Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 94
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Kerkoj nji antare te vjeter te forumit...

Ne kohet e arta te forumit nde vitet 2003-2005, ka qene antare e forumit nji mikja jone e mire B, doktoreshe me nicket,

MisCongeniality

BRADYKININ.

prej shume kohesh nuk eshte dukur ne forum, dhe po ashtu adresa e saj e emailit eshte disable.

Ju lutem, nga antaret e vjeter te forumit qe mund te kene akoma lidhje me te, mund te me ndihmoje njeri sesi mund te vihem ne kontakt me B...

Ju lutem nese ndonje mund te me ndihmoje te me kontaktoje ne privat.

Ju faleminderit paraprakisht per ndihmen.

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me qe u hap tema.. e te humburve ..shum kan humbur ne fakt..

u falet ikja pa len gjurm.. vetem ne se ndonje arsye teper e fort i ka detyruar te humbin.. psh..mos o zot..nje aksident..
    per asnji arsye tjeter keta te humbur nuk meritojn respekt e as te lodhesh ti kerkosh e kujtosh..
    njerzilleku edhe ketu duket.. te mos i shkaktosh asnji merak te njohurve qe te kan respektuar a dashur..etj..
    gjithmon duhet len nje arsye nje lajmerim..nje argument..kur iken qe ata qe ta kan varur te mos te ta mbajne kasavetin..

sot ka post..ka email..ka telefona..ka forume ka radio tv e plot mjete tjera komunikimi e lajmerimi..

ata qe ikin pa lajmerim.. perjashto sic thash mos o zot..aksidentet.. jan mendjemedhenj mistreca e egoiste.. bile dhe teveqelė e teveqele-sha..

mua me kan lodhur shum keta tipa..

ik aman.. o po lipsur qofshin.. .. kur thon myzeqaret..

..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 20-05-2009 mė 14:16

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Ne kohet e arta te forumit nde vitet 2003-2005, ka qene antare e forumit nji mikja jone e mire B, doktoreshe me nicket,

MisCongeniality

BRADYKININ.

prej shume kohesh nuk eshte dukur ne forum, dhe po ashtu adresa e saj e emailit eshte disable.

Ju lutem, nga antaret e vjeter te forumit qe mund te kene akoma lidhje me te, mund te me ndihmoje njeri sesi mund te vihem ne kontakt me B...
    Ju lutem nese ndonje mund te me ndihmoje te me kontaktoje ne privat.

Ju faleminderit paraprakisht per ndihmen.

Pėrshėndetje Xhuxh

Ky lloj kėrkimi kėshtu mua mė ngjall kujtimet nga bisedat telefonike alla shqiptarshe ku njerėzit te marrin nė tel, qofshin familjarėt e tu apo miq e tė njohur, tė cilėt nė vend qė tė prezantohem jam filani, tė thirra pėr kėtė apo atė ēėshtje, tė pyesin me mirėsjellje (apo dhe tė bėrtasin) : -Kush je ti? Nė kėtė moment, atij qė i ka mbėrritur telefonata pa pritur apo pa kujtuar dhe qė thirret edhe tė "japė llogari" i lind vetėm njė dėshirė: "t'ia mbyllė tel pa asnjė pėrgjigje".

Mua mė duket qė pėr njė korrektėsi relacionale, personi qė kėrkon duhet tė lėrė tė dhėnat e tij pėr kontaktim, nė vend qė ti kėrkojė ato tė tjetrit.

Nuk e kam me tė keq.Thjesht njė ndalim mbi njė "funksionim" tė trashėguar nga origjina jonė ).

Mbrėmje tė mirė

Elna.

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Elna dhe Brar,

per sqarim, per arsye se per humor tema u kthye ne aspekt tjeter.

B, eshte nji nga vajzat me te mira qe ka pasur ky forum, e gatshme te ndihmonte kudo mbi problemet shendetsore qe jane trajtuar ne forum, duke dheen shpjegime nga me te hollesishmet dhe te vleshmet. Gjithashtu kush ka patur fatin te kete shoqeri si reale ashtu edhe virtuale, e di qe ajo ka qene nji vjaze nobel.

nderkohe, qe qenia ose jo ne nji forum, si ky apo te tjere, s'ngarkon askend qe te jete i detyruar te jape llogari nese s'vazhdon te jete frekuentues dhe te ket eprape kontakte me antaret e forumit.

Une e hapa kete teme, pasi mendova se dikush mund te kte kontakt me te. kshu qe nese B.. do e marre vesh, do gjeje mundesine per te me kontaktuar.

p.s per pjesen tjeter, sa per humorin, ju e dini qe po te jete puna per tallje le-je, mund te vazhdojme ku te doni dhe si te doni, po jo ketu ne kete teme,

apo jo Pink

flm per Mirkuptimin...

---voudou.. ---

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    xhu, ke te drejte ti plako. Edhe une te njejtin opinion kam pasur per te..
    Edhe une psh (si tip nostalgjik qe jam ) kam mall per disa antare te vjeter..

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ne forum i keni te gjithe te vjetrit.Kane nderruar emrin,lol.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Keqkuptim!

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Elna

per sqarim, per arsye se per humor tema u kthye ne aspekt tjeter.

B, eshte nji nga vajzat me te mira qe ka pasur ky forum, e gatshme te ndihmonte kudo mbi problemet shendetsore qe jane trajtuar ne forum, duke dheen shpjegime nga me te hollesishmet dhe te vleshmet. Gjithashtu kush ka patur fatin te kete shoqeri si reale ashtu edhe virtuale, e di qe ajo ka qene nji vjaze nobel.

Une e hapa kete teme, pasi mendova se dikush mund te kte kontakt me te. kshu qe nese B.. do e marre vesh, do gjeje mundesine per te me kontaktuar.

p.s per pjesen tjeter, sa per humorin, ju e dini qe po te jete puna per tallje le-je, mund te vazhdojme ku te doni dhe si te doni, po jo ketu ne kete teme,

flm per Mirkuptimin...

Pėrsa i pėrket...

...ndaj me ty kėtė vlerėsim. E mbaj mend dhe jam plotėsisht dakort qė anėtarja nė fjalė ka qenė person i respektueshėm.

Unė nuk kisha asnjė qėllim humori. Thjesht, njė postim i tillė reflektoi ashtu. Mendova ta ndaja me ju, gjithnjė me optikėn se Ti je personazh largpamės (nga sa kam kuptuar nga lexim-vėzhgimet kėtu nė forum). Ilustrimi i disa fenomeneve bėhet mė i pranueshėm dhe mė i kuptueshėm kur bazohet nė botkuptime mirėkuptues.

Gjithesi kėrkoj falje nėse tė kam cėnuar personalisht. Nuk ishte qėllimi im.

Mbrėmje tė mirė.

Elna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 20-05-2009 mė 17:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    stalker
    gjugjo nese brandy nuk po kujtohet per ty, mos harxho kohen te kujtohesh per te
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    regjo te ka lon elisi me livadhis knej?

ik shpejt sa pa te pa rojet, qe ke ik nga spitali pa corape...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    xhu eee gjete mo?

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  3. Kėrkoj njė mikeshėn time anėtare tė forumit
    Nga DEA27 nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-01-2009, 14:21
  4. Barcaleta te ndryshme nga antare te forumit
    Nga markaj05 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 10:26
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •