Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 73
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Po pra, si i gjen ca gjera ti ???? kshu ne distance po deshe te cudit!!!.Ti s'je as ndonje i zgjuar vet, se te ishe s'do me vinte keq.!! Mos krahaso ndryshimet ne shqiperi me veprimet e nje papi rrugacit ne berat.Apo si gjithmon ju te ps gjeni lajme vdekje dhe i coni ne top channel te tregoni dobsit e shtetit.Ty te ka mar koka ere.Me mire te duken budallenj ty njerzia se po tu duken normal i ka mar lumi.
    mire i ke than ketij KLINCIT !
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    ka qene fshatar i shkreti edhe ska dit gje , se po te ishte beratas , nuk do zihej kot se koti me pap mahmutaj .

akoma skane heq dore nga te vjetrat disa njerez.

Mos je gje nga fshati ti???
    Fshatar hej burre, ne te rjepsha shtate lekure, qytetar nuk behesh kurre.Kshu thot i fjal e urte popullore.siduket njerzia ecin me experiencat shekullore.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Mos je gje nga fshati ti???
    Fshatar hej burre, ne te rjepsha shtate lekure, qytetar nuk behesh kurre.Kshu thot i fjal e urte popullore.siduket njerzia ecin me experiencat shekullore.
    c'rendesi ka , jam apo sjam fshatar une?
    cfare ka te beje kjo me temen ne fjale apo me komentet e mija me lart?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    c'rendesi ka , jam apo sjam fshatar une?
    cfare ka te beje kjo me temen ne fjale apo me komentet e mija me lart?

akoma skane heq dore nga te vjetrat disa njerez.

eshte gje shprhja jote kjo.????
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    po , e kisha fjalen per vrasesin.
    mos je gje kusherira e tij ty qe te dogji apo si ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Njė nė tre Shqiptarė ėshtė i armatosur. Ky ėshtė njė tjetėr dėshtim i shtetit.
    prandaj po votojne per Saliun se e kane me kollaj te bejne cfare te duan, megjithate ne cdo qytet do ngeme nga nje bust te ahmet zogut hajduti qe vodhi thesarin e shtetit

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Kjo ka te boje me evolucionin, speciet psiko vetdesktruktohen.
    POOOO !!!!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    vura re te reportazhi qe kishin pergatitur te Ballkanweb ( dmth NEWS 24 ) dhe eshte interesant se sa te ekulibruar dhe transparent jane ne dhenien e lajmit ..... Nderkohe qe per viktimen thoshin qe ishte me makine Suzuki me targe greke per kete kriminelin thonin vetem qe makina ishte e tipit Pontiac me targe te huaja .... Une di qe marka Pontiac perdoret ne SHBA ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    vura re te reportazhi qe kishin pergatitur te Ballkanweb ( dmth NEWS 24 ) dhe eshte interesant se sa te ekulibruar dhe transparent jane ne dhenien e lajmit ..... Nderkohe qe per viktimen thoshin qe ishte me makine Suzuki me targe greke per kete kriminelin thonin vetem qe makina ishte e tipit Pontiac me targe te huaja .... Une di qe marka Pontiac perdoret ne SHBA ....
    eshte mburrje ne shqiperi ti tregosh tjetrit se kam nje makine qe shume pak e kane ne shqiperi dhe te shikojne targen qe e kane te huaj.

shqiptaret jane vertet trapa

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Enamoradizo Lexo Postimin
    Pse e ka ndjekur ky i mencuri tjeter deri ne shtepi? Nga e di ti qe ky 26-vjecari nuk e ka kercenuar i pari? Po te jete i zgjuar ky miku, mund ta nxjeri fare qarte qe e qelloi ate tjetrin per te mbrojtur veten, dhe ne baze te ligjit shqiptar (se nuk e di se cfare thote ky ligj), ai mund te mos akuzohet fare per ate krim.
    si nuk akuzohet ??? nese 26 vjecari ka pasur arme atehere edhe mund te mos akuzohet per vrasje por per armbajtje pa leje !!! nese nuk ka pasur arme 26 vjecari akuzohet qe cke me te ky mahmuti !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •