Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 146
    Fc Internazionale Maska e xx.elixxx
    Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Njejt jon si hayat si seriale latino amerikane

e kisha bo ni dokumentar per qeto sesa keq ndikojn keto ne psikologjine e njeriut posaqerisht ne ate te femijeve
    NE psiikologjine e femijve....po kto Jone te ndalume per Fmije nen nje moshe te caktume...PAra se t'ia fillon seriali,Tregon se emisioni ne vazhdim eshte i ndaluar per persona ne moshen X.....

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga xx.elixxx Lexo Postimin
    NE psiikologjine e femijve....po kto Jone te ndalume per Fmije nen nje moshe te caktume...PAra se t'ia fillon seriali,Tregon se emisioni ne vazhdim eshte i ndaluar per persona ne moshen X.....
    ah bre elix qaq kan kultur njerzia e lshon fmin televizor knaqet tu kqyr as nuk e perfill ato qe tregon kanallin e qet vetem kur fillon konga e serialit ska mundsi me e kqyr ato ku thot ashtu

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    mehmet kosova....mue me ngreh me e pa se e ka emrin Ksovali, se per tjerat se rruj hic..

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    hahahaha qa faji kemi ne se i keni ju femrat e trasha mer,te durojm tani dhe kosovaret,pak kemi keta derdimenet tone tju durojm dhe juve pupupupupupupu
    hahahahaha i ka prish tv moj qfare te bejme ne meshkujt ee??

na ka mbet vetem opcioni me shiku nga shqiperia
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 15-07-2009 më 18:55 Arsyeja: Pjesa tjeter jashte teme dhe chit chat!!!

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    si duket duhet te mbledhim ca lek te te blejme nje televizor,

ore ti mos valle jeton ne kohen e gurit ??
    Ore gllup hiqmu prej themrav, se palidhje je tuj fol.

Hmmmm E ke Tha Kreit...
    Prej Vitetve 50 keni fillu me i ndu emra ilirr n'familjen tonde edhe ne farefis tondin a..edhe emrave myslimane i keni thon THE END
    Ta Hongsha Shkollen:
    Ti le qi s'po din po edhe po fryhesh me budallakinë tane.

Po burra 50 vjeç e teposhtë që quhen Fatos, Agim, Valdet, nëse ti nuk i ngjeh, domethanë se je rrit me ni komunitet turk, si ska lidhje me shqiptarë. A je shqiptar ti a turk?

Ani ta hongsha shkollën hehe po ti krejt kuller kokshe bre dreçi të rroftë. A ja din emnin llojit të drogës që ti e thith për çdo natë??

Po ti çfarë shkolle më ki bre budallë bre? Ik more turk elhamdurilah.

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    ik be se shikoi me se plasa hahaha kaj nermin kaj une hahaha

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    hahahaha qa faji kemi ne se i keni ju femrat e trasha mer,te durojm tani dhe kosovaret,pak kemi keta derdimenet tone tju durojm dhe juve pupupupupupupu
    per cilat femra thu se jan te trasha ti karamele ste shkon ky muabet hahaha nese ndalemi e shikoim me te trasha me duken ato duke u nis nga plakat mafijoze qe mbjellin hashish hahah ...............kujdes kur fol ti karamele

e deri te ato qe prishin fejes per te be nji spektakel ..............................................

sa per kosovaret te vin ka shqiperia ndoshta edh e bejn per t'kap diqka sa per argtim kshtu thon ka kosova kur mbetet pa grua shko e merr nji ne shqiperi se jan te''menqura''
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtinase : 16-07-2009 më 04:24

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Hej po ajo nuk i shajti kosovaret, po veç ja dha ni kompliment atyne femnav që tranohen për mehmet kosovën, s'kini nevojë me marrë si fymje krahinore, se nuk jon krejt kosovarkat sikur ju me kqyr filma me racë turkut.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ja pam sherrin turkut edhe tani!Po pse perqaheni more per gjera te vdekura!Kurr syt mos ja pafsha mehmetave turk,kemi ne Mehmetat ton Shqiptar,qe nuk ka ne bote kesi race!Edhe ju femra trusni ,me mire nje zog ne grusht,se njeqind duke fluturua!Ruani qata qe i keni jasht ekranave se ska gje prej ekrani jo!
    Ps.Kishte shkua njeri ta kerkonte nje spikere tv-ve i kishte pelqy shum,disi e gjene adresen dhe i troket ne dere!
    -Kerkoj X personin i thote djali!Ajo ia kthen
    -Urdhero-une jame ajo!
    -Jo bre qike(vajze)une po e kerkoj at femren qe po i jep lajmet ne tv,se ti as nuk po i ngjajshe asaj !Dmth.tv-ja te ndryshon ndoshta ,,live''nuk eshte edhe aq i bukur!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Një Pyetje :

Po ju nga Shqipëria nga cili Kanal e Shifni Metin (Mehmetin) nuk kuptoj ?

Elvisi

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •