, po ja ben ajo pucin atij djalit..
Pale ku ka vajt ai cuni, edhe kjo ka terhequr frenat e dores edhe e ka lene makinen te lire te ike vete.. ehu e ka pergatit mire skenarin shoqja per ta rras brenda ate. Ja te shohim cdo thone hetuesit per kte ngjarje.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Femra ne te tilla raste nuk mundet ska forc te perballohet me gjera te tmerrshm sikur mashkulli ,plus mos harroni ajo ka pas femijen me vete gje qe e ka frikesu edhe me shum.
por si jane bere djallezore kur me shume se 80% te rasteve ato jane viktimat, ne vecanti ne vendet ne zhvillim
I LOVE GOD
j&g
ahahah nuk eshte e vertet pranoje qe djemt jane me te dhunshem/djallezuar se femrat.
I LOVE GOD
j&g
E nuk e dimë ne se si e ka bërë ai tipi këtë gjënë se nuk na shpejgohet gjë. Se dimë nëse ka qënë lidhur a zgjidhur se sna thuhet gjë.
Kur bie makina në ujë nga forca e presionit që ushtrohet ke dera duhet njëfarë force e konsiderueshme për ta hapur. Kur hapet pak bëhet akoma më e vështirë pas i uji fillon të hyjë brënda. Besoj e ke vënë re që lëvizj në ujë është e vështirë.
Ka pas kalamonin katër vjec prandaj. Mirë të dalësh vetë, po të kesh ene i kalamo me vete që sa ka fillu tu ec e jo më me notu.
Po s'gjeti mënyrë tjetër me i bo pucin kjo? Meqë iku ai tipi sic thu ti pse su kthy prapë aty? Pse e la këtë në makinë ene su duk më aty derisa e gjeti policia tek të afërmit e vet? Masanej ky tipi kishte marrë edhe makinë me targa të huja ene e kishte plas në liqen.
Sa qejf i ke këto teorirërat konsprative re tullac![]()
apollo e lexon, muahh eshte dakort me mua.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt