me pare te gjitha postimet e reja vetem tek pdg beheshin lol. I-can= fierake143 right???
I LOVE GOD
j&g
per parafolsin did your wife pass the cpa exam??? mbaj mend qe ke then tek nje teme qe kam hapur me pare qe po studionte per cpa exam ne mos gabohem.
I LOVE GOD
j&g
*** mund te te therras ylle? se sdi si quhen "****" ne shqip
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
e kam 4 yjet lol ahahah edhe pse shumica mendojn qe pseudonimi im eshte ne kundershtim me rregullat e forumit ahahah. me thirr cfare te duash as une nuk e di si i thone"*" ne shqip.
I LOVE GOD
j&g
oh wow!!!!!! po po me dicka te till isha rregjistruar (girl16!!!!!!!!!!!!!!!!!!) e kisha harruar fare kte!!..por thjesht e nderova jo se hapa nick te rri. wow 15 per 16 vjece atehere pak kohe qe kishim marr pc sa kisha filluar te mesoja si ta perdorja dhe si te shkruaja shqip!!Edhe Fierakja ketu (qe e ka pas Girl16 a 18 me duket lol
Si kalojn vitet.
se kam ditelindjen ne profilkomshie si ste kishin hapur nje teme ditelindje keta te poshtrit mi, skuzi mi komshie se do ta hapja un
nuk eshte fare problem mos u be merak![]()
shkova te lexoja cfare kisha shkruajtur me nickun ana18 dhe u turperova lol, te pakten kam permisuar njecike gjuhen shqipe![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
si e ndryshoni nick per te njejtin account???
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt