po j&g jam po fshihesh ti se more bluzen ahahahah. rrugacit cfare i bere e vrave lol. per nje bluze zhduke forumin ahahah.
po j&g jam po fshihesh ti se more bluzen ahahahah. rrugacit cfare i bere e vrave lol. per nje bluze zhduke forumin ahahah.
I LOVE GOD
j&g
ahahahaha
ska ktu o un o kerkush tjeter lol ahahahhah
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
ti e ke fjalen per fsh ,net? goxha forum fantastik me nen-forum seksualiteti me diskutime vibrane nga teta, ti rexhina,dhe disa te tjere.
administratori i atij forumi nuk nxirrte shume nga reklamat, sponsorizime nuk kerkonte dhe jo se falimentoi por administratori iu lodh forumlleku
oh po diskutimet e seksualitetit ishte vec si pasoje qe ti beja forumistet me open minded per normat njerezore....por me ben pershtypje fakti qe ti nuk beje kurre pjes ne keto diskutime, gjithemone i rrije larg ketyre temave...nganjehere te lutesha qe te jepje mendimin tend, por vije nje ikon me faqe kuqe dhe thoshje "keto tema jan tabu, dhe mamaja te kishte mesuar better"
shume keq me vjen per ty tvsh, you missed out
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
lol rexhi ahahahahahahah
I LOVE GOD
j&g
jo jo mbaj mend qe kam hapur nje teme edhe ti the qe gruaja jote po studionte per cpa. po kam memorie te forte. nuk e di vendodhjen tende fli i qete. urime gruas is a big accomplishment. tani na thuaj disa detail shkoj ne ndonje kurse ishte i veshtire?
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt