Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 146
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Po ashtu eshte me rendesi eshte shneta,menquria,ndershmeria mirpo eshte me rendesi qe edhe prinderit te jen te menqur dhe tu vene femijve emra tan Shqipetare apo me perqindje shqipetare sepse kur vien nje emer te huaj at'her dallohet kultura familjare dmth sa ka menquri prindi sepse menquria eshte ajo qe e ben emrin e jo emri atë.

As mua nuk me intereson si i kan emrat njerezit po ja shpjegova ati djalit se keto qe ai permend e thot qe jan Shqiptar nuk kan lidhje
    O Kronikë!Une emrin e kam shqip,por edhe si ta kisha ndryshe,asgje s'do me ndryshonte nga te qenurit Shqiptare,shiqone more ju Mehmetin,,se Kosovar na del''Edhe nese nuk eshte i bejm qejf vedi!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    marshallah se mos e ham mesysh

Burrat ja marrin ne kthes grave per telenovela
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Fc Internazionale Maska e xx.elixxx
    Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Ore zbrit njehre nga Tavani i Kojshikes, se eshte erresire atje, e me siguri nuk sheh dhe cfare shkruan...

Ato emra qe perdor ti jane emra arabesh. Ne Afganistan ke plote emra te tille, Rahman, Habib, Shukri, Ali, Hassan...
    Shume po e permend Tavanin e Kojshikes ti..
    Hmmm a thashe un qe munden me qene me origjine arabe,e ceka pak me lartt por si duket se ke pare..
    Edhe sa per informaciionn e kam cek shume her dhe po e them perseri,keso emra ka shume NE Kosove...

Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar më parë nga Midja Lexo Postimin
    Ato emra ekzistojn edhe te ne ne kosove,tani do t,ju ndryshojm emrat e gjysherve e baballareve tane vetem tua heqim frigen juve
    O ai kurr nuk u kon ne Kosove,kurre sen nuk ka ndi per Kosovarte po veq o ka fol ne at t'veten qysh po ja mer menja...

Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Jo bre shoq nuk e lun rolin e kosovarit, po e lun rolin e Turkut prej Kosove, e turku prej Kosove osht turk, le të jetë sa të donë prej Kosove ai osht turk.

Edhe shqiptarët nuk mbajnë mbiemër Kosova, këtë mbiemër e mbajnë turqit.

Jo, jo, nuk jon krejt Kosova sikur ti e aj tjetri qi kqyrni ksi filma degjenerum. Ka edhe njerëz tjerë ktu, jo veç turkofilë.

Epo emra muslimanësh, do me thanë emra arabë, turkë, persianë, e sa janë të përhapun në KS, unë po të kallxoj që në familjen e farefisin tem, qysh prej viteve '50 kanë fillu mu vnu emna shqip edhe ilirë, kurse emnat muslimanë "THE END".

Ja pra edhe emrin "shqiptar' ke fillu me përdor si një lloj fyerje. S'të pëlqen dikush dhe thua "qe ky shqiptari", ose "shqiptar ma", a osht në rregull kjo?????

Emna muslimanë, filma turqisht, muzikë turke, krejt në rregull, jeta juv osht bani çka doni, po pse po pshjellni punë me shqiptarë, kur s'ki lidhje gja em shqiptarë përveç gjuhës së bastarduar që e flet.
    Hmmmm E ke Tha Kreit...
    Prej Vitetve 50 keni fillu me i ndu emra ilirr n'familjen tonde edhe ne farefis tondin a..edhe emrave myslimane i keni thon THE END
    Ta Hongsha Shkollen:

Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Mos em thuj tdu mos em thuj
    qe je e gatshme me dek per mu
    mos em thuj qe ma mu smunesh me jetu
    se filma turqisht sjena tu inqizu
    Ora 9:12min kalojne si 12seconda
    Spo du mi pa 306epizoda u ndam u prishem u ndreqem
    nime harrove qe u deshem etjer
    spo du me vazhdu tu e tjer
    marroj epizodi tipi me naj Lavir
    Pij sodit Marisolli ska me shku ma me tjer
    fletore ka shkru neser ndryshoj,masneser sgaboj
    Gjashqind mij nprishtin e kqyrin Serin
    Ata qe se kan pa prej kojshive e nin

...

spo du em vazdhu ma shum besoj qe mkuptoni!
    ME sa m'kujtohet mu...Se nuk e kom kqyrr se nuk m'pelqejn serialet latino-amerikane ama e di qe MArisoli ka qene NJE Fillmmm i llojit te ketille..ti pom doket E paske percjell qe Tu Kujtu Marisoli...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga xx.elixxx Lexo Postimin
    ME sa m'kujtohet mu...Se nuk e kom kqyrr se nuk m'pelqejn serialet latino-amerikane ama e di qe MArisoli ka qene NJE Fillmmm i llojit te ketille..ti pom doket E paske percjell qe Tu Kujtu Marisoli...
    Eu,prej friges qe po u del Mehmet Kosova nga ekrani u ,,ngulen''edhe burrat e po e shiqojn!Xhelozat!--hahahahaha-A ka sante?Pa e shiqu edhe une nuk e le!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ahahah emrin marisoll edhe kasandra e kom ni po marisolli asht = me ket serialin njejt jon dyt ska dallim aty!

Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    ahahah emrin marisoll edhe kasandra e kom ni po marisolli asht = me ket serialin njejt jon dyt ska dallim aty!
    JO Gabiim jee se MArisoli ose Kasandra Ion kreitt lloje te tjera te serialeeve per dallim prej Aci Hayat-(JEta e Hidhur) apo MEhmet Kosova...
    Tpakten Ktuuu NE kete seriall Edhe mos me pas Tv PIlot ska lidhje
    nashta e more vesh qka deshta met thon...

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Njejt jon si hayat si seriale latino amerikane

e kisha bo ni dokumentar per qeto sesa keq ndikojn keto ne psikologjine e njeriut posaqerisht ne ate te femijeve

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •