Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 73 prej 73
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    po , e kisha fjalen per vrasesin.
    mos je gje kusherira e tij ty qe te dogji apo si ?

Po sikur ti e njoke me shume se une ,se po flet me detale. nga dola une kusherira e tij????.Apo me ngaterove me veten, se dukeni qe jeni nga e njejta ane.Per ty jam e sigurte qe njef dhe di qe ai ishte i cop psikopat. Ndersa keta te tjeret diskuotjne ne tym ktu.Po ky fshatari i shkreti qe kishte vetem nje jave i kthyer nga greqia i lodhur i raskapitur, C'deshi qe ivajti ne dere atij, per i cop pasqyre!.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 19-07-2009 mė 18:50
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    pash foton e kti vrasesit ne TV,,,,ky eshte per ti shku tek shpija per ti vra gjith familjen dhe ne fund te fundit me e fut ne varr ket me gjith familjen e tij te vrare, ama ket per se gjallli....

rrinte si gansterr edhe pas krimit, edhe une qe se kisha asgje viktimen e gjore, do ta kisha vra ket qenin papin si e qujti njeri siper.

Appreciate yourself Maska e Enamoradizo
    Anėtarėsuar
    15-08-2008
    Vendndodhja
    In your memory
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    si nuk akuzohet ??? nese 26 vjecari ka pasur arme atehere edhe mund te mos akuzohet per vrasje por per armbajtje pa leje !!! nese nuk ka pasur arme 26 vjecari akuzohet qe cke me te ky mahmuti !!!
    Nqs arma e tij ishte pa leje, gje qe une nuk e di nqs ishte pa leje apo jo, atehere po ke shume te drejte. Nqs ky 26 vjecari nuk ka pasur pistolete por ka pasur thike a ku ta di une, perseri ai mund te vetembrohet. Nqs ky nuk ka pasur asgje, por ka shkuar me duar ne xhepa, atehere ai akuzohet me vrasje. Por sic e kam thene me pare, keto ketu jane spekullime.
    A gentleman is one who never hurts anyone's feelings unintentionally.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •