mehmet kosova....mue me ngreh me e pa se e ka emrin Ksovali, se per tjerat se rruj hic..
Ore gllup hiqmu prej themrav, se palidhje je tuj fol.si duket duhet te mbledhim ca lek te te blejme nje televizor,
ore ti mos valle jeton ne kohen e gurit ??
Ti le qi s'po din po edhe po fryhesh me budallakinë tane.Hmmmm E ke Tha Kreit...
Prej Vitetve 50 keni fillu me i ndu emra ilirr n'familjen tonde edhe ne farefis tondin a..edhe emrave myslimane i keni thon THE END
Ta Hongsha Shkollen:
Po burra 50 vjeç e teposhtë që quhen Fatos, Agim, Valdet, nëse ti nuk i ngjeh, domethanë se je rrit me ni komunitet turk, si ska lidhje me shqiptarë. A je shqiptar ti a turk?
Ani ta hongsha shkollën hehe po ti krejt kuller kokshe bre dreçi të rroftë. A ja din emnin llojit të drogës që ti e thith për çdo natë??
Po ti çfarë shkolle më ki bre budallë bre? Ik more turk elhamdurilah.
ik be se shikoi me se plasa hahaha kaj nermin kaj unehahaha
per cilat femra thu se jan te trasha ti karamele ste shkon ky muabet hahaha nese ndalemi e shikoim me te trasha me duken ato duke u nis nga plakat mafijoze qe mbjellin hashish hahah ...............kujdes kur fol ti karamele
e deri te ato qe prishin fejes per te be nji spektakel..............................................
sa per kosovaret te vin ka shqiperia ndoshta edh e bejn per t'kap diqka sa per argtim kshtu thon ka kosova kur mbetet pa grua shko e merr nji ne shqiperi se jan te''menqura''
Ndryshuar për herë të fundit nga prishtinase : 16-07-2009 më 04:24
Hej po ajo nuk i shajti kosovaret, po veç ja dha ni kompliment atyne femnav që tranohen për mehmet kosovën, s'kini nevojë me marrë si fymje krahinore, se nuk jon krejt kosovarkat sikur ju me kqyr filma me racë turkut.
Ja pam sherrin turkut edhe tani!Po pse perqaheni more per gjera te vdekura!Kurr syt mos ja pafsha mehmetave turk,kemi ne Mehmetat ton Shqiptar,qe nuk ka ne bote kesi race!Edhe ju femra trusni ,me mire nje zog ne grusht,se njeqind duke fluturua!Ruani qata qe i keni jasht ekranave se ska gje prej ekrani jo!
Ps.Kishte shkua njeri ta kerkonte nje spikere tv-ve i kishte pelqy shum,disi e gjene adresen dhe i troket ne dere!
-Kerkoj X personin i thote djali!Ajo ia kthen
-Urdhero-une jame ajo!
-Jo bre qike(vajze)une po e kerkoj at femren qe po i jep lajmet ne tv,se ti as nuk po i ngjajshe asaj !Dmth.tv-ja te ndryshon ndoshta ,,live''nuk eshte edhe aq i bukur!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Një Pyetje :
Po ju nga Shqipëria nga cili Kanal e Shifni Metin (Mehmetin) nuk kuptoj ?
Elvisi
Krijoni Kontakt